dancetrance 03.07.05, 20:03 Chciałabym wiedzieć, kto popiera kandydata na prezydenta, p. Kaczyńskiego, poprzez udzielanie koncertów bądź propagowanie jego kandydatury w mediach. Będę wiedziała, na kogo mam nie głosować w sklepach muzycznych. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
lunalovelight Re: artyści którzy popierają PiS 03.07.05, 20:16 mnie ostatnio zmrozilo, jak uslyszalam, ze pono steczkowska chce koniecznie urodzic "PiSowca"... ale moze to bzdura jakas... [gwoli jasnosci: nie przepadam za w.w. babina, ale za glos szanuje i plyte 'alkimja']. Odpowiedz Link Zgłoś
kopiko44 o sorry, to prostsze niz mi sie zdawalo 03.07.05, 20:23 www.wiosnapolakow.pl/?pg=wideo na dole po prawej - artysci Stefan Friedmann Edyta Geppert Lombard Radosław Pazura Krzysztof Piasecki Jan Pietrzak Ryszard Rynkowski Stanisław Sojka Justyna Steczkowska Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: quix Re: o sorry, to prostsze niz mi sie zdawalo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.07.05, 20:32 Buhahaha, też mi "artyści". Z całej listy jedynie Geppert reprezentowała jakiś poziom, ale było to jeszcze w poprzednim stuleciu. Reszta jest milczeniem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: La Vey Re: artyści którzy popierają PiS IP: 193.190.128.* 03.07.05, 20:20 Poszła won, czerwona lesba niedoparadowana. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nietenga_yola Re: artyści którzy popierają PiS IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.07.05, 20:47 Kto nie popiera PiSuaru, ten od razu komuszek. Ot, bolszewicka ideologia antykomunizmu reprezentowana przez PiS. Te wybory będą straszne- Cimoszenko przeciwko Kaczorowi, czas opuścić ten kraj. Odpowiedz Link Zgłoś
dreaded88 Inni kandydaci/formacje 03.07.05, 20:29 Poproszę, w tym samym celu, o listy wspierających Cimoszewicza, Borowskiego, Szyszkowską, Leppera i Tymińskiego (są takowi?), ewentualnie SLD, SdPL, UP, UL, Samoobronę. Odpowiedz Link Zgłoś
grimsrund Re: Inni kandydaci/formacje 03.07.05, 21:15 He he, dla mnie ciekawsza byłaby raczej lista ""artystów" obrotowych", co swego czasu d*** dawali i czerwonym, i tej łże-prawicy, i to chyba nawet w tej samej kampanii wyborczej. IRA oraz Banda i Wanda jako pierwsze się mi nasuwają na myśl... Odpowiedz Link Zgłoś
michalgajzler Re: Inni kandydaci/formacje 25.07.05, 20:06 O Cugowskim w PiSie było już w inym wątku. Samoobrona - Do Pierwszego Mulata III RP dołączył jeden taki czerwonowłosy - jak widać droga z LSD do Sił Samoobrony Leppera niedaleka. Lepera pieśnią bojową wspierają również Trubadurzy. SdPl - Borowskiego wsparł Mezo. PD (czy jak tam zwie się owa partia) - Kora (aczkolwiek bez wokali się póki co obeszło). Pozostali również zapowiadają różnego rodzaju pieśni... Odpowiedz Link Zgłoś