agusia_o 23.05.05, 08:39 no i właśnie, są w bardzo dobrym stanie ok. 30 sztuk (4 piosenki na każdej) z lat chyba 80-ych plus pocztówki, czy wiecie gdzie i za ile mogę je sprzedać, jestem z Warszawy Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
tomash8 Re: Mam płyty winylowe.... 23.05.05, 13:49 Pocztówek NIKT nie kupi, a jak kupi to za 1zł/ sztuka... sorry Odpowiedz Link Zgłoś
agusia_o Re: Mam płyty winylowe.... 23.05.05, 14:19 dobre i to, lepiej sprzedać za 1 zł, i uzbierać np. 5 zł na chleb niz wyrzucic do śmeci, prawda? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maff1 Re: Mam płyty winylowe.... IP: *.chello.pl 23.05.05, 14:22 sprzedaj na allegro. są kolekcjonerzy pocztówek. Odpowiedz Link Zgłoś
tomash8 Re: Mam płyty winylowe.... 23.05.05, 14:40 aha, no to ok, myślałem że chcesz na tym jakieś kokosy zbić, jak niektórzy "mędrcy" na allegro, którzy chcą sprzedawać polskie winyle(które były wydawane w tak ogromnych nakładach, że jak ktoś chce to bez problemów dostanie je za grosze) za kilkadziesiąt złotych Odpowiedz Link Zgłoś