asiak44 Re: przyśpiewki weselne 08.09.05, 11:43 Czy ktoś zna fajne przyśpiewki weselne? Idziemy na wesele w sobotę, nie bedzie orkiestry, a chcemy zaśpiewać młodym i gościom. Odpowiedz Link Zgłoś
kajetanb52 Re: przyśpiewki weselne 08.09.05, 13:23 Nie ma wesela bez śpiewania Gorzka Wódka Odpowiedz Link Zgłoś
asiak44 Re: To jest forum MUZYKA 08.09.05, 14:00 Toznajdź mi forum "muzyka weselna"... Nie rozumiem Twojego oburzenia. Odpowiedz Link Zgłoś
ejno Re: przyśpiewki weselne 08.09.05, 16:21 Może tu coś znajdziesz : www.webmedia.pl/biesiada/biesiadapolska/dzialy_piosenek/ludowe_i_biesiadne.htm Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: asiaaa Re: przyśpiewki weselne IP: *.ozimek.net.pl 08.09.05, 17:32 nie no to sie spiewa tak "ona temu winna, ona temu winna, pocalowac go powinna ona temu winna, ona temu winna pocalowac go powinna! on jest temu winien, on jest temu winien, pocalowac ja powinien on jest temu winien, on jest temu winien, pocalowac ja powinien! mlodzi temu winni, mlodzi temu winni, pocalowac sie powinni mlodzi temu winni, mlodzi temu winni, pocalowac sie powinni nas uczyli w szkole, nas uczyli w szkole, ze caluje sie na stole nas uczyli w szkole, nas uczyli w szkole, ze caluje sie na stole!" pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
asiak44 Re: przyśpiewki weselne 09.09.05, 17:59 zaczęłam sama układać przyśpiewki,nie było innego wyjścia. Odpowiedz Link Zgłoś
foxy_lady Re: przyśpiewki weselne 11.09.05, 10:55 u nas moda taka u nas moda taka całuje się na stojaka Odpowiedz Link Zgłoś