crazy.berserker 21.09.05, 15:51 No wlasnie - jakie płyty podarowalibyście wrogowi lub osobie strrraszliwie nielubianej? Mój typy to ostatnie dokonania Metalliki i grupy Scorpions - a niech cierpią paskudy Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
lunalovelight Re: Płyta dla wroga 21.09.05, 16:06 hmm, diamanda galas - 'malediction and prayer'. i gwoli scislosci - MI sie ta plyta podoba bardzo, inne dokonania wspomnianej diamnady tez, ale wiekszosc ludzi nie jest w stanie zniesc dzwiekow generowanych przez te kobiete ;> [a wymieniona plyta i tak jest 'lightowa', w porownaniu do innych...]. Odpowiedz Link Zgłoś
braineater Re: Płyta dla wroga 21.09.05, 16:10 Luna - a czemu nie Plague Mass lub mój faworyt - Vena Cava? A osobie nie lubianej sprezentowałbym cokolwiek Masony, Merzbowa czy jakis live Venetian Snares. Zamknąłbym osobąęw małej blokowej łazience, razem z koncertowym zestawem nagłośnieniowym, zapętlił odtwarzarz w wiecznym repeacie, i wyszedł Przy czym tak, jak luna, sam bardzo lubię w/w wykonawców P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: g Re: Płyta dla wroga IP: 81.15.226.* 21.09.05, 16:15 chinka czikulinka, michael bolton, meatloaf Odpowiedz Link Zgłoś
lunalovelight Re: Płyta dla wroga 21.09.05, 16:20 'vena cava' - to ma byc plyta dla wroga, ale chyba nie taka, zeby od razu padl martwy, razony gromem! btw, 'vc' lubie szalenie, co nie znajduje zrozumienia u znajomych w ogole [ciekawe, czemu...] i myslalam, ze juz nikt nie zna diamandy galas... Odpowiedz Link Zgłoś
szczery80 Ich Troje, Mandaryna, ipt... :) 21.09.05, 16:33 Ich Troje - dodać trzeba, że i wydadek niewielki ponoć... , Mandaryna - przedewszystkim koncert w Sopocie (tutaj komentarz zbyteczny... ), Piosenki dla dzieci - to coś dla nielubianych i udających poważnych Odpowiedz Link Zgłoś
h8red Re: Płyta dla wroga 21.09.05, 16:59 To chyba zależy troszkę od tego w jakich klimatach dana osoba się nie porusza Ja na przykład miałbym dwie propozycje: Painkiller - Guts of a virgin (sam nie trawię) albo coś grupy Nile (wprasuje w ziemię i po sprawie... ups... po wrogu ;p) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Łodzianka Re: Płyta dla wroga IP: *.astral.lodz.pl 22.09.05, 09:10 krejzi frog hłe hłe Odpowiedz Link Zgłoś
ivo20 Re: Płyta dla wroga 22.09.05, 09:22 ja dla mojego wroga bym zapuscił dyskografie Iron Maiden. Przywiazał bym go do krzesłai niech cierpi nikczemnik Odpowiedz Link Zgłoś
walek_z_lasu Re: Płyta dla wroga 22.09.05, 12:32 Dla fana(-ki) dyskotek - Foetusa Corruptusa "Rife". Odpowiedz Link Zgłoś
szczery80 Re: Płyta dla wroga 22.09.05, 16:33 A dla fanów disco polo zapuściłbym black metal z dodatkiem podpalaniej siarki w czasie "seansu" z wiązaniem do krzesła... ps. osobiście lubię muzę rock'ową, co nie oznacza, że inni lubią Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: scribs Re: Płyta dla wroga IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.09.05, 19:19 może coś Manowar, i to puścić jeszcze w pokoju dobrze oświetlonym, ze ścianami obklejonymi, ogromnymi fototapetami członków zespołu (skórzane kamizelki na gołe włochate torsy) no i taki utwór pana Kamila Antosiewicza ze składanki "Scieżka dwiękowa - Warszawa", który zawiera wyłącznie dźwięki transformatora z ulicy Chmielnej w Warszawie. no i może jakąś płytę Starego Dobrego Małżeństwa, ale to też dla konkretnych przypadków. Odpowiedz Link Zgłoś
tomash8 Re: Płyta dla wroga 22.09.05, 19:32 Gość portalu: scribs napisał(a): > może coś Manowar, > i to puścić jeszcze w pokoju dobrze oświetlonym, > ze ścianami obklejonymi, > ogromnymi fototapetami członków zespołu > (skórzane kamizelki na gołe włochate torsy) > A na 40 calowym telewizorze puszczać klip do "Gloves of metal" Odpowiedz Link Zgłoś
scribs Re: Płyta dla wroga 29.09.05, 11:06 składanka "Od Jedynki po TVN - Przeboje Polskich Reklam" bootleg Stinga "September 2005 - Orange Warsaw" Odpowiedz Link Zgłoś