Dodaj do ulubionych

open-er festival w gdyni

IP: *.chello.pl 05.06.05, 19:25
Mam pytanie , czy jest ktoś na forum -kto wybiera sie na festival do Gdyni w
lipcu?
Obserwuj wątek
    • Gość: zzz Re: open-er festival w gdyni IP: *.isb.com.pl 05.06.05, 20:03
      a kto będzie grać,tzn. jakie koncerty są planowane w tym roku???
      • Gość: spagetka Re: open-er festival w gdyni IP: *.chello.pl 05.06.05, 22:40
        Cóż..., gdybyś mial jechać to już byś wiedzial/a , wystąpią miedzy
        innymi smirknoop Dogg , Faithless , Fatboy Slim , Lauryn Hill ,The Music, White
        Stripes. Jeszcze takiego koncertu w Polsce nie bylo !
        • Gość: zzz Re: open-er festival w gdyni IP: *.isb.com.pl 05.06.05, 22:59
          White Stripes!!!!!!!!!!!!111hmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm,dobre!!!Słyszałam,reklamy w tv też były,ale nie miałam czasu żeby dowiedzieć sie czegoś więcej...sad
          • Gość: papi Re: open-er festival w gdyni IP: *.core.lanet.net.pl / *.core.lanet.net.pl 07.06.05, 15:27
            Ten pseudo festiwal to strata czasu. Co to są za gwiazdy, które zaszczycą ten
            zlot swoją obecnościa (może za wyjątkiem The White Stripes). Reszta to
            miedzynarodowe współczesne disco polo.
            Pozdrawiam
            • stallorder Re: open-er festival w gdyni 10.06.05, 13:56
              Lauryn Hill to disco polo? Mogłabyś rozwinąć?

A co powiesz o ubiegłorocznym festiwalu? Też disco polo?
    • Gość: ginger Re: open-er festival w gdyni IP: 62.140.211.* 07.06.05, 14:03
      Ja wybrałabym się na drugi dzień festiwalu - na Lauryn Hill. Ale niestety
      organizator nie przewidział w tym roku biletów jednodniowych. Nie mówiąc już o
      cenie karnetu 199zł, a w zeszłym roku 123zł. Jeżeli byłby bilet na jeden dzień
      to na pewno bym pojechała, a tak... pozostaje mi słuchanie Lauryn z CD..
      • kundabufer Re: open-er festival w gdyni 09.06.05, 21:03
        A może lepiej do Ostrawy
        www.serpent.pl/koncerty/2005/ostrava.html .Najlepszy zestaw-Parliament
        jest przecież 1000 razy lepszy ,a będa tez inne atrakcje.W każdym razie na
        pewno tam się pojawię.
    • peterli Re: open-er festival w gdyni 09.06.05, 21:43
      a wiesz kiedy bedzie ten open air?
      faithless jest super,
    • beznazw Re: open-er festival w gdyni 10.06.05, 15:44
      Ja sie wybieram smile Kupilam bilet gdy tylko dowiedzialam sie, ze The White
      Stripes zagraja. Pozatym mieszkam w Gdyni, wiec nie ma problemu z dojazdem.
      • Gość: spagetka Re: open-er festival w gdyni IP: *.chello.pl 12.06.05, 19:05
        do mieszkańca -gdyni { zapomniałam nicka},Ja jestem z warszawy i zarezerwowalam
        noclegi w gdyni-orlowo, powiedz mi czy to daleko od miejsca koncertow ?
        • question.mark Re: open-er festival w gdyni 12.06.05, 20:08
          tez jade na openerasmile i takze z wawy
      • Gość: marila Re: open-er festival w gdyni IP: *.gda.cdp.pl / *.gda.cdp.pl 13.06.05, 13:45
        ja też wybieram sie do gdyni na ten festiwal, czy mozesz mi jakis namiar dać na
        nocleg w pobliżu festiwalu , chodzi mi tylko o noc z soboty na niedzielę, jak
        możesz to na mail:
        mariol11@interia.pl
    • Gość: Oda Nobunaga Kundabufer dzięki!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.06.05, 12:31
      dziekuje za info o tych pepikach, jestem prawdopodobnie najwiekszym fanem
      Fun-da-mental w Polandzie, nie miałem pojecia że graja w sumie max 150 km od
      mojego miasta, teraz na stówe tam uderzam. Wielkie dzięki.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka