Dodaj do ulubionych

Steczkowska z PiS-em

15.05.05, 10:16
Jak ujawniła Gazeta Wyborcza, Justyna Steczkowska i Ryszard Rynkowski
zaśpiewają piosenki wyborcze dla PiS-u, Perfect dla PO, a Andrzej Rybiński
będzie zabiegał o głosy dla Samoobrony.
Już chyba nie mają czego się czepić, kasy im brakuje, czy co?
Obserwuj wątek
    • Gość: katorak Re: Steczkowska z PiS-em IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.05.05, 10:43
      Upadli artyści też muszą z czegoś żyć, a że partie polityczne dostają dotacje z
      budżetu państwa, to i biedny artysta chce z tego skorzystać. Tak więc panie i
      ponowie — Steczkowska za nsze pieniądze kupi sobie nowe buty i nowe waciki, a
      może jakąś kolejną operację plastyczną sobie machnie.
    • Gość: werner Re: inne propozycje IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.05.05, 10:58
      Dla LPRu powinien zagrać Konkwista 88, dla Zielonych Jimmy Somerville lub Sławek
      Starosta, dla SLD czerwonowłosy Wiśniewski albo Kaja Paschalska. Nie widzę tylko
      kandydata dla Demokratów, może czołowy intelektualista polskiego rocka Świetlicki?
      • Gość: pszemcio1 Re: inne propozycje IP: 44,1.* / 193.193.181.* 15.05.05, 11:06
        żałosne...i to w sumie uznani aryści ...i to dla tej populistycznej - wstecznej
        parii..żałosne
        • Gość: AC Re: inne propozycje IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 15.05.05, 11:10
          Na drzewo, komuchu.
          • pszemcio1 Re: inne propozycje 15.05.05, 11:46
            dość ograniczone masz poglądy skoro twierdzisz że jesli komuś pis nie odpowiada
            to jest komuchem. widzę że wykazujesz tolerancje podobna do tej jaką wobec
            mniejszości maja panowie K
    • Gość: FigoFago Re: Steczkowska z PiS-em IP: 80.51.233.* 15.05.05, 12:06
      Miałem nosa bo nigdy wyżej wymienionych nie lubiłem. Teraz również nie będę
      szanował.
      Żałosne i kompromitujące.
    • Gość: Greg Re: Steczkowska z PiS-em IP: *.aster.pl 15.05.05, 14:40
      Fantastyczna wiadomosc. Mam nadzieje ze zarowno partia jak i wspomniani
      wykonawcy skoncza tam gdzie ich miejsce. Na dnie.
      • dupekzoledny Re: Steczkowska z PiS-em 15.05.05, 20:40
        a kto to jest ta steczkowska?
        • Gość: mimi Re: Steczkowska z PiS-em IP: *.marton.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 17.05.05, 09:35
          ja mam zdanie ze artysci, tak jak Kosciol nie powinni sie mieszac do polityki.
          Ich poparcie powionno ograniczac sie do glosowanie na dan partie(czego czesto-a
          jak- nie robia a potam frekwencja na łeb na szyje leci)
          Kazdy powinien znac swoje miejsce i moze w koncu bylby porzadek w tym
          pochrzanionym kraju

"Miejsce Polska/system samowolka/cel to forsa/ w tym tkwi sekret"- czy to nie
          jest najlepszy komentarz <i na dodatek ten artysta nie promuje zadnej partiismile

pozdrawiamsmile))))
    • dreaded88 Re: Steczkowska z PiS-em 15.05.05, 21:03
      Tekst do piosenki LSD będzie musiał pisać chyba sam Ulicki, wykona może
      Halber... O proszę, nawet tytuł (albo refren) się nasuwa.

PD - niech premier poprosi swoją kumpelę Lopezową, ewentualnie Doda Elektroda.
      • nefil Re: Steczkowska z PiS-em 15.05.05, 22:06
        Dla Krajowej Partii Emerytów i Rencistów zagrać powinna Budka Suflera wink
    • nierymek Re: Steczkowska z PiS-em 16.05.05, 09:19
      wszyscy artyści to...
      wink

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka