Dodaj do ulubionych

JAK WAM SIĘ PODOBA REKLAMA KOSMETYKÓW OCH!?????

IP: *.mtp.com.pl 28.11.01, 09:21
No proszę, najpierw Alicja - szampon Head&Schoulders, potem Klaudiusz - KFC, a
teraz Moniczka i reszta w reklamie kosmetyków Och!
Katastrofa!!!!
Obserwuj wątek
    • Gość: MAK Re: JAK WAM SIĘ PODOBA REKLAMA KOSMETYKÓW OCH!????? IP: *.acn.waw.pl 28.11.01, 09:24
      OH! ZOSTAŁAM PIOSENKARKĄ
      OH! ZOSTAŁEM MUZYKIEM
      • Gość: marzena Re: JAK WAM SIĘ PODOBA REKLAMA KOSMETYKÓW OCH!????? IP: *.imp.gda.pl 28.11.01, 09:30
        ta reklama jest zarabista, jest fantastyczna!!!! teraz uzywam kosmetyków cho od
        stóp do głów (szkoda, ze mam tylko jedna) , i może też zostane piosenkarką,
        albo muzykiem czy kimkolwiek no.... jest suuuuperrr
        hje hje hje
    • Gość: fotograf Re: JAK WAM SIĘ PODOBA REKLAMA KOSMETYKÓW OCH!????? IP: *.netia.pl 28.11.01, 09:28
      Mnie najbardziej podobała się reklama batonika z orzeszkami.

Naukowiec przeprowadza eksperyment z małpą.
      Małpa sięga do słoja z orzeszkami , zaciska pięść na orzeszkach i nie może
      wyjąć łapy ze słoja.
      Naukowiec przygląda się bacznie i cierpliwie.
      Po czym sięga po reklamowany batonik do kieszeni fartucha.
      Zaciska pięść na batoniku i.... nie moze wyjąć ręki z kieszeni.
      Małpa zapomina o orzeszkach i bacznie z naukowym zacięciem zaczyna obserwować
      naukowca.

Umieszczenie tej reklamy przed programem BB , po wydarzeniach z Irkiem uważam
      za majstersztyk aluzji.
    • Gość: dżastina Re: och! to fuj! IP: *.acn.waw.pl 28.11.01, 09:28
      Reklama i dobór osób - tragedia; niedoszły muzyk, niedoszły restaurator,
      niedoszła piosenkareczka, niedoszła narzeczona niedoszłego muzyka;
      drętwy pomysł, w zasadzie kompletny jego brak - "siedzą i ględzą";
      nuda, statyczność;
      to mogłaby być "reklama" wszystkiego i niczego zrazem;
      śmierdzi tanią drogerią - lendarna przemysławka to escada przy tym czymś (sorry
      za to porównanie!)
      • Gość: ps Re: jak... ? IP: 212.160.165.* 28.11.01, 09:36
        Tak samo mi sie podoba jak kucharz w dresie
        z okularami przeciwslonecznymi na lysinie oraz
        hit p.Sewiolo.
        • Gość: wosiania Re: jak... ? IP: *.mtp.com.pl 28.11.01, 09:52
          Ciekawe ile dostali za udział w tej reklamie? Pewnie marne grosze, na które i
          tak by polecieli. Tak samo jak podobna Moniczka za zdjęcia w Playboyu dostała
          śmieszne pieniądze.
          • Gość: Edi Re: jak... ? IP: *.polkomtel.com.pl 28.11.01, 10:03
            To jest traaaaaaaaaagedia!!!!!
            Co za idiota puścił to na wizję... Szok!!!
            Jakis parfium z serii ulubionej przez nasze babki "Być może.."
            I na koniec to hasło wypowiadane przez Klaudiusza.. Dno!
            Albo te wstawki o programie Klaudia - kto go głównie prosi o autografy -
            dzieciaki!!!!
            Albo kto go zaprasza do gotowania? Ludzie raczej niewymagający (nie chcę nikogo
            obrazić, ale to raczej taka średniejsza klasa społeczna.. przepraszam..)
            I to skakanie w sklepie. To ma byc taki fan, pokazujacy ze Kaludio jest kull.
            Żenadą wieje z Ciebie telewizjo.. popraw się bo to 21 wiek, a Ty nas traktujesz
            jak półgłówków..
            • Gość: bzik Re: jak... ? IP: *.wlochy.leased.ids.pl 28.11.01, 13:27
              taka reklama może lecieć tylko przy okazji BB- ogólnie to zwalona kompletnie!!
              Raz oglądałam program pt. Niespodzianka Klaudiusza- to już nawet dno urwało to
              po prostu brak słów. Liczyłam na coś ala Kuroń a tu program ala głupek-
              żenujące!!
              Natomiast oglądałam też raz program z udziałem Gosiaczka- szkoda że jest o
              takiej kiepskiej godzinie nadawany. Bardzo fajny program o urządzaniu wnętrz a
              i Gosiaczek nie był taki żenująco głupi jak Klaudiusz. Widocznie TVN chce pomóc
              biednemu Klaudiuszkowi żeby jednak niebożątko zebrał trochę kaski i wrócił na
              ojczyzny łono!
              P.S. W poprzedniej edycji nie przepadałam za Gosiaczkiem! - a teraz to nie
              sympatia do niej przeze mnie przemawia tylko tematyka programu
          • Gość: marzena Re: jak... ? IP: *.imp.gda.pl 28.11.01, 10:06
            hihi zapomnialam dodac, ze to co ja uzywam, raczej uzywałam, to och-syf na
            komary ahahaha
            • Gość: wosiania Re: jak... ? IP: *.mtp.com.pl 28.11.01, 10:46
              Jeżeli Och! to rzeczywiście kioskowa tandeta, którą kupują przeciętni, a w
              zasadzie poniżej tej przeciętności Kowalscy, to z marketingowego punktu
              widzenia reklama została trafnie zaprojektowana: ma trafić do klasy niższej
              średniej a dla takich ludzi Moniczka, Klaudio itd. są AUTORYTETAMI i na pewno
              są przekonywujący.
              • Gość: Mimi Re: jak... ? IP: *.bielsko.sdi.tpnet.pl 28.11.01, 10:59
                Wiadomo,że Monika nie używa kosmetyków Och(prawdę mówiąc nie wiem co to za
                kosmetyki)więc jest to zupełnie niewiarygodna reklama.Wiarygodniejsze byłoby
                reklamowanie przez Monikę kosmetyków jakiejś lepszej,znanej firmy.A do tego
                jeszcze Patrycja.Po takiej reklamie w zyciu nie kupiłabym tych kosmetyków.
                To nie reklama tylko antyreklama.Przynajmniej ja to tak odbieram.
              • Gość: Mimi Re: jak... ? IP: *.bielsko.sdi.tpnet.pl 28.11.01, 10:59
                Wiadomo,że Monika nie używa kosmetyków Och(prawdę mówiąc nie wiem co to za
                kosmetyki)więc jest to zupełnie niewiarygodna reklama.Wiarygodniejsze byłoby
                reklamowanie przez Monikę kosmetyków jakiejś lepszej,znanej firmy.A do tego
                jeszcze Patrycja.Po takiej reklamie w zyciu nie kupiłabym tych kosmetyków.
                To nie reklama tylko antyreklama.Przynajmniej ja to tak odbieram.
                • Gość: npojazd Re: jak... ? IP: *.jgora.dialog.net.pl 28.11.01, 11:02
                  Wolę patrzeć na Patrycję niż Monię- kojarzy mi się z różowym prosiakiem. A ten
                  silikon:)
                  • Gość: wosiania Re: jak... ? IP: *.mtp.com.pl 28.11.01, 11:31
                    Mimi, zgadzam się z Tobą w 100%, w żaden sposób mnie ta reklama nie przekonuje,
                    wręcz odpycha. Już lepiej gdyby bohaterami byli jacyś zupełnie anonimowi
                    ludzie, to może podeszłabym do połki z Och! w drogerii i może bym sprawdziła
                    jak pachną. Ale tak, to nawet nie będę ich specjalnie w drogerii szukać.
                    • Gość: wosiania Re: jak... ? IP: *.mtp.com.pl 28.11.01, 11:34
                      Npojazd, pięknie to ująłeś, różowy prosiak to jest to! A jak się uśmiecha i
                      wyszczerza te swoje żółte zęby ma jeszcze mniej wspólnego z sex-bombą!!!
                    • Gość: jaro Re: jak... ? IP: *.cza.warszawa.supermedia.pl 28.11.01, 11:41
                      przeciez reklama nie ma sie wszystkim podobac, tylko grupie docelowej.
                      reklama jest dobra bo chłam reklamuje chłam i chłam to kupuje
                      gdyby sewiolo reklamowala drogie kosmetyki to by dopiero bylo smieszene. to tak
                      jakby waldek kiepski reklamowal bmw
                      • Gość: wosiania Re: jak... ? IP: *.mtp.com.pl 28.11.01, 11:54
                        Ciekawe czy oni sami zdają sobie z tego sprawę!!!?
                        • Gość: Edi Re: jak... ? IP: *.polkomtel.com.pl 28.11.01, 12:34
                          Gość portalu: wosiania napisał(a):

> Ciekawe czy oni sami zdają sobie z tego sprawę!!!?

Są zajęci liczeniem kasy...
                          • Gość: wosiania Re: jak... ? IP: *.mtp.com.pl 28.11.01, 12:44
                            Gość portalu: Edi napisał(a):

> Gość portalu: wosiania napisał(a):
                            >
                            > > Ciekawe czy oni sami zdają sobie z tego sprawę!!!?
                            >
                            > Są zajęci liczeniem kasy...

Myślę, że zarobiliby więcej idąc do normalnej pracy!

• Gość: jaro Re: jak... ? IP: *.cza.warszawa.supermedia.pl 28.11.01, 13:08
                              nie jest to do konca pewne, ze zarobili by wiecej...
                              gwiazdka z telewizji nie chce w ogole rozmawiac o udziale w reklamie jesli gaża
                              jest mniejsza niz 100 000. Mniej znane gwiazdki z telelwizji cenią sie w
                              granicach 50 000 - 100 000. pseudo gwiazdki z bb, biorą pewnie mniej, ze nie
                              wspomne o tym, ze czesc przejmuje tvn, ale i tak wciaz zostaje im spora kaska.
                              a trzeba pamietac, ze krecenie takiej reklamowki zazawyczaj zajmuje nie wiecej
                              niz dzien
                          • Gość: MAK Re: jak... ? IP: *.acn.waw.pl 28.11.01, 12:47
                            Oni wcale nie upadli. Zwykli ludzie, zwyczajne towary, dla zwyczajnych
                            konsumentów.
                            Śmieszy mnie tylko, że Monia uwierzyła, iż naprawdę jest piosenkarką.
            • Gość: Asia Cichociemni IP: *.manz.at 28.11.01, 13:05
              zespol Cichociemni ..... reklamuje DEO super DEO.....
              ... na wrzody pod pachami...
              ... na gnidy za uszami...
              ... na wloski na cycuszkach...
              ... na swierzb w paluszkach...
              mili panswo rewelacja......
              • Gość: Edi Re: Cichociemni IP: *.polkomtel.com.pl 28.11.01, 13:10
                Gość portalu: Asia napisał(a):

> zespol Cichociemni ..... reklamuje DEO super DEO.....
                > ... na wrzody pod pachami...
                > ... na gnidy za uszami...
                > ... na wloski na cycuszkach...
                > ... na swierzb w paluszkach...
                > mili panswo rewelacja......

Asia,
                Fuuuuuuj.. szczególnie te wrzody...

• Gość: wosiania Re: Ładni ludzie??? IP: *.mtp.com.pl 28.11.01, 13:13
                Ale czyż nie jest tak, że w większości przypadków (z wyjątkiem reklam gdzie
                istotna dla treści jest brzydota) w reklamach powinni występować "ludzie
                ładni", żeby się przyjemnie patrzyło. Pokażcie mi chociaż jednego "ładnego
                ludzia" wśród tych marionetek.
        • Gość: Ziuta Re: jak... ? IP: *.wlochy.leased.ids.pl 28.11.01, 13:17
          jeszcze w telewizji nam pokażą śpiewającego Gulczasa razem z M.Ostrowską- to
          będzie przeżycie następny piosenkarz!
          • Gość: wosiania Re: jak... ? IP: *.mtp.com.pl 28.11.01, 13:56
            Ciekawe w jakich reklamach wystąpią mieszkańcy DWB II edycji, i ciekawe którą z
            dziewczyn zobaczymy w całej okazałości w Playboyu. Może Bogusię??!!!!!!!!!!!!!
            • Gość: Myszka Re: jak... ? IP: 195.82.169.* 28.11.01, 14:26
              A mnie ich wszystkich żal, ale jak ja to mówię "głupiemu nawet cegłówka nie
              pomoże". Zgłaszają sie do takiego programu, przez 100 dni sprzedają się,
              zapominają kim są naprawdę, bo cały czas grają, a gdy wychodzą, na dodatek bez
              wygranej to są związani kretyńską umową z TVN /chyba przez 2 lata/ i
              wykorzystywani na wszelkie sposoby. Głupie programy, głupie reklamy tandentnych
              towarów, udział we wszystkich imprezach, a co jest w tym wszystkim najgorsze to
              wmawianie tym biedakom, że są THE BEST. Monika wierzy naprawdę w to, że jest
              piosenkarką /to co ma powiedziec Kajah?/, Picia i Patrycja mają za zadanie
              tylko udawać pięknych i zakochanych, Klaudiusz musi sie bawić w kucharza, a
              biedny Gulczas śpiewa z Małgosią i tylko się zastanawiam, dla kogo jest to
              większa korzyść, kto jest teraz bardziej na topie - Gulczas czy Ostrowska? TVN
              kręci nimi jak chce, nie mają żadnego życia prywatnego ani zawodowego. Przez 2
              lata służą nadal Wielkiemu Bratu, który da im krolewskiego kopa, gdy minie
              termin poddaństwa. I co wtedy? Wszystko pryśnie. Nagle sie okaże, że Monika
              fałszuje i na dodatek jest gruba, Picia i Patrycja już się nie kochają,
              Klaudiusz olał Śląsk i wrócił do "siebie", a Gulczas musi oddać jakąś dużą
              forsę, bo ponoć w książce zdradził sekrety o domu BB. Tak sie skończy bajka i
              za rok nikt już nie będzie o nich pamiętał. Pozostaną tylko kubki.
              PS. Dżastina, ta Escada ci się tak wymknęła, czy to twój ulubiony zapach?
              • Gość: jaro Re: jak... ? IP: *.cza.warszawa.supermedia.pl 28.11.01, 14:44
                przeciez im nie chodzi o to zeby ktos ich pamietal tylko o to zeby zarobic jak
                najwiecej kasy . pobłaźnią sie przez dwa lata i są ustawieni do końca zycia
                (przynajmniej niektorzy z nich)
              • Gość: wosiania Re: jak... ? IP: *.mtp.com.pl 28.11.01, 15:12
                Gość portalu: Myszka napisał(a):

> A mnie ich wszystkich żal, ale jak ja to mówię "głupiemu nawet cegłówka nie
                > pomoże". Zgłaszają sie do takiego programu, przez 100 dni sprzedają się,
                > zapominają kim są naprawdę, bo cały czas grają, a gdy wychodzą, na dodatek bez
                > wygranej to są związani kretyńską umową z TVN /chyba przez 2 lata/ i
                > wykorzystywani na wszelkie sposoby. Głupie programy, głupie reklamy tandentnych
                >
                > towarów, udział we wszystkich imprezach, a co jest w tym wszystkim najgorsze to
                >
                > wmawianie tym biedakom, że są THE BEST. Monika wierzy naprawdę w to, że jest
                > piosenkarką /to co ma powiedziec Kajah?/, Picia i Patrycja mają za zadanie
                > tylko udawać pięknych i zakochanych, Klaudiusz musi sie bawić w kucharza, a
                > biedny Gulczas śpiewa z Małgosią i tylko się zastanawiam, dla kogo jest to
                > większa korzyść, kto jest teraz bardziej na topie - Gulczas czy Ostrowska? TVN
                > kręci nimi jak chce, nie mają żadnego życia prywatnego ani zawodowego. Przez 2
                > lata służą nadal Wielkiemu Bratu, który da im krolewskiego kopa, gdy minie
                > termin poddaństwa. I co wtedy? Wszystko pryśnie. Nagle sie okaże, że Monika
                > fałszuje i na dodatek jest gruba, Picia i Patrycja już się nie kochają,
                > Klaudiusz olał Śląsk i wrócił do "siebie", a Gulczas musi oddać jakąś dużą
                > forsę, bo ponoć w książce zdradził sekrety o domu BB. Tak sie skończy bajka i
                > za rok nikt już nie będzie o nich pamiętał. Pozostaną tylko kubki.
                > PS. Dżastina, ta Escada ci się tak wymknęła, czy to twój ulubiony zapach?

Tak, a po 3 latach wszyscy wystąpią w programie Ewy Drzyzgi "Rozmowy w toku" w
                odcinku zatytułowanym: "Przebrzmiałe sławy BB".

• hi-hi Re: JAK WAM SIĘ PODOBA REKLAMA KOSMETYKÓW OCH!????? 28.11.01, 14:36
      reklama zrobiona
      najmniejszym kosztem
      >>> pokazać kilka znanych twarzy
      ...jakieś głupie tekty
      i wsio
      .........
      ha , firma która zrobiła ten film
      musi upaść
      tak samo jak te
      całe OCh
      chyba że małolaty to kupią
      ........
      nooooooo
      ale czego właściwie sie było
      spodziewać po nich ?
      .........
      hi-hi
      pzdr
      • Gość: Edi Re: JAK WAM SIĘ PODOBA REKLAMA KOSMETYKÓW OCH!????? IP: *.polkomtel.com.pl 28.11.01, 15:48
        1. Gulczas jest szwagrem Ostrowskiej (byli razem w jakiejś gazecie kolorowej)
        2. Wszyscy z BBII wystąpią w programie " Wybacz mi ale Urzekła mnie Twoja
        historia"
        • Gość: Sisi Re: JAK WAM SIĘ PODOBA REKLAMA KOSMETYKÓW OCH!????? IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 28.11.01, 16:27
          To , co miałam do powiedzenia o tym pomyśle , wyraziłam dobitnie w wątku pod
          tytułem " Och...zapachniało sukcesem...fuj!".
          • Gość: bania Re: JAK WAM SIĘ PODOBA REKLAMA KOSMETYKÓW OCH!????? IP: *.chello.pl 28.11.01, 16:53
            powiem tylko jedno: Sewioło wygląda jak kurwiszcze! Pcha te swoje cyce gdzie
            się tylko da!!! Ochyda!!!!!
            • Gość: wosiania Re: JAK WAM SIĘ PODOBA REKLAMA KOSMETYKÓW OCH!????? IP: *.mtp.com.pl 29.11.01, 09:09
              Cyce, to jeszcze nic, nawet ta wielka dupa wszędzie wlezie!!!!
              • Gość: dyzurna Re: JAK WAM SIĘ PODOBA REKLAMA KOSMETYKÓW OCH!????? IP: *.rol.ar.krakow.pl 29.11.01, 09:23
                zygam jak to widze ,i pici sie dziwie taki fajny chlopak eh
                • Gość: nina Re: JAK WAM SIĘ PODOBA REKLAMA KOSMETYKÓW OCH!????? IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 02.12.01, 12:32
                  Okropność,wiocha.Nie moge patrzec na Piotra Cipe i na brzydką Patrycje.Sorry.
    • Gość: La_ki22 Re: JAK WAM SIĘ PODOBA REKLAMA KOSMETYKÓW OCH!????? IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 02.12.01, 17:55
      Och-spierdalantus!
      • Gość: Hanys Re: JAK WAM SIĘ PODOBA REKLAMA KOSMETYKÓW OCH!????? IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 02.12.01, 22:04
        Ludzie ile wy macie jadu... az sie nie dobrze robi czytajac
        Z glupiej reklamy robicie jadke...
        To jest najgorsze forum pod sloncem...
        jedynie co tu mozna
        zobaczyc to bluzgi i wylgaryzmy...
        a w szczegolnosci zazdrosc
        bo nic wiecej za tym nie przemawia...
        moze troche oglady i dystansu
        do tego wszystkiego, to jest tylko reklama.
    • Gość: GotenGT Re: JAK WAM SIĘ PODOBA REKLAMA KOSMETYKÓW OCH!????? IP: *.gdansk.cvx.ppp.tpnet.pl 03.12.01, 08:12
      Ej,przynajmniej coś lepszego.Uważam,że reklama kosmetyków OCH! jest lepsza niż
      HeadShoulders Alicji Walczak.KFC Kladiusza jest śmieszne,ale trochę
      idiotyczne,a OCH! całkiem dobre>Poprawił się wygląd Piotra Lato fajnie wygląda.
      Reklama OCH! w wykonaniu:Piotra,Patrycji,Klaudiusza i Moniki

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka