bbbbb2 05.09.05, 07:13 WITAM, W ZWROTKACH NIE BYŁO TO WG MNIE PODOBNE DO "HEAVEN" BRYANA ADAMSA ALE TEN REFREN.... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mojapoczta7 Re: PLAGIAT CZY NIE? DODA 05.09.05, 07:41 ten fragment gdzie Doda spiewa "pamietajcie o tym ze.....(cos tam) to jest ewidentny plagiat Odpowiedz Link Zgłoś
bbbbb2 Re: PLAGIAT CZY NIE? DODA 05.09.05, 07:43 no właśnie, wszyscy jadą po Mandarynie a to chyba też nie całkiem tak jak się kopiuje cudze.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anka Re: PLAGIAT CZY NIE? DODA IP: *.bielsko.dialog.net.pl 05.09.05, 08:46 Ludzie posłuchajcie najpierw dokładnie obu utworów a potem gadacjcie. bzdury pleciecie i tyle. Umyjcie sobie uszy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: laik Re: PLAGIAT CZY NIE? DODA IP: *.retsat1.com.pl 05.09.05, 09:31 Jak na moje laickie ucho zwrotki brzmiały jak z piosenki Spice Girls (Viva forever czy coś takiego). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pulpa Re: PLAGIAT CZY NIE? DODA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.09.05, 09:46 ja tez tak uwazam ze bardziej pod spice girls! zmywam sobie spokojnie gary i co slysze ze leci od telewizora? - viva forever...! ...czy cos takiego Odpowiedz Link Zgłoś
neder WOW! 05.09.05, 09:51 Własnie odkryliście że Spice Girls splagiatowały Briana Adamsa. Ale kogo w takim razie splagiatowała Doda? Macie o czym myśleć przez resztę dnia. Odpowiedz Link Zgłoś