mareczosnek 10.06.05, 00:18 zgłaszajcie swoje propozycje, uwagi itp itd,wiecie jak to się robi, obojętny wykonawca,obojętny rodzaj muzy...chodzi o klimat Swoje propozycję wysunę wkrótce.PISZCIE! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Ofelia Re: Plebiscyt na najfajniejszy akustyczny kawałek IP: *.autocom.pl 10.06.05, 17:25 Jak dla mnie to The Doors ''Before''...a i jeszcze rozplywam sie nad akustycznym wykonaniem ''Calling all angels''Lennego Kravitza. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: E-e Paco de Lucia, Al di Meola, John McLaughlin IP: *.chello.pl 10.06.05, 23:00 i kawałek Passion, Grace & Fire Odpowiedz Link Zgłoś
bender_rodriguez Re: Stone Temple Pilots "plush" 11.06.05, 11:44 z tego, co słyszę, to tam prąd odegrał duzą rolę, chyba że jakiś anplakt. Odpowiedz Link Zgłoś
neder Re: Stone Temple Pilots "plush" 11.06.05, 15:21 bender_rodriguez napisał: > z tego, co słyszę, to tam prąd odegrał duzą rolę, chyba że jakiś anplakt. jest też wersja akustyczna i właśnie o tą mi chodzi Odpowiedz Link Zgłoś
good_morning Re: Plebiscyt na najfajniejszy akustyczny kawałek 11.06.05, 12:22 forgotten hopes - anathema. pozycja horyzontalna nie przeszkadza w graniu. bardzo kameralnie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sorvali Re: Plebiscyt na najfajniejszy akustyczny kawałek IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.06.05, 15:27 Anathema - live in Liverpool 2004 - najpiekniejszy akustyczny koncert jaki mozna sobie tylko wyobrazić, po prostu powiew geniuszu i arcydzieło. a poza tym - Melancholy - akustycznie Orestes z repertuaru A Perfect Circle. odnosnie tematu zapraszam na koncert akustyczny 25.06 do Dekadencji w Katowicach Odpowiedz Link Zgłoś
mareczosnek Re: Plebiscyt na najfajniejszy akustyczny kawałek 13.06.05, 12:52 Spoko,a skąd mogę ściągnąć próbki tego? albo cały koncert jeśli jest taka możliwość?? Odpowiedz Link Zgłoś
torrencik Re: Plebiscyt na najfajniejszy akustyczny kawałek 12.06.05, 16:03 " Craig Armstrong - Starless II " Jak zna się oryginał KING CRIMSON to trochę świeżości czaruje nastrojem . Odpowiedz Link Zgłoś