Gość: Asia Re: Napisz do Roberta Leszczyńskiego IP: *.lebork.sdi.tpnet.pl 13.01.03, 08:30 Czy nigdy nie masz wyrzutów sumienia po swoich recenzjach ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KASIA ???? IP: webcacheP* / *.visp.energis.pl 13.01.03, 19:57 CZY ROBERT WOGÓLE TU ZAGLĄDA?????????????????????????????????????????????? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: A. Re: ???? IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 14.01.03, 18:18 A po co? Sama nuda - epitety przemieszane z wyznaniami. Nudaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KATEE odp:Re: ???? IP: webcacheP* / *.visp.energis.pl 14.01.03, 18:33 Masz rację! Czas to zmienić!!!!!! Kto pierwszy? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: stateofmind@interia.pl Re: Napisz do Roberta Leszczyńskiego IP: 80.48.251.* 15.01.03, 16:32 Kto Twoim zdaniem wygra idola?Dlaczego odpadl M.Patyk dysponujacy swietnym i mocnym glosem?Jego wykonanie Midlife crisis zwalilo mnie z nog.Czy Twoim zdaniem M.Patyk mialby szanse wygrac idola?Moim raczej nie.Mam nadzieje ,ze K.Zalewski jedyny rockman w calym towarzystwie bedzie w finale.Co sadzisz o drodze artystycznej SZ.Wydry.Moim skromnym zdaniem nie poradzil sobie,a przeciez mialo bc rockowo.Pozdrawia Bartek. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xamel Re: Napisz do Roberta Leszczyńskiego IP: *.dop.krakow.pl 16.01.03, 12:03 taka glupia uwaga - niby pan RL jest taki inteligentny a wybiera taki nieefektywny sposob rozmawiania z fanami ???? ciekawe w ilu mailach powtarzaja sie te same pytania ?> i moze jednak zobaczyc jak radza sbie ludzie ktorzy maja naprawde wiecej fanow niz RL dostanie maili przez cale zycie (np. Terry Pratchett) bo przeciez jena odpowiedz na forum (lub liscie dyskusyjnej) moze ustaysfakcjonowac wielu fanow i daje mozliwosc duzo efektywniejszej rozmowy z wieloma ludzmi pozdro 4 all Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: amelka Re: Napisz do Roberta Leszczyńskiego IP: *.czestochowa.cvx.ppp.tpnet.pl 16.01.03, 18:19 Gość portalu: xamel napisał(a): > taka glupia uwaga - niby pan RL jest taki inteligentny a wybiera taki > nieefektywny sposob rozmawiania z fanami ???? > ciekawe w ilu mailach powtarzaja sie te same pytania ?> > i moze jednak zobaczyc jak radza sbie ludzie ktorzy maja naprawde wiecej fanow > niz RL dostanie maili przez cale zycie (np. Terry Pratchett) > bo przeciez jena odpowiedz na forum (lub liscie dyskusyjnej) moze > ustaysfakcjonowac wielu fanow i daje mozliwosc duzo efektywniejszej rozmowy z > wieloma ludzmi > Tyle tylko,że pan RL woli odpisywać na maile bo jego zdaniem forum jest zbyt anonimowe. Jakby maile nie były))) > pozdro 4 all Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: honey Re:x/a IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 16.01.03, 20:09 Naprawdę wolelibyście odp. dostawać w ten sposób? Uważam, że o wiele bardziej satysfakcjonującą formą jest poczta. Ja wolę dłużej poczekać na odpowiedź niż dostać nie wiadomo co, bo odp. która jest kierowana do szerszego grona jest b. ogólna i trochę bezosobowa. pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: amelka Re:x/a IP: *.czestochowa.cvx.ppp.tpnet.pl 16.01.03, 22:35 Gość portalu: honey napisał(a): > Naprawdę wolelibyście odp. dostawać w ten sposób? Uważam, że o > wiele bardziej satysfakcjonującą formą jest poczta. Ja wolę > dłużej poczekać na odpowiedź niż dostać nie wiadomo co, bo odp. > która jest kierowana do szerszego grona jest b. ogólna i trochę > bezosobowa. > pozdrawiam. tylko co znaczy dłużej poczekać? Ja już miesiąc czekam i nico!!! Więc byłoby miło gdyby choć parę zdań na tym forum napisał. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kasiunia smutne, Panie Leszczyński... IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 17.01.03, 20:10 Stwierdzam to z przykrośćią, ale powoli dochodzę do wniosku, że RL olał forum! Kiedy ostatni raz coś napisał? Niestety, nie wywiązuje się z obowiązku, jaki wziął na siebie deklarując, że odpowie na wszystkie pytania!!! SMUTNE, PANIE LESZCZYŃSKI... Odpowiedz Link Zgłoś
kasialipinska Re: Napisz do Roberta Leszczyńskiego 17.01.03, 21:11 Skoro ma pan tyle zajec prawdopodobnie moj mail zostanie odczytany po fakcie lub wogole , ale chcialabym wiedziec czy bedzie pan na koncercie Tori Amos i jak ocenia Pan material z jej nowej plyty.Mnie sie podoba Z gory dziekuje za odpowiedz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: amelka ciekawe czy? IP: *.czestochowa.cvx.ppp.tpnet.pl 18.01.03, 22:55 ciekawe czy faktycznie sam odpisuje na maile??? chociaż tak długo sie czeka, że może... a może nie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: efi Re: ciekawe czy? IP: 213.155.168.* 21.01.03, 16:48 pewnie ze odpisuje sam!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Brat (u psychiatry) Robercie ! ! ! IP: *.czestochowa.cvx.ppp.tpnet.pl 19.01.03, 21:41 No wiec to tak: Moja siostra oglada Idola dla Ciebie. Po kazdym idolu zbiera jej sie na spiewanie, co skrycie realizuje. Skrycie, bo wie o tym tylko pol osiedla. Po kazdym spiewaniu (jej) zbiera sie (mi) na plakanie. Niestety poniewaz sie tego wstydze, to wchodze pod stol. Suma sumarum wisisz mi browara. Rachunki za psychoanalityka i stopery do uszu + 3 wagony chusteczek przesle na adres Gazety. Z uszanowaniem-zrozpaczony. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: niepocieszona czy robert odpisuje? IP: *.czestochowa.cvx.ppp.tpnet.pl 22.01.03, 19:19 bo czekam i czekam i nic buuuuuuu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: karolina Re: czy robert odpisuje? IP: *.quarknet.pl / 192.168.1.* 22.01.03, 19:43 .. to sobie jeszcze poczekasz.. leszczynski to tak zajety facet ze pewnie nie sprawdza pierdół , ktore przychodza na jago darmowe konto. nie ma sie co ludzic.. lepiej napisz do znajomych, albo idz na jakas impreze zamiast marnowac czas na pisanie do kogos kto nigdy nie odpisze.. coz.. taka smutna prawda poza tym red. leszcz. na nic innego nie moglby znalesc czasu gdyby odpisywal na okolo pol tysiaca mejli dziennie.. jesli Ci sie nudzi to napisz do mnie ja na pewno przeczytam i odpowiem --> ona@z.