Dodaj do ulubionych

Lady Pank i odcinanie kuponow

IP: 212.76.37.* 03.07.02, 22:38
L.P. wydalo plytke "Besta", jest to kolejna ich plyta z cyklu The Best, 2 lata
temu byla wersja koncertowa- 18 urodziny, teraz 20 urodziny, wczesniej
plyty "Akustycznie", "W transie", "Gold" i "The Best of", ciagle z tym samym
materialem z przeszlosci, panowie moze juz trza dac se spokoj, ile lat da sie
jechac na jednej plycie, dobrej bo dobrej, ale w/g mnie Panki to TYLKO 1 plyta
i kilka pozniejszych piosenek, a cale lata 90 to wielka czarna dziura i zenada :
(((
Obserwuj wątek
    • mallina Re: Lady Pank i odcinanie kuponow 03.07.02, 23:14
      taaa..ale z czegos trza zyc?smile))))))))))))
      • Gość: kolo Re: Lady Pank i odcinanie kuponow IP: 212.76.37.* 04.07.02, 18:09
        mallina napisał(a):

> taaa..ale z czegos trza zyc?smile))))))))))))
        I za co pic wink

• vulture Re: Lady Pank i odcinanie kuponow 04.07.02, 21:18
      No coś ty, takie było fajne przecież "nanananananana" i remiksy... smile
    • Gość: Paxon Re: Lady Pank i odcinanie kuponow IP: *.zlo.cxt.pl 04.07.02, 23:04
      Zdecydowanie nie zgadzam się z tym co piszesz. Najpierw wymysliles sobie
      odcinanie kuponow a potem podales kilka tytulow skladanek... nie wiem czy
      zapomniales albo moze nie masz o tym pojecia ze praktycznie co 2 lata ukazuje
      sie nowy album zawierajacy premierowy material. Po za tym czy znasz jakis
      zespol majacy mase hitow, ktory nie wydaje the best of?? Malo jest rowniez
      dobrych zespolow ktore nie maja w swojej kolekcji plyt akustycznych czy
      koncertowych. Czy to jest odcinanie kuponow?? Na pewno nie... Co do Besta besta
      po pierwsze stare utwory sa zremasterowane po za tym sa dwa nowe, naprawde
      dobre utwory. Zreszta uwazam iz porot Andrzeja Mogielnickiego jako autora
      tekstow jest dobrym powodem do wydania takiej plyty. Jeszcze jedna rzecz 2 lata
      temu LAdy Pank zmienilo firme plytowa, to oczywiste ze nowa firma chce zarobic
      na zespole i kolejna skladanka nie jest niczym dziwnym.... Acha w sierpniu
      ukazuje sie nowy solowy album Jana Borysewicza a na Wielkanoc nowiutki
      premierowy album Lady Pank. To rzeczywiscie nazywa sie odcinaniem kuponow... A
      co do tego ze pierwsza plyta byla najlepsza-to prawda ale prawda jest rowniez
      ze po takim arcydziele trudno juz nagrac cos lepszego, nie znaczy jednak nie
      wartego sluchania.
      • Gość: mallina Re: Lady Pank i odcinanie kuponow IP: *.dip.t-dialin.net 04.07.02, 23:51
        arcydziele???????????
        coz za poczucie humoru...
        lady pank to idole moi z lat mlodosci ale az tak bezkrytycznie bym tej
        tworczosci nie oceniala....
      • Gość: As Re: Lady Pank i odcinanie kuponow IP: *.vline.pl / 172.16.1.* 05.07.02, 01:09
        Gość portalu: Paxon napisał(a):

Po za tym czy znasz jakis
        > zespol majacy mase hitow, ktory nie wydaje the best of??

Ja znam taki zespół. Nazywa się Kult i nie ma w swojej dyskografii żadnej
        składanki a z całą pewnością hitów ma nie mniej niż Lady Pank.
    • vulture Re: Lady Pank i odcinanie kuponow 05.07.02, 00:12
      Ja również pacholęciem będąc, zachwycałem się pierwszym albumem, ale w miarę
      upływu czasu zachwyt kolejnymi produkcjami mijał, a ostatnie budzą we mnie
      wręcz pewnien niesmak. Byc może po prostu to, co kręciło mnie w wieku lat
      ośmiu, dwadzieścia lat później kręci mniej, ale z drugiej strony do pierwszego
      albumu wracam z przyjemnością. Ostatnie - moim zdaniem - świadczą o pewnym
      braku pomysłów, ale znam ludzi, którym mimo to się podobają.
      • Gość: Marcel Re: Lady Pank i odcinanie kuponow IP: 213.25.168.* 06.07.02, 13:10
        Lady Pank jest fajne jak ma się 12-16 lat, potem już człowiek oczekuje czegoś
        więcej.
        • Gość: As Re: Lady Pank i odcinanie kuponow IP: *.vline.pl / 172.16.1.* 06.07.02, 16:13
          Gość portalu: Marcel napisał(a):

> Lady Pank jest fajne jak ma się 12-16 lat, potem już człowiek oczekuje czegoś
          > więcej

Nie zgadzam się. Od dawna nie mieszczę się w tym przedziale wiekowym a mimo to
          Lady Pank to wciąż jeden z moich ulubionych polskich zespołów.
    • Gość: Paxon Re: Lady Pank i odcinanie kuponow IP: *.zlo.cxt.pl 05.07.02, 11:07
      Mozna powiedziec ze wyjatki potwierdzaja regule i jestem przekonany ze gdyby
      Kult wydal np plyte koncertowa nikt by nie narzekal. Co do arcydziela to fakt
      to kwestia subiektywna. Ale bardziej chodzilo mi o to ze po tak naladowanym
      hitami albumie trudno nagrac cos bo pod tym wzgledem by go przebilo.Moje
      horyzonty muzyczne to nie tylko Lady Pank i tez bardziej ekscytowali mnie gdy
      byelm... mlodszy ale pierwsz plyte w wielu rankingach uznaje sie za najlepszy
      album w historii polskiego rocka i ja podzielam te opinie.
      • Gość: mb Re: Lady Pank i odcinanie kuponow IP: *.kato.gazeta.pl 05.07.02, 12:49
        kult wydał już płytę koncertową - nazywa się ”tan”
        • Gość: viruz Re: Lady Pank i odcinanie kuponow IP: 212.76.37.* 05.07.02, 18:10
          Gość portalu: mb napisał(a):

> kult wydał już płytę koncertową - nazywa się ”tan”
          Ale byly na niej utwory wczesniej niepublikowane, Kult nigdy nie wydal plyty
          skladankoweej, tak 3 mac!!!

Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka