Gość: Luleo IP: *.pkp.com.pl / *.tktelekom.pl 05.08.05, 13:06 www.geenstijl.nl/paginas/housewitz.html Co za wyczucie smaku Jest to reklama techno-party w jednej z holenderskich dyskotek. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: F. Re: Może do dyskoteki IP: *.thinprint.de / *.thinprint.de 05.08.05, 13:20 Nie do wiary. Zalamalem sie. Niesmak to za malo powiedziane. F. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: n. Re: Może do dyskoteki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.08.05, 13:22 a mówią, że maryśka nie jest szkodliwa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wściekła i brudna fuck me! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.08.05, 16:00 ja pie..... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Junior Re: Może do dyskoteki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.08.05, 16:43 O zesz ty - to juz przegiecie. Dlaczego nikt nie reaguje??? Przciez to jest przerazajace. Moralnosc ludzi, ktorzy to stworzyli siegnela dna Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kuri Re: Może do dyskoteki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.08.05, 13:04 Tak, wyslac szybko do holandii kaczynskiego, nauczy ich co to moralnosc - moze my bedziemy mieli spokoj... Witz to zart, wiec nie ma takiej techno imprezy. A czy ten zart jest smieszny, czy nie, zalezy od poczucia humoru, jednak na pewno prowokuje. A jesli chodzi o mnie, to nie smieszy mnie to, ale tez nie moge powiedziec, ze poczulem niesmak... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wściekła i brudna Re: Może do dyskoteki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.08.05, 13:19 to współczuje kuri twojej rodzinie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kuri Re: Może do dyskoteki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.08.05, 13:23 A dziekuje, ja twoja pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
blinski Re: Może do dyskoteki 06.08.05, 14:25 mało co mnie rusza, ale 'gangbanging' przy stosie martwych więźniów - to już naprawdę nie było śmieszne. Odpowiedz Link Zgłoś