Dodaj do ulubionych

Ivan i Delfin

03.07.05, 16:01
No właśnie, co z hiciorami naszego Ivana? Czy jeszcze nie otrząsnął się po
klęsce ? A może już nagrywa coś czarnego?
Obserwuj wątek
    • Gość: kinyo Re: Ivan i Delfin IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.07.05, 16:26
      e,zaraz klęska,niepowodzenie tylko
      podobnych doświadczyło już paru naszych artystów i funkcjonują nadal
      a Ivana i Delfina "szanowna" komisja wpuściła po prostu w kanał,chłopcy
      podtopili się nieco,dajmy im się osuszyć
      • jaion.x Re: Ivan i Delfin 03.07.05, 17:02
        No dobra, osuszą się i co dalej? Po "niepowodzeniu" Blu Cafe teraz o nich jakby
        trochę mniej się słyszy. A wokalistka udziela się jako konferansjer z bardzo
        ograniczonym powodzeniem.
        • ami.123 Re: Ivan i Delfin 03.07.05, 19:18
          Chłopaki grają Disco Polo aż miło..................he, he, he
          • Gość: Miss_Teq Re: Ivan i Delfin IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.07.05, 19:36
            yeah, niedawno nawet dali "koncert" w jednej z małych miejscowości (by nie rzec
            inaczej)na festynie europejskim, niedaleko mojego miejsca zamieszkania wink
            • gosc.sympatyczny Re: Ivan i Delfin 03.07.05, 20:45
              Aha, to znaczy, że żyją i zarabiają na chlebek. I jak? Koncercik podobał się?
              • Gość: Miss_Teq Re: Ivan i Delfin IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.07.05, 17:02
                jeśli ktoś lubi kicz i klimaty rodem z wszelkich przytupówek to jak
                najbardziej. jeśli ktoś za tym nie przepada, ba, i nie kosztował wówczas
                pewnych napoi zakazanych do sprzedaży dla młodzieży do lat 18 miał pewien
                problem z dobrą zabawą w rytmach I&D... na masełko do chlebka zespół dorobił
                sobie udzielając wywiadu dla lokalnych gazet (zespół? co ja mówię? głównym, czy
                nie jedynym zresztą bohaterem rozmowy była wschodząca gwiazda
                najpopularniejszego polskiego serialu, a zarazem "lider" zespołu) a tak przy
                okazji, czy ktoś mi może powiedzieć KIM JEST DELFIN???

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka