Gość: olo IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 02.09.02, 22:25 jak się prezentuje trzy płytowy koncertowy box? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: olo Re: gov't mule IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 05.09.02, 21:26 Gość portalu: olo napisał(a): > jak się prezentuje trzy płytowy koncertowy box? Ludzie, nikt nie zna tej kapeli? Czy to forum discopolo?! Odpowiedz Link Zgłoś
wielkie_nic Re: gov't mule 05.09.02, 21:33 nieeeeeeee. po prostu wszyscy poszli na wątek "zadaj pytanie michałowi wiśniewskiemu." Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pio Re: gov't mule IP: *.acn.pl / *.acn.waw.pl 05.09.02, 21:52 ja znam, ale boksu nie miałem w lapkach pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: olo Re: gov't mule IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 14.09.02, 22:01 czy grupa zakończyła działalność? Wszystkie koncerty są "nie ma zmiłuj się" - dawno czegoś takiego nie słyszałem, bez umizgów. Tylko ta cena CD i takie kłopoty żeby dotrzeć do nich! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bolo Re: gov't mule IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 14.09.02, 22:20 wróciłem -i muszę pilnować! nie trzy tylko cztero płytowy. niestety nie słuchałem tego. czy to pełna wersja "Live... with a little help from our friends"? znam tylko volume 1 i 2 - to wciska w fotel! Odpowiedz Link Zgłoś