Gość: jimka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.06.05, 11:31 ja wolę jednak "Gusła" od "powstania warszawskiego"... muzycznie sa ciekawsze, bardziej melodyjne i maja niesamowity słowiański klimat. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: marycha Re: LAO CHE IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.06.05, 17:37 NIE NASZA RZECZ, NASZA RZECZ NASZĄ ROBIC RZECZ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Obłok Re: LAO CHE IP: *.idea.pl 30.06.05, 19:04 Ona czarna, a on blondyn... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kleofas Re: LAO CHE IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.07.05, 09:25 my żądamy amunicji!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: daktahu Re: LAO CHE IP: *.pfron.org.pl / 217.153.44.* 01.07.05, 15:59 wisła wisła wisła tatriiiiiiiii tatriiiiiiiiiiii bautyk bautyk bautyk !!!!!!!!!!!!!!!!!!! NAM JEDNA SZARŻA Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: słowianka Re: LAO CHE IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.07.05, 17:39 lelum polelumlelum poleleum... Dalibóg, honor dzisiaj jest pojeciem e-lastycznym, człowiek człowiekow wilkiem, szubrawcą, jawnogrzesznym , o hańbo! póty dzieje grzechu, póki w człeku kapkę oddechu, (do szeregu i tu moralnie nie dezerteruj) Wiemy oba, że stuleciu źle z gęby patrzy, Boże uchowaj nas od podejrzanej prawdy! a ja mam, bo sobie spiewam... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Obłok Re: LAO CHE IP: *.idea.pl 01.07.05, 22:50 nazistowskiego by ducha... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jimka Re: LAO CHE IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.07.05, 11:15 ucieszylam się, ze mają wydać ten koncert spod muzeum powstania na dvd!!!!! i dwojka TVP to nagrywala, moze puszcza w tivi? Odpowiedz Link Zgłoś
fnoll Re: LAO CHE 02.07.05, 12:09 "powstanie warszawskie" za to się lepiej śpiewa samemu nawet przedszkolaki ta płyta kręci - sprawdzone! i "gusła" i "powstanie" są po prostu takie, że proszę siadać... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nenufary Re: LAO CHE IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.07.05, 13:48 fajnie jak się zna "chłopaków: jeszcze nim sa sławni, ale już widać że robią coś ważnego. jeszcze przyjemniej patrzeć jak odnoszą naprawdę duży sukces! brawo! koleżanka z Płocka Odpowiedz Link Zgłoś
jimka1984 Re: LAO CHE 01.08.05, 23:01 a koncert z Muzeum Powstania Warszawskiego? Odpowiedz Link Zgłoś
kalor_god Re: LAO CHE 03.08.05, 07:53 wyjde na ignoranta i bluznierce ale wolałem ich z okresu jak sie zwali Koli Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jacenty Re: LAO CHE IP: *.chello.pl 06.08.05, 19:13 "wyjde na ignoranta i bluznierce ale wolałem ich z okresu jak sie zwali Koli " nie Ty jeden! Odpowiedz Link Zgłoś