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: k.honey Re: Napisz do Roberta Leszczyńskiego IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 25.01.03, 22:21 katastrofa! nikt już tu nie pisze!!! ani Robert, ani wy!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: amelka Re: Napisz do Roberta Leszczyńskiego IP: *.czestochowa.cvx.ppp.tpnet.pl 26.01.03, 14:36 Gość portalu: k.honey napisał(a): > katastrofa! nikt już tu nie pisze!!! ani Robert, ani wy!!! Ty też specjalnie często tu nie zaglądasz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: agi07@wp.pl Re: Napisz do Roberta Leszczyńskiego IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 27.01.03, 09:26 I bardzo dobrze bo ten watek jest bezsensowny. Mowilam juz Wam ze Robert nie zaglada w ogóle na forum. Nigdy tu nie przychodzi i wlasciwie nie mozna mu sie dziwic... Skonczcie juz ten watek!!!! Agnieszka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: CKODZIK Re: Napisz do Roberta Leszczyńskiego IP: *.toya.net.pl 27.01.03, 16:34 Cześć wszystkim!!!rzeczywiście...strasznie tu nudno,a ten watek jest beznadziejny!!przepraszam za to stwierdzenie,ale to prawda.Robert jest tak zajęty innymi sprawami,iż nie ma czasu(i pewnie mu się nie chce)pisać tu na forum.musimy się z tym pogodzić... P.S Pozdrowienia dla wszystkich!!! Patrycja)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dominika_ch@tlen.pl LUDZIE !!! IP: *.rzeszow.sdi.tpnet.pl 28.01.03, 20:22 Przeczytajcie i zrozumcie ! 1. Robert nie wchodzi na to forum i nie wejdzie pewnie nigdy (sam mówił w jakimś wywiadzie, że nie wchodzi na forum na jego temat). 2. Robert widocznie jest zajęty i nie może odpisać. Ja też nie dostałam od niego żadnej odpowiedzi, ale nie ma co się przejmować. Może kiedyś odpisze. 3. Nie piszcie pytań do Roberta na tym forum! patrz p.1 To by było na tyle. Dziękuję i pozdrawiam wszystkich, którzy podziwiają Leszczyńskiego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: salvatore Ludzie wyluzujcie troche!!!!! IP: *.pai.net.pl / 10.10.0.* 30.01.03, 15:14 Ludzie,ze to co robicie jest smieszne?Powstalo cale forum na temat tego,ze koles nie ma czasu odpisywac na wasze maile.Traktujecie dziennikarza muzycznego jak gwiazde rocka.Zalicie sie,ze wam nie odpisuje,a dlaczego mialby to robic?Ktos rzucil haslo czy RL ma gadu,a odrazu wszyscy sie zaczeli sie zastanawiac jaki ma numer,to jest zalosne. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Cassi Re: Napisz do Roberta Leszczyńskiego IP: 195.117.119.* 31.01.03, 08:09 Chciałam zadać jedno pytanie Robertowi, wysłałam e-maila i co?? I nic - okazało się, że przesłać nic nie można na ten adres!! Wiem, że adres był podany w roku 2002 i wszyscy, którzy się wypowiadali również wypowiadali się w tamtym roku, ale ja mam ochotę zadać jedno krótkie pytanko w tym roku i NIE mogę!!!!!!! Czy nie powinniście uaktualniać danych???? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: agi07@wp.pl Re: Napisz do Roberta Leszczyńskiego IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 31.01.03, 09:23 Nie możesz nic mu wysłać, bo jego skrzynka jest non-stop pełna. Adres jest taki sam jak poprzednio. To jest moja ostatnia wypowiedź na tym forum, gdyż jest ono głupie i bezsensowne. Mam nadzieję, że Ci, którzy nie są tu tylko ze względu na "miłość" do Leszczyńskiego także zamilkną... Agnieszka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ckodzik_fan Re: Napisz do Roberta Leszczyńskiego IP: *.toya.net.pl 31.01.03, 15:32 Ostatnio oglądałam jakiś chat z Robertem.Mówił,że czytał ostatnio wypowiedzi ludzi na temat Eurowizji...Tylko nie wiem na jakim forum był...Co do Eurowizji to będzie mega obciach.Mam głęboką nadzieję,że Ich Troje przyniesie wstyd Polsce i ich fanom.W ogóle dziwie się,że ktoś chce ich słuchać... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: * Do wszystkich,którzy piszą do R. Leszczyńskiego IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 03.02.03, 20:31 Miałam przyjemność poznać Roberta tydzień temu i porozmawiać z nim trochę. Nie będzie to nic odkrywczego,kiedy powiem,że dostaje tysiąc maili dziennie i po prostu nie jest w stanie na nie odpowiadać.Ludzie nie wysyłajcie mu swoich wierszy,aktów i pogróżek,że popełnicie samobójstwo jeśli się z wami nie spotka,bo to nie ma sensu.Tylko zawalacie mu skrzynkę a on takich "nietypowych" maili dostaje mnóstwo.Aczkolwiek powiem wam,że mówił iż jest pod wrażeniem niektórych,bo są naprawdę inteligentne.A co do tych,co dostali odpowiedź to nie wpadajcie w samozachwyt.Na ich częś odpisuje jego dziewczyna. Wiem,bo sama mi to mówiła. Powiem wam,że Robert jest naprawdę ekstra.Zachowuje się zupełnie normalnie,nie zadziera nosa i można z nim świetnie pogadać.Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xvr jak ominąć postmastera? IP: *.kolornet.pl 06.02.03, 19:28 Mam problem: wszytkie maile które wysyłam do Roberta są mi z powrotem odsyłane przez POSTMASTERA. Czy ktoś wie z czego to wynika i co zrobić, żeby wysłanie maila zakończyło się sukcesem? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Milka Re: Napisz do Roberta Leszczyńskiego IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 04.02.03, 20:42 dredy są fajne Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ALBERCIK Re: Napisz do Roberta Leszczyńskiego IP: 62.233.216.* 06.02.03, 10:55 NIE WIM JAK PRZYJMIESZ MOJA KRYTYKE.MOZE BEDZIE TO PEWNEGO RODZAJU PROPAGANDA,REBELJIA LUB NAWET I BUNT.A PRZECIEZ GRUNT,TO BUNT,A UDEPTANYM PODLOZEM NA TEJ ZIEMI,BEDZIE TWOJA OSOBA.NIE JESTEM ZWOLENNICZKA PISANIA DO OSOB,KTORYCH OSOBISCIE NIE ZNAM,JEDNAK TWOJ SPOSOB BYCIA ZAINTRYGOWAL MNIE,JAKO OSOBE PATRZACA NA LUDZI BARDZO SCEPTYCZNIE.NIE JESTEM ANI TWOJA FANKA,ANI ZWOLENNICZKA,JEDNAK PROPAGANDUJE TWOJ PASTIZOWY STYL ZYCIA.IRONICZNIE PODCHODZE DO CIEBIE JAKO DO OSOBY,WIZERUNKU KTORA PRZEDSTAWIA IDOL,LECZ PATRZAC NA CIEBIE JAKO NA OSOBE STOJACA NA ROWNI ZE MNA,STWIERDZAM,ZE CHCIALABYM NAPIC SIE Z TOBA WODKI.WIEC NIE ZDZIW SIE,KIEDY PEWNEGO DNIA,PODEJDZIE DO CIEBIE DZIEWCZYNA Z LITREM WODKI....POZDRAWIAM SERDECZNIE CIEBIE,TWOJA DZIEWCZYNE I DZIECI.MAM NADZIEJE,ZE TO TY ODPISZESZ NA TA WIADOMOSC,A NIE TWOJA DZIEWCZYNA.BEZ OBRAZY.PS ABYS NIE MYSLAL,ZE ODPISUJESZ MALOLACIE MAM 27LAT.3MAJ SIE MLODY. