Gość: fankarubika IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.08.05, 12:49 Pierwsze miejsce zapewnione!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: kijek Re: Rubik na Eurowizje!!! IP: *.infocoig.pl / *.crowley.pl 23.08.05, 13:04 masz racje, tam się Rubik nadaje, ale nie tylko...skoro był Sopot to czas na Opole Odpowiedz Link Zgłoś
wredotka1 Re: Rubik na Eurowizje!!! 23.08.05, 13:11 Tak, wyeksportujcie go z ta tandeta. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ee Re: Rubik na Eurowizje!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.08.05, 21:43 tandeta ? oj czlowieku . ubiogi duchem . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fankarubika Re: Rubik na Eurowizje!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.08.05, 16:22 bogaty duchem sie odezwal,szkoda mi Ciebie, domyslam sie ze Mandaryna by Ci bardziej odpowiadala... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fankarubika Re: Rubik na Eurowizje!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.08.05, 17:59 Zreszta niewazne kicz czy nie kicz,liczy sie to ze taki rodzaj muzyki swietnie sie sprzedaje na eurowizji i czy nie o to wlasnie chodzi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: antyfan Re: Rubik na Eurowizje!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.08.05, 18:32 oj Rubik i te jego FANKI, wszędzie pełno dziewczyn które są w niego wpatrzone jak w obraz, niedobrze zaczyna mi się od tego robic, samą muzykę robi fajna ale mam dosyć otoczki jaką stwarza Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fankarubika Re: Rubik na Eurowizje!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.08.05, 19:08 a swoja droga sam Pan Piotrus tez niczego sobie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fanka MUZYKI p.R Re: Rubik na Eurowizje!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.08.05, 20:12 hmm tak czytam te Wasze posty i sama nie wiem.. Wy żartujecie prawda?! Rubik na Eurowizje*? heh wolne żarty czy ktoś z Was słyszał Tu es Petrus? a Golgote Świętokrzyską? cóż, założe sie że nie.. // * Eurowizja - czyt. komercha i wiocha Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fankarubika Re: Rubik na Eurowizje!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.08.05, 13:42 Tak zgadzam sie z Toba w 100% ze Eurowizja to wiocha itd. ale skoro i tak wysylaja tam "naszych", ktorzy wracaja z niczym a i z przykroscia sie oglada te wystepy, to czy nie mozna by bylo wyslac kogos kto cos soba reprezentuje i na dodatek bylby murowanym faworytem. My Polacy potrzebujemy od czasu do czasu sie dowartosciowac chociazby wygrana w czyms takim jak Eurowizja Zycze wszystkim milego dnia!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fanka Re: Rubik na Eurowizje!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.08.05, 21:57 no tak rozumiem.. ale wyobraź sobie Fermate na Eurowizji Odpowiedz Link Zgłoś