Gość: mono IP: *.chello.pl 08.06.05, 12:20 Tak dużo można powiedzieć na temat HopKids, ale wszystko sprowadza się do jednego słowa... żenada. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Angela Re: Hop Kids IP: 213.25.150.* 20.06.05, 10:52 Moim zdaniem z tej całej grupy tylko Igorek jest ssssuuuuppppcccciiioooo SPOKO PRZYSTOJNIACZEK UWIELBIAM GO !!!!!!!!!! JEST POPROSTU KOFFANY!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lutownica1 Re: Hop Kids IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.08.05, 20:15 No świat oszalał. Ja nie mam złudzeń. Dla nich życie to hip hop. Szkoda tylko że są już tacy starzy bo ta dzieczyna to niezła laska. Wiadomka ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: m45turbo Re: Hop Kids IP: *.fornet.waw.pl / *.fornet.waw.pl 05.08.05, 20:19 no panna fajna, chociaż wolę takie z klas 1-3. Ale ci chłopcy też ponętni, a jakie mają głosy... 3 lata przed mutacją, to jest to. Mam na nich chrapkę, wiadomka! Odpowiedz Link Zgłoś
johnny-kalesony Re: Hop Kids 06.08.05, 01:20 No to teraz swoją płytę nagra Lepper! Pozdrawiam Keep Rockin' Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Agata Re: Hop Kids IP: *.eranet.pl 06.08.05, 11:19 Dawno nie słyszałam większej żenady. To naprawdę gorsze od Disco polo a ponoć Pani Lady Kanclerz pokłada wielkie nadzieje z tej genialnej produkcji, zmutowane dzieci bez rozumku atakują. RATUUUUNKU ! To ja już wolę Puszka Okruszka... Odpowiedz Link Zgłoś