pendragon_pl 09.05.05, 17:06 Jagby ktoś nie wiedział jeszcze, to 4 Pazdziernika w Poznanskiej "Arenie" wystąpi amerykanski król prog-metalu, mianowicie Dream Theater. Ja już odłożyłem na bilet Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
easier_to_fly Re: DREAM THEATER w Polsce 09.05.05, 17:16 No wypadałoby zobaczyć, zwłaszcza, że będą grać niedaleko mnie Chociaż chwilami jak słyszę tę 'charakterystyczną' frazę LaBrie, to mam ochotę rzucić płytą w cholerę... Ale dla Petrucciego i Portnoya warto mam w domu DVD...i to, co ci dwaj goście wyprawiają...kosmos pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
pendragon_pl Re: DREAM THEATER w Polsce 09.05.05, 17:22 oj kosmos kosmos Jeśli czasem drażni Cię głos LaBrie to posłuchaj Liquid Tension Experiment Odpowiedz Link Zgłoś
easier_to_fly Re: DREAM THEATER w Polsce 09.05.05, 17:34 Heheh... Tam gra Tony Levin, więc choćby Wiśniewski śpiewał, i tak bym szalała z radości:] Odpowiedz Link Zgłoś
pendragon_pl Re: DREAM THEATER w Polsce 09.05.05, 19:15 No widzisz , tak jak Ty reagujesz na Levina tak ja na Portnoya Odpowiedz Link Zgłoś