Dodaj do ulubionych

Rubik na Eurowizje!!!

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.08.05, 12:49
Pierwsze miejsce zapewnione!!!
Obserwuj wątek
    • Gość: kijek Re: Rubik na Eurowizje!!! IP: *.infocoig.pl / *.crowley.pl 23.08.05, 13:04
      masz racje, tam się Rubik nadaje, ale nie tylko...skoro był Sopot to czas na
      Opole
      • wredotka1 Re: Rubik na Eurowizje!!! 23.08.05, 13:11
        Tak, wyeksportujcie go z ta tandeta.
        • Gość: ee Re: Rubik na Eurowizje!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.08.05, 21:43
          tandeta ? oj czlowieku .
          ubiogi duchem .
          • Gość: fankarubika Re: Rubik na Eurowizje!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.08.05, 16:22
            bogaty duchem sie odezwal,szkoda mi Ciebie, domyslam sie ze Mandaryna by Ci
            bardziej odpowiadala...
            • Gość: fankarubika Re: Rubik na Eurowizje!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.08.05, 17:59
              Zreszta niewazne kicz czy nie kicz,liczy sie to ze taki rodzaj muzyki swietnie
              sie sprzedaje na eurowizji i czy nie o to wlasnie chodzi.
              • Gość: antyfan Re: Rubik na Eurowizje!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.08.05, 18:32
                oj Rubik i te jego FANKI, wszędzie pełno dziewczyn które są w niego wpatrzone
                jak w obraz, niedobrze zaczyna mi się od tego robic, samą muzykę robi fajna ale
                mam dosyć otoczki jaką stwarza sad
                • Gość: fankarubika Re: Rubik na Eurowizje!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.08.05, 19:08
                  a swoja droga sam Pan Piotrus tez niczego sobie...
    • Gość: fanka MUZYKI p.R Re: Rubik na Eurowizje!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.08.05, 20:12
      hmm tak czytam te Wasze posty i sama nie wiem.. Wy żartujecie prawda?! smile Rubik
      na Eurowizje*? heh wolne żarty smile czy ktoś z Was słyszał Tu es Petrus? a Golgote
      Świętokrzyską? cóż, założe sie że nie.. // * Eurowizja - czyt. komercha i wiocha
      • Gość: fankarubika Re: Rubik na Eurowizje!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.08.05, 13:42
        Tak zgadzam sie z Toba w 100% ze Eurowizja to wiocha itd. ale skoro i tak
        wysylaja tam "naszych", ktorzy wracaja z niczym a i z przykroscia sie oglada te
        wystepy, to czy nie mozna by bylo wyslac kogos kto cos soba reprezentuje i na
        dodatek bylby murowanym faworytem. My Polacy potrzebujemy od czasu do czasu
        sie dowartosciowac chociazby wygrana w czyms takim jak Eurowizjasmile

Zycze wszystkim milego dnia!!!

• Gość: fanka Re: Rubik na Eurowizje!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.08.05, 21:57
          no tak rozumiem.. ale wyobraź sobie Fermate na Eurowizji big_grin
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka