Gość: Melba Re: PIOSENKI Z REKLAM - jeśli masz pytanie to tu. IP: 217.153.29.* 28.10.05, 08:42 Ponawiam prośbę-czy ktoś zna zespół,który śpiewa w reklamie paliwa VERVA? Będę wdzięczna za odpowiedź. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: scribs Re: PIOSENKI Z REKLAM - jeśli masz pytanie to tu. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.10.05, 12:31 Steppenwolf - "Born To Be Wild" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Melba Re: PIOSENKI Z REKLAM - jeśli masz pytanie to tu. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.10.05, 17:48 Dzięki wielkie-pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ryba Re: Nivea Body??? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.10.05, 20:38 Może ktoś wie co to za melodia- sam fortepian??? Za wszelkie informacje wielkie dzieki Pozdrowionka N. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ????? piosenka z reklamy WIGOR IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.11.05, 15:33 Zna ktos ? please .... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mrowkojad2 Re: PIOSENKI Z REKLAM - jeśli masz pytanie to tu. IP: *.medical / *.crowley.pl 07.11.05, 10:43 Czy ktoś wie, czyja jest piosenka w nowej reklamie telewizorów Sony. Wszystko tam takie spójne się wydaje, te piłeczki kauczukowe w pięknych kolorach, a w tle ta leniwa muzyka Odpowiedz Link Zgłoś
mameluch Re: PIOSENKI Z REKLAM - jeśli masz pytanie to tu. 07.11.05, 13:49 wykonuje ją José González, a nazywa się 'Heartbeats'. jest to utwór z repertuaru grupy Knife, który znalazł się na (świetnej) płycie 'Deep Cuts'. tyle że Knife to zupełnie inny rodzaj muzyki aha, płyta Gonzáleza, z której jego wersja 'Heartbeats' pochodzi, to 'Veneer'. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jamesFord Re: - jeśli masz pytanie to tu. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.12.07, 16:59 poszukuję piosenki z reklamy świątecznej ferrero.Kobieta w futrze oglądała wystawy w sklepie gdzie były wystawione rafaello,ferrero rocher i mon cheri,później były pokazane święta i rozpakowywamie prezentów i każdy dostał oczywiście coś wyrobów ferrero. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lorusia "Nie chodź po parku sama" kto mi pomoże? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.11.05, 14:34 Czy ktoś pamięta piosenkę Piotra Szczepanika do tekstu Jacka Fedorowicza "Nie chodź po parku sama". Nigdzie nie mogę tego tekstu znaleźć. Kto mi pomoże? Tutaj też nie mogłam znaleźć www.aod.pl/searchresult.phtml?typ=artysta&szukaj=487&sid=67db3eecdde983a5d1b445108596cc92 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bravia Re: IP: *.chomont.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 08.11.05, 20:34 Witam! Szukam piosenki z reklamy telewizorów Sony Bravia. Jeśli ktoś mógłyby mi pomóc, byłoby cudownie. Dziękuję i pozdrawiam serdecznie. Bravia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bravia Re: IP: *.chomont.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 08.11.05, 20:36 Mam. Nie przeczytałam wcześniejszych postów. Dziękuję i przepraszam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pgotik@wp.pl Re: IP: *.manc.cable.ntl.com 20.03.06, 22:18 mam ja na twardzieku,jak podasz mi maila to ci ja wysle Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: paula Re: IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 15.06.06, 14:16 ta piosenka to Jose Gonzales "heartbeats" pozdrowionka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aleksandra krówka Re: PIOSENKI Z REKLAM - jeśli masz pytanie to tu. IP: *.pradnik.net 16.11.05, 18:07 witam.. poszukuje ud fragmentu utworu z reklamy telewizorow bravia..ostatnio slyszalam ja na polsacie.. z gory dziekuje za odp. pozdrawiam.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: n. Re: PIOSENKI Z REKLAM - jeśli masz pytanie to tu. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.11.05, 18:27 odpowiedź na Twoje pytanie pojawia się w tym wątku conajmniej 2 razy... nie ma to jak byc leniwym. zajrzałaś chociaz na polecaną w pierwszym poście stronę? kilka postów wyżej tez jest odpowiedź. pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jeanne Re: piosenki z reklam - Prince Polo IP: *.icpnet.pl 26.03.06, 17:16 Czy ktoś może orientuje się skąd pochodzi temat muzyczny, który pojawia się w nowej reklamie Prince Polo (ta, w której chłopak nagle przenosi się w czasie do PRLu a tam stoi kolejka za Prince Polo)? - na reklamy.tv jej nie ma Z góry dzięki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jey Re: piosenki z reklam - Prince Polo IP: *.chello.pl 08.04.06, 18:56 piosenka z reklamy nutelli błaaaaaaaaaaagam!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: asiaaaaa reklama telewizorow sony brawia IP: *.slupsk.sdi.tpnet.pl 18.11.05, 21:56 dodam ze to nie jest piosenka simple plan-welcome to my life... Odpowiedz Link Zgłoś
neder Re: reklama telewizorow sony brawia 18.11.05, 21:57 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=78&w=29531950&a=32067565 pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: asiuchnaaaaaa Re: reklama telewizorow sony brawia IP: *.slupsk.sdi.tpnet.pl 21.11.05, 11:58 tamte poprzednie wpisy nie sa mojego autorstwa a piosenka ktora mi dwa razy polecono nawet w 1/3 nie przypomina tez z reklamy... dlatego pytam jeszcze raz... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: asiuchnaaaaaaa Re: reklama telewizorow sony brawia IP: *.slupsk.sdi.tpnet.pl 21.11.05, 12:08 juz nie chce od was zadnej pomocy bo tu tylko mozna opierdziel dostac... dziekuje za takie forum, same madrale. oceniam te forum na 2- Odpowiedz Link Zgłoś
neder Re: reklama telewizorow sony brawia 21.11.05, 12:14 jaki opie.. jeśli to nie ta piosenka: forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=78&w=29531950&a=31593058 (i nie jest to bynajmniej simply plan tak jak pisałaś) to powinnaś napisać, że to chyba nie za bardzo ta i że chodzi Ci o inną. A tak to ja nie wiem, dlatego kieruję Cię do poprzednich postów. Z resztą na innych forach też piszą że to ten kawałek daltego nie mam pojęcia dlaczego teraz jest niby inny ;/ pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gumuś :D Podaję tytuł :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.11.05, 15:23 Tytuł to "Heartbeats", wykonuje José González Odpowiedz Link Zgłoś
mameluch Re: Podaję tytuł :) 27.11.05, 15:57 a przepraszam, jak ja napisałem? o co tej pani ze Słupska ze skłonnością do oceniania w ogóle chodzi? że w reklamie Sony 'Heartbeats' nie wykonuje J.Gonzalez? pani chyba ciężko tyłek ruszyć i samej poszukać jaki to kawałek, nie opierając się o forum czy strony o utworach z reklam, co nie jest wbrew pozorom takie trudne niech wyłapie parę słów i zgugluje text (fajna zabawa swoją drogą, dużo lepsza niż czekanie aż podadzą na tacy), albo po prostu wejdzie na stronę Sony Bravia. Odpowiedz Link Zgłoś
madeofstars Re: Podaję tytuł :) 21.01.06, 21:17 ten utwor i reklama sa suuper i to żabsko co wylatuje z rynny Odpowiedz Link Zgłoś
madeofstars Re: Podaję tytuł :) 21.01.06, 21:18 ekstra reklama i piosenka,jak ta żaba leci to jest dobre,aaa na tej stronce sa tez kulisy jak ja krecili . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: BUNCH Re: Podaję tytuł :) IP: w3cache.* / *.2-0.pl 25.01.06, 15:21 A michodzi o muzykę (bez słów), często ją słychać w filmach, takie narastajace tempo, nie wiem czy pamiętacie reklamę "Meteo", gdzie ludzie chodzą w paskudnej pogodnzie z parasolami, nad nimi pojawiają się burzowe chmurki wtedy to leci, a nastepnie zmienia na inną. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: poszukujący GITAROWY MOTYW z KNORRA? IP: 212.180.161.* 04.12.05, 19:51 wiecie skąd to? chodzi o tło muzyczne do scenki, w której pewna urocza dama robi zakupy na targowisku, wraca z warzywami do domu i przyrządza z nich pyszny rosół (oczywiście na kostce z Knorra). To część jakiegoś większego muzycznego dzieła? Jeśli tak, to jakiego/czyjego? Pomóżcie!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bóg zapłać Piosenka z Wedla IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.12.05, 15:55 Jaki tytul ma najnowsza piosenka z Wedla?? Mowie od razu ze to nie "Sweet Love". Ta nowa piosenka konczy sie slowami "oh baby" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: poszukująca APART IP: *.com / *.internetdsl.tpnet.pl 14.12.05, 18:06 od jakiegoś czasu prześladuje mnie cudowny utwór z reklamy firmy APART (biżuteria), może ktoś z Was jest w stanie go zidentyfikować? z góry dzięki ) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kati2001 Re: APART IP: *.ib.tcz.pl / *.tcz.pl 23.12.05, 20:53 Napisałam do Apartu i oto odpowiedz: Stock: Paris Music Kompozytor: Dominique Guiot Utwor: Fica Bem Odpowiedz Link Zgłoś
claire_b Re: APART 24.12.05, 23:05 Gość portalu: kati2001 napisał(a): > Napisałam do Apartu i oto odpowiedz: > Stock: Paris Music > Kompozytor: Dominique Guiot > Utwor: Fica Bem a moze ma ktoś ten utwór na mp3? nie moge nigdzie go znaleźć. Byłabym bardzo wdzięczna: claire_b@gazeta.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aga Re: APART IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.01.06, 18:07 czy ktoś wie jaki utwór jest wykorzystany-piękna melodia-w reklamie tp? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: M MUZYKA Z REKLAMY WHIRPOOLA IP: *.isk.net.pl / *.devs.futuro.pl 08.01.06, 21:00 NIECH MI KTOŚ POMOŻE, BO NIE MOGE SOBIE PRZYPOMNIEĆ, CO TO ZA UTWÓR LECI W TLE OSTATNIO PUSZCZANEJ REKLAMY LODÓWKI CZY PRALKI WHIRPOOLA?!! PLISSS, BO MOJA AMNEZJA MI ŻYĆ NIE DAJE.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nyna Proszę o pomoc IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.01.06, 18:19 prosze o tytuł piosenki z reklamy Fundacji TVN - niepełnosprawny mężczyzna tańczący z kobietą. Odpowiedz Link Zgłoś
scribs Re: Proszę o pomoc 18.01.06, 20:58 Jest to utwor skomponowany wylacznie na potrzebę tej reklamy. Więcej informacji tu można znaleźć: www.studiospot.pl- strona internetowa studia, gdzie ten utwór powstał. Taką informację otrzymałem od "samego" tvn. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aga visa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.01.06, 15:01 jak piosenka leci w reklamie karty visa? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zaciekawiona Re: PIOSENKI Z REKLAM - jeśli masz pytanie to tu. IP: *.makolab.pl / 193.239.136.* 21.01.06, 20:39 Czy ktoś zna tytuł piosenki która jest w reklamie nowej toyoty yaris?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zaciekawiona Re: PIOSENKI Z REKLAM - jeśli masz pytanie to tu. IP: *.makolab.pl / 193.239.136.* 22.01.06, 19:31 Naprawde nikt nie wie ? Odpowiedz Link Zgłoś
scribs Re: PIOSENKI Z REKLAM - jeśli masz pytanie to tu. 31.01.06, 21:33 może Maurice Williams & The Zodiacs "Stay" www.iplay.pl/muzyka_z_reklam.php?from=6 Odpowiedz Link Zgłoś
damianmih Re: PIOSENKI Z REKLAM - jeśli masz pytanie to tu. 15.02.06, 17:41 wie ktoś może jaki tytuł nosi i kto jest wykonawcą piosenki z reklamy mcdonalda z pauliną ligocką jak zabierają jej frytki prosze o pomoc Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jollla Re: PIOSENKI Z REKLAM - jeśli masz pytanie to tu. IP: 195.136.67.* 22.01.06, 17:09 szukam piosenki ze starej reklamy forda( tą z kibicami i stadionem), ona była napisana chyba na Mundial Francja 98. proszę o pomoc.pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: filippa Nivea hair care (styling?) IP: *.chello.pl 10.03.06, 17:50 szukam tytulu utworu do reklamy nivea seria do stylizacji wlosow (3 panny modeluja sobie wlosy przed lustrem, a potem pokazan e sa na ulicy jak tancza i skacza)...bede wdzieczna za pomoc.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jolllla stara reklama forda (ta z kibicami i stadionem) IP: 195.136.67.* 22.01.06, 17:27 poszukuje piosenki z tej własnie reklamy. z tego co wiem, to była napisana na mundial Francja 98. z góry dziekuje i pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
scribs Re: stara reklama forda (ta z kibicami i stadione 22.01.06, 18:57 są dwie możliwości: Des'ree "You Gotta Be" Sister Sledge "Lost In Music" sprawdż jeszcze tu: www.commercialbreaksandbeats.co.uk/adv_res.asp?advSearchString=Ford&chCompany=yes&offset=0 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jolllla Re: stara reklama forda (ta z kibicami i stadione IP: 195.136.67.* 22.01.06, 19:11 dzieki serdeczne zaraz to sprawdze Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MGG Re: PIOSENKI Z REKLAM - jeśli masz pytanie to tu. IP: 82.153.102.* 24.01.06, 01:47 Witam, pomóżcie mi rozszyfrować co to za piosenka piosenke można ściągnąć i usłyszeć tutaj: melanze.pl/temp/anyone_know_what's_this_song_called_(question_mark).mp3 Z góry dzięki ogromne za pomoc Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: n. Re: PIOSENKI Z REKLAM - jeśli masz pytanie to tu. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.01.06, 09:53 Gość portalu: MGG napisał(a): > Witam, > > pomóżcie mi rozszyfrować co to za piosenka > > piosenke można ściągnąć i usłyszeć tutaj: > melanze.pl/temp/anyone_know_what's_this_song_called_(question_mark).mp3 > > Z góry dzięki ogromne za pomoc a może napisz z jakiej to reklamy bo tam nic nie słychać. pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MGG Re: PIOSENKI Z REKLAM - jeśli masz pytanie to tu. IP: 82.153.102.* 24.01.06, 10:06 no właśnie o to chodzi że to nie jest chyba z reklamy, bo nie wiem czy to była reklama czy jakaś zapowiedz filmu czy co to było, bo juz na samą końcówke trafilem melanze.pl/temp/anyone_know_what's_this_song_called_(question_mark).mp3 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mars Re: PIOSENKI Z REKLAM - jeśli masz pytanie to tu. IP: *.crowley.pl 24.01.06, 10:18 ratunku!!!jaka piosenka jest w reklamie orange, taka rysunkowa z jakimiś ludkami, nowa pomocy! pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
bibea silan sensual 24.01.06, 17:30 piosenka z reklamy tv silanu sensual. w tle śpiewa duet. na ekranie: kobieta w czerwonej satynowej pościeli a potem w wannie. pisałam juz do henkela, ale olali sprawę. może ktoś wie? zna? słyszał? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marsplaneta VIGOR IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.01.06, 15:13 poszukuje piosenki z reklamy tabletek Vigor. facet spiewa tam "so now we trying find the rainbow".... prosze miło Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krzysiek Re: VIGOR IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.03.06, 22:49 benedek.pl/video_mp3.php jest tutaj ta piosenka! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: BUNCH Re: PIOSENKI Z REKLAM - jeśli masz pytanie to tu. IP: w3cache.* / *.2-0.pl 25.01.06, 15:24 A michodzi o muzykę (bez słów), często ją słychać w filmach, takie narastajace tempo, nie wiem czy pamiętacie reklamę "Meteo", gdzie ludzie chodzą w paskudnej pogodnzie z parasolami, nad nimi pojawiają się burzowe chmurki wtedy to leci, a nastepnie zmienia na inną. Odpowiedz Link Zgłoś
carolinascotties Dzięki scribs :) 26.01.06, 13:01 znalazłam duzo- cieszących moje uszka piosenek ))Pozdrawiam Cię Odpowiedz Link Zgłoś
bebe88 Re: PIOSENKI Z REKLAM - jeśli masz pytanie to tu. 27.01.06, 00:30 Szukam piosenki z reklamy Tymbraka z brzoskwinką.... prosze o szybką odpowiedz, kontakt. Z góry dziękuję Odpowiedz Link Zgłoś
nikusia4 muzyka z animal planet 27.01.06, 19:22 Witam ! Chodzi mi muzyke z animal planet fragment z dzikimi ptakami. Wydaje mi sie ze to Paganini. Jesli ktos wie prosze o pomoc. Z góry dziekuje. scribs napisał: > > Obejrzałeś reklamę, usłyszałeś piosenkę, utówr, chciałbyś znać tytuł i się > dowiedzieć kto jest wykonawcą? > > Zajrzyj tu: reklamy.tv/ > > i dopiero wtedy - > jeśli na stronie reklamy.tv nie ma tego czego szukasz, > zapytaj w tym wątku o piosenkę czy melodię z reklamy. Odpowiedz Link Zgłoś
nikusia4 Re: muzyka z animal planet 27.01.06, 23:31 Niestety ale tej muzyki nie ma w bazie reklamy.tv Na Animal Planet jest zwiastun programu o dzikich ptakach a w tle muzyka, skrzypce i fortepian. Na moje ucho to wariacje na temat.... ale kompozytora i tytułu nie jestemw stanie skojarzyć. Jest to napewno którys ze sławnych kompozytorów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: martunia reklama karty visa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.01.06, 22:05 taka nowa-fajna chill-outowa muzyczka. To chyba najnowsza rekalma karty visa. pomozcie na stronie nie ma( help!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: scribs Re: reklama karty visa IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.01.06, 22:10 już było, patrz wyżej Telepopmusic - Breathe Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gel Re: reklama karty visa IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.02.07, 22:16 nie to nie to.zupełnie nie. ta piosenke spiewa facet. zaczyna sie "Oh, what a day! A can't describe it." costam dalej idzie "I wanne get away" Odpowiedz Link Zgłoś