Gość: spagetka IP: *.chello.pl 05.06.05, 19:25 Mam pytanie , czy jest ktoś na forum -kto wybiera sie na festival do Gdyni w lipcu? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: zzz Re: open-er festival w gdyni IP: *.isb.com.pl 05.06.05, 20:03 a kto będzie grać,tzn. jakie koncerty są planowane w tym roku??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: spagetka Re: open-er festival w gdyni IP: *.chello.pl 05.06.05, 22:40 Cóż..., gdybyś mial jechać to już byś wiedzial/a , wystąpią miedzy innymi noop Dogg , Faithless , Fatboy Slim , Lauryn Hill ,The Music, White Stripes. Jeszcze takiego koncertu w Polsce nie bylo ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zzz Re: open-er festival w gdyni IP: *.isb.com.pl 05.06.05, 22:59 White Stripes!!!!!!!!!!!!111hmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm,dobre!!!Słyszałam,reklamy w tv też były,ale nie miałam czasu żeby dowiedzieć sie czegoś więcej... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: papi Re: open-er festival w gdyni IP: *.core.lanet.net.pl / *.core.lanet.net.pl 07.06.05, 15:27 Ten pseudo festiwal to strata czasu. Co to są za gwiazdy, które zaszczycą ten zlot swoją obecnościa (może za wyjątkiem The White Stripes). Reszta to miedzynarodowe współczesne disco polo. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
stallorder Re: open-er festival w gdyni 10.06.05, 13:56 Lauryn Hill to disco polo? Mogłabyś rozwinąć? A co powiesz o ubiegłorocznym festiwalu? Też disco polo? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ginger Re: open-er festival w gdyni IP: 62.140.211.* 07.06.05, 14:03 Ja wybrałabym się na drugi dzień festiwalu - na Lauryn Hill. Ale niestety organizator nie przewidział w tym roku biletów jednodniowych. Nie mówiąc już o cenie karnetu 199zł, a w zeszłym roku 123zł. Jeżeli byłby bilet na jeden dzień to na pewno bym pojechała, a tak... pozostaje mi słuchanie Lauryn z CD.. Odpowiedz Link Zgłoś
kundabufer Re: open-er festival w gdyni 09.06.05, 21:03 A może lepiej do Ostrawy www.serpent.pl/koncerty/2005/ostrava.html .Najlepszy zestaw-Parliament jest przecież 1000 razy lepszy ,a będa tez inne atrakcje.W każdym razie na pewno tam się pojawię. Odpowiedz Link Zgłoś
peterli Re: open-er festival w gdyni 09.06.05, 21:43 a wiesz kiedy bedzie ten open air? faithless jest super, Odpowiedz Link Zgłoś
beznazw Re: open-er festival w gdyni 10.06.05, 15:44 Ja sie wybieram Kupilam bilet gdy tylko dowiedzialam sie, ze The White Stripes zagraja. Pozatym mieszkam w Gdyni, wiec nie ma problemu z dojazdem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: spagetka Re: open-er festival w gdyni IP: *.chello.pl 12.06.05, 19:05 do mieszkańca -gdyni { zapomniałam nicka},Ja jestem z warszawy i zarezerwowalam noclegi w gdyni-orlowo, powiedz mi czy to daleko od miejsca koncertow ? Odpowiedz Link Zgłoś
question.mark Re: open-er festival w gdyni 12.06.05, 20:08 tez jade na openera i takze z wawy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marila Re: open-er festival w gdyni IP: *.gda.cdp.pl / *.gda.cdp.pl 13.06.05, 13:45 ja też wybieram sie do gdyni na ten festiwal, czy mozesz mi jakis namiar dać na nocleg w pobliżu festiwalu , chodzi mi tylko o noc z soboty na niedzielę, jak możesz to na mail: mariol11@interia.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Oda Nobunaga Kundabufer dzięki!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.06.05, 12:31 dziekuje za info o tych pepikach, jestem prawdopodobnie najwiekszym fanem Fun-da-mental w Polandzie, nie miałem pojecia że graja w sumie max 150 km od mojego miasta, teraz na stówe tam uderzam. Wielkie dzięki. Odpowiedz Link Zgłoś