Gość: hitoh IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.04.05, 18:44 czy myslicie ze do takich butow mozna zalozyc podkolanowki lub rajstopy??? tzn czy mozna je nosic TERAZ czy tylko latem na gole stopy? w ogole czy wydaja wam sie one stabilne ??? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: hitoh Re: klapki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.04.05, 18:45 zapomnialam linka : www.allegro.pl/show_item.php?item=48203103 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kitty Re: klapki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.04.05, 19:00 jakieś dziwne są Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marvellous Re: klapki IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.04.05, 20:22 przecież ona nie pyta czy nam się podobają :P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: myszka333 Re: klapki IP: *.aster.pl 14.04.05, 21:10 Ja dziś widziałam w centrum W-wy dziewczyne w dżinsach do połowy łydk i w klapkach na obsasie.Bez rajtop czy skarpetek.Gołe nogi.Do odważnych świat należy, tylko trzeba uważać żeby się nie przeziębić. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marvellous Re: klapki IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.04.05, 21:34 widziałam to samo :D ! Tyle że w Krakowie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gabi Re: klapki IP: *.toya.net.pl 14.04.05, 21:43 Raczej do tych butów nie pasują rajstopy ani podkolanówki. Jeszcze za wcześnie na nie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Moniia Re: klapki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.04.05, 12:04 Do tych butow pasuja absolutnie gole, zadbane stopy. Spodnie moga byc dzinsy, albo nawert bojowki, tylko do bojowek zalozylabym czarna obcisla bluzke. Odpowiedz Link Zgłoś
b_bb Re: klapki 15.04.05, 12:07 Absolutnie żadnych rajstop, skarpetek, czy podkolanówek. Wyłącznie gołe stopy. Odpowiedz Link Zgłoś
ania_wiedzminka tylko gołe i wesołe ;) 15.04.05, 12:23 ...no może nie wesołe, ale na pewno zadbane:) to nie są buty wiosenne, ale letnie, więc po prostu poczekaj jeszcze chwilkę i nawet nie myśl o założeniu do nich pończoch, podkolanówek tylko gołe stopy dobrze w nich wyglądają Odpowiedz Link Zgłoś
krowa_w_kropki Re: klapki 15.04.05, 13:08 Tylko gołe stopy, bez dwóch zdań. Ale raczej nie wydają mi się stabilne, noga może się w nich chwiać. Odpowiedz Link Zgłoś