Dodaj do ulubionych

'Purple Rain' - co Prince ma na mysli spiewajac to

IP: *.dialup.mindspring.com 30.08.02, 08:13
Nie widzialem filmu ale moze ktos moglby mi wytlumaczyc co znaczy ta metafora
'Purple Rain'. Smutek za ukochana, zal po wspanialej przyjaciolce nie wiem.
Co znaczy 'kapac sie w purpurowym deszczu'.
Jesli ktos wie to prosze bardzo o porade.
dziekuje
wlodek
Obserwuj wątek
    • Gość: ReloM Re: 'Purple Rain' - co Prince ma na mysli spiewaj IP: *.bci.net.pl 30.08.02, 09:27
      Gość portalu: vlodee napisał(a):

> Nie widzialem filmu ale moze ktos moglby mi wytlumaczyc co znaczy ta metafora
      > 'Purple Rain'. Smutek za ukochana, zal po wspanialej przyjaciolce nie wiem.
      > Co znaczy 'kapac sie w purpurowym deszczu'.
      > Jesli ktos wie to prosze bardzo o porade.
      > dziekuje
      > wlodek

Myślę, że pierwotnie miało być Golden Rain, ale przez cenzurę nie przeszło...smile
      • ugugunana Up-Teka... 30.08.02, 09:38
        Gość portalu: ReloM napisał(a):

> Myślę, że pierwotnie miało być Golden Rain, ale przez cenzurę nie przeszło
        • Gość: soso jak kto zna princa IP: *.siemens.de / 129.103.169.* 30.08.02, 10:31
          Jezeli znacie Princa to wiecie, ze chodzi oczywiscie o sex. On niemal nie
          dotyka innych tematow!

pzdrw

soso
          • Gość: vlodee bardzo ciekawe IP: *.dialup.mindspring.com 30.08.02, 23:44
            czyli myslimy glownie o sikaniu i robieniu kupe na siebie.
            intrygujace.
            ja sie pytam serio.
            jezeli chodzi o seks to co znaczy 'purple rain' ???
            wlodek
    • Gość: gosc Re: 'Purple Rain' - co Prince ma na mysli spiewaj IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.09.18, 09:21
      Facet chciał być tylko przyjacielem, o czym przekonywał kobietkę w trakcie zalewanych dobrym winem imprez. Niestety, ona wyobrażała sobie za dużo, poszli po pijaku do łóżka i wszystko skończyło się, zanim się zaczęło. Ot, cała historia.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka