Dodaj do ulubionych

The Queens of the Stone Age

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.06.05, 21:21
Nowa płyta TQISA ma dwie różne zupełnie części, pierwsza dla półgłowków z MTV
a druga jest rewelacyjna, co za klimaty, tu Pink Floyd, tam King Crimson a na
koniec bonusowy Fleetwood Mac jak prawdziwy !!!! Miodzio. Nieprawdaż ?
Obserwuj wątek
    • Gość: strange fruit Re: The Queens of the Stone Age IP: *.aster.pl / *.aster.pl 18.06.05, 16:11
      Prawdaż. Bilet do Stodoły leży na półce i czeka na jutrzejszy wieczór... smile
      • Gość: Lecho Re: The Queens of the Stone Age IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.06.05, 17:50
        Wiem, że to nieładnie zazdrościć ...wink mama mi ,mówiła.
        • Gość: strange fruit Re: The Queens of the Stone Age IP: *.aster.pl / *.aster.pl 19.06.05, 00:45
          Szczerze mówiąc - nie mogę się doczekać. Zamiast spać przesłuchuję wszystkie
          płyty i kurna nie wiem, która lepsza. Jak usłyszę jutro takie np. "Better
          Living Through Chemistry" to chyba tam zdechnę z wrażenia. Moim zdaniem QOTSA
          jest najlepszym rockowym bandem, jaki pojawił się w ostatniej dekadzie. jestem
          pod olbrzymim wrażeniem tej ekspresji, energii, aranżacji - po prostu
          piekielnego talentu Josha.
          • asano_corp Re: The Queens of the Stone Age 19.06.05, 01:23
            bardzo ich lubie ale chyba troche sie uniosles.
            • Gość: strange fruit Re: The Queens of the Stone Age IP: *.aster.pl / *.aster.pl 20.06.05, 00:23
              Wiesz, to moje subiektywne zdanie. Są na pewno lepsi, ale w ciągu ostatnich
              paru lat nic nowego mnie tak nie kopnęło jak wyczyny Homme'a.
          • Gość: strange fruit Re: The Queens of the Stone Age IP: *.aster.pl / *.aster.pl 20.06.05, 00:20
            No i "Better Living..." mi nie zagrali. Ale koncert znakomity.
            • ydorius Re: The Queens of the Stone Age 20.06.05, 00:28

jak dla mnie koncert życzeń smile
              Choć kilka razy myślałem, że zabiję tego wikinga niewydarzonego, co robił
              chodzenie po ludziach. Z dziesięć razy lądował u ochrony, skubaniec, a każde
              jego lądowanie oznaczało utratę części owłosienia głownego. smile

Sam koncert, jak marzenie. Pamiętałem z Proximy, że Queensi nie oszczędzają ni
              siebie, ni publiczności i nie zawiedli mnie tym razem również. Spłynąłem po
              drugim bisie, a po wyjściu okazało się, że mogę się wyżąć na trawnik smile
              Nic to, że przez kilka dni będę głuchy. Było super smile

m,
              .y.

P.S. Jasiu, o ile się nie mylę, spowodowałeś u mnie ciężki uraz głowy swym
              pantofelkiem. Proponuję one beer jako zadośćuczynienie smile

----------------------------------
              What is home without Pinezka's Potted Meat?
              Incomplete.
              to przez Isabel ślimaki się popłakały
              • Gość: strange fruit Re: The Queens of the Stone Age IP: *.aster.pl / *.aster.pl 20.06.05, 00:38
                Nie mogę wyjść z podziwu, że basista miał przez cały koncert czapkę na głowie.
                Musiało mu tam wrzeć... Josh bardzo fajnym kolesiem znowu okazał się być, chyba
                bawili się równie dobrze jak publika. Dla mnie kulminacją było znakomite
                ciężkie i psychodeliczne "The Blood Is Love" z tym świetnym pomysłem
                na "wypadające z rytmu" bębny. Po prostu czad. I Josh a capella na końcu...
              • jasiek666 upsss, sorrki :-) 20.06.05, 13:13
                czasami człowiek przestaje panować nad swoimi pantofelkami po prostu smile a
                swoją drogą to ja również kilka razy zapoznałem się bliżej z pantoflami jakiś
                kompletnie nie znanych mi osób.
                W każdym razie zadośćuczynię chętnie juz za póltorej tygodnia, o ile oczywiście
                wybierasz sie na slejerka smile
    • Gość: jimozol Re: The Queens of the Stone Age IP: 82.177.67.* 22.06.05, 19:32
      poszukuje zdjęć i filmików z koncertu ....bramkarz mnie po aparat nie
      wypuscił ;-((((

pozdrawiam

jimozol@wp.pl
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka