Gość: radazzz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.06.05, 22:07 ta piosenka wlasnie tak leci lapy lapy lapy cztery lapy cos tam wiem ze jakies dzieci tam spiewaja refren ? jak ktos bedize wieidzal to z gory dzieki Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: NX Re: lapy cztery lapy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.06.05, 22:10 wykonawca jest Mleko a tytulu nie pamietam...chyba "kto dogoni psa" ale glowy sobie nie dam uciac Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: radazzz Re: lapy cztery lapy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.06.05, 22:17 dzieki to mi wystarczy zeby to miec Odpowiedz Link Zgłoś
bad_seed Re: lapy cztery lapy 08.06.05, 14:45 chyba zwyczajnie 4 łapy. eh przypomina sie Pankracy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kynolog Re: lapy cztery lapy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.06.05, 11:19 a to leciało tak: <do serca przytul psa> <pies cztery łapy ma> Odpowiedz Link Zgłoś
bad_seed Re: lapy cztery lapy 09.06.05, 11:47 Gość portalu: kynolog napisał(a): > a to leciało tak: > > <do serca przytul psa> > <pies cztery łapy ma> nie to nie to. do serca przytul psa wez na kolana kota, wez lupe popatrz pchla, coz pchla to tez istota ) Odpowiedz Link Zgłoś
monia515 Re: lapy cztery lapy 09.06.05, 13:42 Mi się kojarzy ta piosenka z programem 'Piątek z Pankracym'. Chyba często śpiewał ją ten pies... mam rację? Odpowiedz Link Zgłoś