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ALBERCIK Re: Napisz do Roberta Leszczyńskiego IP: 62.233.216.* 06.02.03, 10:55 NIE WIM JAK PRZYJMIESZ MOJA KRYTYKE.MOZE BEDZIE TO PEWNEGO RODZAJU PROPAGANDA,REBELJIA LUB NAWET I BUNT.A PRZECIEZ GRUNT,TO BUNT,A UDEPTANYM PODLOZEM NA TEJ ZIEMI,BEDZIE TWOJA OSOBA.NIE JESTEM ZWOLENNICZKA PISANIA DO OSOB,KTORYCH OSOBISCIE NIE ZNAM,JEDNAK TWOJ SPOSOB BYCIA ZAINTRYGOWAL MNIE,JAKO OSOBE PATRZACA NA LUDZI BARDZO SCEPTYCZNIE.NIE JESTEM ANI TWOJA FANKA,ANI ZWOLENNICZKA,JEDNAK PROPAGANDUJE TWOJ PASTIZOWY STYL ZYCIA.IRONICZNIE PODCHODZE DO CIEBIE JAKO DO OSOBY,WIZERUNKU KTORA PRZEDSTAWIA IDOL,LECZ PATRZAC NA CIEBIE JAKO NA OSOBE STOJACA NA ROWNI ZE MNA,STWIERDZAM,ZE CHCIALABYM NAPIC SIE Z TOBA WODKI.WIEC NIE ZDZIW SIE,KIEDY PEWNEGO DNIA,PODEJDZIE DO CIEBIE DZIEWCZYNA Z LITREM WODKI....POZDRAWIAM SERDECZNIE CIEBIE,TWOJA DZIEWCZYNE I DZIECI.MAM NADZIEJE,ZE TO TY ODPISZESZ NA TA WIADOMOSC,A NIE TWOJA DZIEWCZYNA.BEZ OBRAZY.PS ABYS NIE MYSLAL,ZE ODPISUJESZ MALOLACIE MAM 27LAT.3MAJ SIE MLODY. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: clarke Pomocy!!!! Postmaster atakuje!!!! IP: *.kolornet.pl 06.02.03, 19:34 Dlaczego maile które wysyłam do Roberta są mi odsyłane przez POSTMASTERA. Jak temu zapobiec? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dota Re: ludzie!!!!!!!!!! IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 06.02.03, 21:40 Ludzie czy wyście wszyscy powariowali!? Dajcie facetowi spokój,jak nie odpisuje na wasze maile to może lepiej napiszcie do jakiegoś psychoanalityka bo coś z wami nie tak!Wielka debata o pierdołach! Nie macie innych ciekawszych zajęć?Myślicie,że on woli siedzieć przed komputerem i stukać w klawiaturę niż np. spotkać się z dziewczyną?Wyluzujcie trochę Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kinga Robicie wiele hałasu o nic, tak jak z Ich Troje !!! IP: *.chello.pl 07.02.03, 17:20 Daję głowę, że fani Roberta Leszczyńskiego, mailujący do niego pasjami to dzieciaki z ostatnich klas gimnazjów, którym wszystko jedno czyj plakat wieszają nad łóżkiem, byle był to ktoś popularny. Najdobitniej dowodzi tego fakt, iż adresat tych nachalnych dowodów uwielbienia, zdecydował się odpowiedzieć jedynie na kilkanaście spośród kilkuset maili, pewnie identycznych w swym braku treści lub czegokolwiek do poczytania.. Lecz doprawdy, Leszczyński to poczciwy dziennikarzyna, który fartem, trochę epatowaniem tzw. szumną "prawdą" dostał się do Gazety, by wypłynąć na fali popularności Idola. Nic nadzwyczajnego. Żadna broń boże osobowość, cokolwiek by przez to rozumieć. Ot, nieco manieryczny indolent utknął w świecie farmazoniarstwa słownego, który go lubi i dobrze traktuje, co na dobre odjęło mu fantazję. Spójrzcie na niego jak na człowieka, nie jak na idola. Nie uważam, aby Roberta Leszczyńskiego przepełniały jakieś niezwykłe treści, choć oczywiście nie można mu odmówić prawa do własnej odmienności, jak każdemu. Ja apeluję o więcej dystansu do całego zamieszania wokół jego osoby. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kinga Czołem społem! IP: *.chello.pl 07.02.03, 17:42 Jestem bodaj jedyną osobą na tym durnym forum, która nie napisała do Leszczyńskiego! Jeśli już musiałabym dać wyraz braku mózgownicy lub wygłodzeniu uczuciowemu klepiąc liścik do swej platonicznej miłości, napisałabym do ...wynalazcy tamponów! Ha ha ha! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Masza Życzenia..................................... IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 09.02.03, 22:41 Życzenia z okazji urodzin przesyła Masza.Mam nadzieję, że to nie twoje ostatnie, POZDRAWIAM Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: DOMINIKA Re: Napisz do Roberta Leszczyńskiego IP: 62.233.216.* 10.02.03, 11:29 NIE UWAZAM SIE ZA OSOBE SKLONNA DO JAKIEGO KOLWIEK KRYTYCYZMU,CO DO TWOJEJ OSOBY,JEDNAK FAKT IZ JESTES OSOBA ZAJMUJACA SIE TA PROFESJIA,SKLANIA MNIE DO UDZIALU W TEJ INKWIZYCJI.STANOWCZO I BEZ ZADNYCH SKROPULOW,MUSZE PRZYZNAC RACJIE TWOJEMU DAZENIU DO ROZPOWSZECHNIENIA NOWEJ ERY MUZYCZNEJ,KTOREJ SWIATLO DZIENNE DOTYCHCZAS NIE UJZALO.JEDNAK KRYTYKE OBRONNA,KTORA ZASTOSUJE PRZECIWKO SPOSOBNOSCI TWOJEGO DZIALANIA,JEST SPOSOB W JAKI DO TEGO BRNIESZ.NIE POTRAFISZ PRZYBRAC FORMY KRYTYKA OBIEKTYWNEGO.WYDAJE CI SIE,ZE TAK ROBISZ,LECZ CZY NA PEWNO?STARAJ SIE OKRESLAC SPECYFICZNIE,CHOC NIE ZA BARDZO GROTESKOWO.POZA TYM NIE ROB WIELKIEJ PROPAGANDY I REBELJI PRZECIWKO MUZYCE UNIWERSALNEJ,JAKA JEST POP,BO CZASY BUNTU DZIECI KWIATOW JUZ DAWNO ULEGLY STARANNEJ METAMORFOZIE W KULT ZNANY POD PSEUDONIMEM"WOJNA POLSKO-RUSKA'...CZYLI DRESIARZE,A ZACOFANEJ MENTALNOSCI WSPOLCZESNEJ MLODZIEZY NIE ZMIENISZ.JAKO DJ SAM DOSKONALE ZDAJE SOBIE SPRAWE,ZE POLSKA CHLONIE WSZYSTKO TO CO LATWO WPADA W UCHO.DLATEGO JESZCZE NA RYNKU MUZYCZNYM SA NATALKI,CZY KASIE.ALE TO JUZ NIE DLUGO.CIERPLIWOSCI,A WSZYSTKO ULEGNIE BEZBOLESNEJ DEKONSTRUKCJI.POCZEKAJ TYLKO DO DNIA,KIEDY JA WEJDE W SWIAT MEDJIOW.NA KONIEC SERDECZNIE POZDRAWIAM I SKLADAM NAJSZCZERSZE ZYCZENIA Z OKAZJI URODZIN.OBIECUJIE,ZE WYPIJE ZA TEN DZIEN.RELACJIE PRZEKAZE JAK SKONCZYSZ 40 LAT. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Magda Urodzinki!!!!!!!!!!!! IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 10.02.03, 17:37 ROBERCIE wszystkiego najlepszego z okazji urodzinek. Zdrówka, za każdym razem, gdy podnosisz się z łóżeczka multum uśmiechuuuuuuuuuu, radości i szczęścia. wszelakiej pomyślnośmi w życiu zawodowym i prywatnym, sukcesików w "Gazecie". Śmiej się częściej, bo do twarzy ci z nim i smaruj sobie usteczka kremikiem Nivea, bo masz bardzo popękane... pozdrawiam, papapa!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
albercik.pl Re: Napisz do Roberta Leszczyńskiego 11.02.03, 12:40 Bez wiekszego zainteresowania.czy prawda jest fakt,ze masz dzieci?Fajnie by bylo z twojej strony,gdybys sie w koncu do tego przyznal.Moglbys to chociaz skomentowac.ODEZWIJ SIE PA DOMINIKA Odpowiedz Link Zgłoś