Dodaj do ulubionych

kto powinien zrobic "powrot" na scene

12.08.02, 19:18
muzyczna, oczywiscie mam na mysli polski rynek muzyczny
slyszymy ze wrocil kapitan nemo, teraz i papa dance wroci (hahahahahahahahaha)
co chwile wykonawcy ktorzy odeszli nieco w cien powracaja..
a kogo my jako publicznosc chcielibysmy naprawde z powrotem?
chocby na jedna plyte, na pare koncertow?
Obserwuj wątek
    • Gość: Kazek Re: kto powinien zrobic 'powrot' na scene IP: 2.2.STABLE* / *.echostar.pl 12.08.02, 19:30
      Izrael.
      ale to chyba niemożliwe, bo wiekszośc kapeli jest w dziwnych klimatach teraz
    • ugugunana Życie jak muzyka... 12.08.02, 19:40
      Hey!

Choćby na jednym koncercie chciałbym zobaczyć ekipę Izraela - ale to bardzo
      mało prawdopodobne... To samo z Brygadą... Ach, ile bym dał za Cosmopolis 2...

Z innych nie pogniewałbym się na come back Homo Twist, Kata i Apteki...

Ze zgredzików posłuchałbym: Rezerwatu i Aya RL - fajnie grali... Pewnie jeszcze
      by się coś znalazło... *-)
      • Gość: nefil Re: Życie jak muzyka... IP: 212.76.37.* 12.08.02, 21:22
        Rezerwat cos kombinowal, ale bylo to niestrawne, niestety
        • Gość: greg Re: Życie jak muzyka... IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 12.08.02, 22:20
          Gość portalu: nefil napisał(a):

> Rezerwat cos kombinowal, ale bylo to niestrawne, niestety

Madame, Joanna Makabresku, Aurora, No Smoking, Ivo Partizan, Wańka Wstańka,
          Apteka w składzie z lat 1992-1993...
          • teddy4 Re: Życie jak muzyka... 12.08.02, 22:22
            1984,Ziyo (koniecznie z pierwszym klawiszowcem i pierwszym gitarzystą),
            Falarek, Brak, Siekiera, Kombi(!).
            • Gość: greg Re: Życie jak muzyka... IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 12.08.02, 22:27
              teddy4 napisał:

> 1984,Ziyo (koniecznie z pierwszym klawiszowcem i pierwszym gitarzystą),
              > Falarek, Brak, Siekiera, Kombi(!).

Mr.Zoob ("Móóóóóóój jest ten kawałek podłogi!!!!"), Strajk, Pancerne Rowery,
              Bóm Wakacje W Rzymie, Dzieci KApitana Klossa...
              • Gość: mallina Re: Życie jak muzyka... IP: *.dip.t-dialin.net 12.08.02, 22:37
                Exodus....moze wowczas wznowiono by na cd ich pierwsza plyte!!!!!!!!!!!!!!!

to przede wszystkim..a jeszcze i inne by sie znalazly..
                • vulture Re: Życie jak muzyka... 12.08.02, 22:57
                  Gość portalu: mallina napisał(a):

> Exodus....moze wowczas wznowiono by na cd ich pierwsza plyte!!!!!!!!!!!!!!!
                  >
                  > to przede wszystkim..a jeszcze i inne by sie znalazly..

Pierwsza jest wznowiona, drugiej nie ma. "The Most Beautiful Day" ukazała się
                  ostatnio nakładem Universalu w serii "Niepokonani", natomiast "Supernovą" olano.
                  • mallina Re: Życie jak muzyka... 12.08.02, 23:27
                    ups..moj blad...sad(( chcodzilo mi wiec o druga..mam tylko analog a i jakosc
                    nie ta..poza tym aktualnie nie mam jak jej odtwarzac..

a posluchalabym.."sen nie przychodzi, peka cienka nic...."
                    • vulture Re: Życie jak muzyka... 13.08.02, 12:55
                      EXODUS wątpię, żeby wracał - Andrzej Puczyński jest teraz bardzo ważnym szefem
                      bardzo ważnej wytwórni płytowej i bardzo ważnego studia nagraniowego, a n.p.
                      Własysław Komendarek do reszty oszalał, zaszył się w głuszy, je trawę i od
                      czasu do czasu wydaje płyty z dźwiękami syntezatorów. Widziałem o nim artykuł w
                      jakiejś mądrej gazecie...
                      • mallina Re: Życie jak muzyka... 13.08.02, 13:55
                        sad(((((
                        w ten sposob nigdy nie wznowia plyty ktora chcialbym ...
                        chociaz dziwi mnie to, moglby puczynski sam sobie zrobic prezent..
                        no ale tez mozna wpisywac tu nierealne zyczeniasmile))
          • Gość: andy Re: Życie jak muzyka... IP: *.rzeszow.sdi.tpnet.pl 08.09.02, 03:21
            Wanka Wstańka od czasu do czasu daje o sobie znać. Juwenalia politechniki
            rzeszowskiej i koncert na zakonczenie wakacji, przed pefectem (tez Rzeszów
            oczywiscie). Czy w skladzie ze starej ekipy oprocz Bufeta ktos sie uchowal tego
            ci nie powiem

Gość portalu: greg napisał(a):

> Gość portalu: nefil napisał(a):
            >
            > > Rezerwat cos kombinowal, ale bylo to niestrawne, niestety
            >
            > Madame, Joanna Makabresku, Aurora, No Smoking, Ivo Partizan, Wańka Wstańka,
            > Apteka w składzie z lat 1992-1993...
    • szarykot Re: kto powinien zrobic 'powrot' na scene 12.08.02, 23:05
      z jednej strony wiele bym oddał by zobaczyć Test na żywo...

...z drugiej strony jak sobie wyobrażę wokalne popisy pana Gąssowskiego sad to
      mi się odechciewa
      • vulture WOJTEK GĄSSOWSKI 13.08.02, 16:15
        szarykot napisał:

> z jednej strony wiele bym oddał by zobaczyć Test na żywo...
        >
        > ...z drugiej strony jak sobie wyobrażę wokalne popisy pana Gąssowskiego sad to
        > mi się odechciewa
        >
        >
    • Gość: ksenia Re: kto powinien zrobic 'powrot' na scene IP: *.de.ihost.com 13.08.02, 09:19
      Milion Bułgarów - dzisiaj widziałam "na mieście" plakaty reklamujące nową płytę.
      może nie do końca zgodne z tytułem wątku, bo to już fakt wink)))
    • Gość: Argus Re: kto powinien zrobic 'powrot' na scene IP: 158.75.1.* 13.08.02, 15:58
      No właśnie- brakuje mi Kata."Bastarda","Róże..." i "Ballady" uwielbiam.Przydałby się powrót.
    • Gość: Marcel Re: kto powinien zrobic 'powrot' na scene IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 13.08.02, 16:31
      Niestety nie wiem co do polskich wykonawców, ale jeśli chodzi o zagranicę to
      Jim Morrison mógłby przestać udawać że nie zyje i nagrać coś jeszcze z kolegami
      z The Doors. Tak samo kosmici mogliby przywieźć z powrotem Elvisa Presleya,
      chyba że biedak zmarł ze starości.
    • Gość: qwerty Re: kto powinien zrobic 'powrot' na scene IP: *.netasi.wroc.zigzag.pl 13.08.02, 19:22
      kobong
    • Gość: lachrymo Re: kto powinien zrobic 'powrot' na scene IP: *.robikom.com.pl 14.08.02, 14:56
      Illusion, choć to raczej w Illusionistycznym składzie niemożliwe z powodu
      konfliktu Lipa-Petardo.Może to co robią osobno...? No i świeżego Flap Jack'a
      chętnie bym posluchał...
    • Gość: Kubarzym Re: kto powinien zrobic 'powrot' na scene IP: *.lodz.cvx.ppp.tpnet.pl 07.09.02, 23:05
      Guns'n'roses powinni wrócić
    • pawelgoly Re: kto powinien zrobic 'powrot' na scene 07.09.02, 23:22
      Połomski i Szczepanik powinni wrócić, chyba że już nie żyją...
      • vulture Piotrek & Jurek 08.09.02, 11:44
        Żyją, żyją, od czasu do czasu TVP męczy ich występami.
    • Gość: davis Re: kto powinien zrobic 'powrot' na scene IP: *.radom.pilickanet.pl 08.09.02, 12:23
      Dire Straits
      Niech wróci Metallica w starym dobrym stylu
      • wielkie_nic marlena dietrich 08.09.02, 12:33
        mój dziadek mawiał, że była "niezła" wink
        • vulture Re: marlena dietrich 08.09.02, 13:51
          Z powodów czysto biologicznych powrót Dietrich jest niezbyt możliwy - ale gdyby
          co, to żyje jeszcze Maria Koterbska...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka