Dodaj do ulubionych

Może do dyskoteki

IP: *.pkp.com.pl / *.tktelekom.pl 05.08.05, 13:06
www.geenstijl.nl/paginas/housewitz.html
Co za wyczucie smaku sad Jest to reklama techno-party w jednej z
holenderskich dyskotek.
Obserwuj wątek
    • Gość: F. Re: Może do dyskoteki IP: *.thinprint.de / *.thinprint.de 05.08.05, 13:20
      Nie do wiary. Zalamalem sie.
      Niesmak to za malo powiedziane.

F.
    • Gość: n. Re: Może do dyskoteki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.08.05, 13:22
      a mówią, że maryśka nie jest szkodliwa uncertain
      • Gość: predator fajnie musza sie tam bawic IP: *.acn.waw.pl 05.08.05, 15:05
        • Gość: wściekła i brudna fuck me! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.08.05, 16:00
          ja pie..... uncertain
    • Gość: Junior Re: Może do dyskoteki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.08.05, 16:43
      O zesz ty - to juz przegiecie. Dlaczego nikt nie reaguje??? Przciez to jest
      przerazajace. Moralnosc ludzi, ktorzy to stworzyli siegnela dna uncertain
      • Gość: kuri Re: Może do dyskoteki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.08.05, 13:04
        Tak, wyslac szybko do holandii kaczynskiego, nauczy ich co to moralnosc - moze
        my bedziemy mieli spokojwink... Witz to zart, wiec nie ma takiej techno imprezy. A
        czy ten zart jest smieszny, czy nie, zalezy od poczucia humoru, jednak na pewno
        prowokuje. A jesli chodzi o mnie, to nie smieszy mnie to, ale tez nie moge
        powiedziec, ze poczulem niesmak...
        • Gość: wściekła i brudna Re: Może do dyskoteki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.08.05, 13:19
          to współczuje kuri twojej rodzinie
          • Gość: kuri Re: Może do dyskoteki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.08.05, 13:23
            A dziekuje, ja twoja pozdrawiam.
    • blinski Re: Może do dyskoteki 06.08.05, 14:25
      mało co mnie rusza, ale 'gangbanging' przy stosie martwych więźniów - to już
      naprawdę nie było śmieszne.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka