jaion.x 03.07.05, 16:01 No właśnie, co z hiciorami naszego Ivana? Czy jeszcze nie otrząsnął się po klęsce ? A może już nagrywa coś czarnego? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: kinyo Re: Ivan i Delfin IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.07.05, 16:26 e,zaraz klęska,niepowodzenie tylko podobnych doświadczyło już paru naszych artystów i funkcjonują nadal a Ivana i Delfina "szanowna" komisja wpuściła po prostu w kanał,chłopcy podtopili się nieco,dajmy im się osuszyć Odpowiedz Link Zgłoś
jaion.x Re: Ivan i Delfin 03.07.05, 17:02 No dobra, osuszą się i co dalej? Po "niepowodzeniu" Blu Cafe teraz o nich jakby trochę mniej się słyszy. A wokalistka udziela się jako konferansjer z bardzo ograniczonym powodzeniem. Odpowiedz Link Zgłoś
ami.123 Re: Ivan i Delfin 03.07.05, 19:18 Chłopaki grają Disco Polo aż miło..................he, he, he Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Miss_Teq Re: Ivan i Delfin IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.07.05, 19:36 yeah, niedawno nawet dali "koncert" w jednej z małych miejscowości (by nie rzec inaczej)na festynie europejskim, niedaleko mojego miejsca zamieszkania Odpowiedz Link Zgłoś
gosc.sympatyczny Re: Ivan i Delfin 03.07.05, 20:45 Aha, to znaczy, że żyją i zarabiają na chlebek. I jak? Koncercik podobał się? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Miss_Teq Re: Ivan i Delfin IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.07.05, 17:02 jeśli ktoś lubi kicz i klimaty rodem z wszelkich przytupówek to jak najbardziej. jeśli ktoś za tym nie przepada, ba, i nie kosztował wówczas pewnych napoi zakazanych do sprzedaży dla młodzieży do lat 18 miał pewien problem z dobrą zabawą w rytmach I&D... na masełko do chlebka zespół dorobił sobie udzielając wywiadu dla lokalnych gazet (zespół? co ja mówię? głównym, czy nie jedynym zresztą bohaterem rozmowy była wschodząca gwiazda najpopularniejszego polskiego serialu, a zarazem "lider" zespołu) a tak przy okazji, czy ktoś mi może powiedzieć KIM JEST DELFIN??? Odpowiedz Link Zgłoś