Dodaj do ulubionych

PIOSENKI Z REKLAM - jeśli masz pytanie to tu......

• Gość: Melba Re: PIOSENKI Z REKLAM - jeśli masz pytanie to tu. IP: 217.153.29.* 28.10.05, 08:42
      Ponawiam prośbę-czy ktoś zna zespół,który śpiewa w reklamie paliwa VERVA? Będę
      wdzięczna za odpowiedź.
      • Gość: scribs Re: PIOSENKI Z REKLAM - jeśli masz pytanie to tu. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.10.05, 12:31
        Steppenwolf - "Born To Be Wild"
        • Gość: Melba Re: PIOSENKI Z REKLAM - jeśli masz pytanie to tu. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.10.05, 17:48
          Dzięki wielkie-pozdrawiam
    • Gość: Ryba Re: Nivea Body??? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.10.05, 20:38
      Może ktoś wie co to za melodia- sam fortepian???

Za wszelkie informacje wielkie dzieki smile
      Pozdrowionka
      N.
    • Gość: ????? piosenka z reklamy WIGOR IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.11.05, 15:33
      Zna ktos ? please ....
    • Gość: mrowkojad2 Re: PIOSENKI Z REKLAM - jeśli masz pytanie to tu. IP: *.medical / *.crowley.pl 07.11.05, 10:43
      Czy ktoś wie, czyja jest piosenka w nowej reklamie telewizorów Sony. Wszystko
      tam takie spójne się wydaje, te piłeczki kauczukowe w pięknych kolorach, a w
      tle ta leniwa muzyka
      • mameluch Re: PIOSENKI Z REKLAM - jeśli masz pytanie to tu. 07.11.05, 13:49
        wykonuje ją José González, a nazywa się 'Heartbeats'. jest to utwór z repertuaru
        grupy Knife, który znalazł się na (świetnej) płycie 'Deep Cuts'. tyle że Knife
        to zupełnie inny rodzaj muzykismile aha, płyta Gonzáleza, z której jego wersja
        'Heartbeats' pochodzi, to 'Veneer'.
        • Gość: jamesFord Re: - jeśli masz pytanie to tu. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.12.07, 16:59
          poszukuję piosenki z reklamy świątecznej ferrero.Kobieta w futrze oglądała
          wystawy w sklepie gdzie były wystawione rafaello,ferrero rocher i mon
          cheri,później były pokazane święta i rozpakowywamie prezentów i każdy dostał
          oczywiście coś wyrobów ferrero.
    • Gość: lorusia "Nie chodź po parku sama" kto mi pomoże? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.11.05, 14:34
      Czy ktoś pamięta piosenkę Piotra Szczepanika do tekstu Jacka Fedorowicza "Nie
      chodź po parku sama". Nigdzie nie mogę tego tekstu znaleźć. Kto mi pomoże?
      Tutaj też nie mogłam znaleźć
      www.aod.pl/searchresult.phtml?typ=artysta&szukaj=487&sid=67db3eecdde983a5d1b445108596cc92
    • Gość: Bravia Re: IP: *.chomont.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 08.11.05, 20:34
      Witam!
      Szukam piosenki z reklamy telewizorów Sony Bravia. Jeśli ktoś mógłyby mi pomóc, byłoby cudownie.
      Dziękuję i pozdrawiam serdecznie. smile
      Bravia
      • Gość: Bravia Re: IP: *.chomont.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 08.11.05, 20:36
        Mam. Nie przeczytałam wcześniejszych postów.
        Dziękuję i przepraszam. smile
        • Gość: pgotik@wp.pl Re: IP: *.manc.cable.ntl.com 20.03.06, 22:18
          mam ja na twardzieku,jak podasz mi maila to ci ja wysle
      • Gość: paula Re: IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 15.06.06, 14:16
        ta piosenka to Jose Gonzales "heartbeats" pozdrowionka
    • Gość: aleksandra krówka Re: PIOSENKI Z REKLAM - jeśli masz pytanie to tu. IP: *.pradnik.net 16.11.05, 18:07
      witam..
      poszukuje ud fragmentu utworu z reklamy telewizorow bravia..ostatnio slyszalam
      ja na polsacie..
      z gory dziekuje za odp.
      pozdrawiam..
      • Gość: n. Re: PIOSENKI Z REKLAM - jeśli masz pytanie to tu. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.11.05, 18:27
        odpowiedź na Twoje pytanie pojawia się w tym wątku conajmniej 2 razy... nie ma
        to jak byc leniwym. zajrzałaś chociaz na polecaną w pierwszym poście stronę?
        kilka postów wyżej tez jest odpowiedź.
        pzdr
        • Gość: jeanne Re: piosenki z reklam - Prince Polo IP: *.icpnet.pl 26.03.06, 17:16
          Czy ktoś może orientuje się skąd pochodzi temat muzyczny, który pojawia się w
          nowej reklamie Prince Polo (ta, w której chłopak nagle przenosi się w czasie do
          PRLu a tam stoi kolejka za Prince Polo)? - na reklamy.tv jej nie masmile
          Z góry dzięki
          • Gość: Jey Re: piosenki z reklam - Prince Polo IP: *.chello.pl 08.04.06, 18:56
            piosenka z reklamy nutelli

błaaaaaaaaaaagam!!!!
    • Gość: asiaaaaa reklama telewizorow sony brawia IP: *.slupsk.sdi.tpnet.pl 18.11.05, 21:56
      dodam ze to nie jest piosenka simple plan-welcome to my life...
      • neder Re: reklama telewizorow sony brawia 18.11.05, 21:57
        forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=78&w=29531950&a=32067565
        pzdr
        • Gość: asiuchnaaaaaa Re: reklama telewizorow sony brawia IP: *.slupsk.sdi.tpnet.pl 21.11.05, 11:58
          tamte poprzednie wpisy nie sa mojego autorstwa a piosenka ktora mi dwa razy
          polecono nawet w 1/3 nie przypomina tez z reklamy... dlatego pytam jeszcze
          raz...
          • Gość: asiuchnaaaaaaa Re: reklama telewizorow sony brawia IP: *.slupsk.sdi.tpnet.pl 21.11.05, 12:08
            juz nie chce od was zadnej pomocy bo tu tylko mozna opierdziel dostac...
            dziekuje za takie forum, same madrale. oceniam te forum na 2-
            • neder Re: reklama telewizorow sony brawia 21.11.05, 12:14
              jaki opie.. jeśli to nie ta piosenka:
              forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=78&w=29531950&a=31593058

(i nie jest to bynajmniej simply plan tak jak pisałaś)
              to powinnaś napisać, że to chyba nie za bardzo ta i że chodzi Ci o inną. A tak
              to ja nie wiem, dlatego kieruję Cię do poprzednich postów. Z resztą na innych
              forach też piszą że to ten kawałek daltego nie mam pojęcia dlaczego teraz jest
              niby inny ;/
              pzdr
              • Gość: Gumuś :D Podaję tytuł :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.11.05, 15:23
                Tytuł to "Heartbeats", wykonuje José González smile
                • mameluch Re: Podaję tytuł :) 27.11.05, 15:57
                  a przepraszam, jak ja napisałem?
                  o co tej pani ze Słupska ze skłonnością do oceniania w ogóle chodzi? że w
                  reklamie Sony 'Heartbeats' nie wykonuje J.Gonzalez?
                  pani chyba ciężko tyłek ruszyć i samej poszukać jaki to kawałek, nie opierając
                  się o forum czy strony o utworach z reklam, co nie jest wbrew pozorom takie
                  trudneuncertain niech wyłapie parę słów i zgugluje text (fajna zabawa swoją drogą, dużo
                  lepsza niż czekanie aż podadzą na tacy), albo po prostu wejdzie na stronę Sony
                  Bravia.
                  • madeofstars Re: Podaję tytuł :) 21.01.06, 21:17
                    ten utwor i reklama sa suuper smile i to żabsko co wylatuje z rynny smile
                  • madeofstars Re: Podaję tytuł :) 21.01.06, 21:18
                    ekstra reklama i piosenka,jak ta żaba leci to jest dobre,aaa na tej stronce sa
                    tez kulisy jak ja krecili smile.
                • Gość: BUNCH Re: Podaję tytuł :) IP: w3cache.* / *.2-0.pl 25.01.06, 15:21
                  A michodzi o muzykę (bez słów), często ją słychać w filmach, takie narastajace tempo, nie wiem czy pamiętacie reklamę "Meteo", gdzie ludzie chodzą w paskudnej pogodnzie z parasolami, nad nimi pojawiają się burzowe chmurki wtedy to leci, a nastepnie zmienia na inną.
    • Gość: scribs up (nowy sezon) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.12.05, 19:36
    • Gość: poszukujący GITAROWY MOTYW z KNORRA? IP: 212.180.161.* 04.12.05, 19:51
      wiecie skąd to? chodzi o tło muzyczne do scenki, w której pewna urocza dama
      robi zakupy na targowisku, wraca z warzywami do domu i przyrządza z nich pyszny
      rosół (oczywiście na kostce z Knorra). To część jakiegoś większego muzycznego
      dzieła? Jeśli tak, to jakiego/czyjego?
      Pomóżcie!!!!!!!!!!
    • Gość: Bóg zapłać Piosenka z Wedla IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.12.05, 15:55
      Jaki tytul ma najnowsza piosenka z Wedla?? Mowie od razu ze to nie "Sweet
      Love". Ta nowa piosenka konczy sie slowami "oh baby"
    • Gość: poszukująca APART IP: *.com / *.internetdsl.tpnet.pl 14.12.05, 18:06
      od jakiegoś czasu prześladuje mnie cudowny utwór z reklamy firmy APART
      (biżuteria), może ktoś z Was jest w stanie go zidentyfikować?

z góry dzięki smile)
      • Gość: kati2001 Re: APART IP: *.ib.tcz.pl / *.tcz.pl 23.12.05, 20:53
        Napisałam do Apartu i oto odpowiedz:
        Stock:               Paris Music
        Kompozytor:     Dominique Guiot
        Utwor:               Fica Bem
        • claire_b Re: APART 24.12.05, 23:05
          Gość portalu: kati2001 napisał(a):

> Napisałam do Apartu i oto odpowiedz:
          > Stock:               Paris Music
          > Kompozytor:     Dominique Guiot
          > Utwor:               Fica Bem

a moze ma ktoś ten utwór na mp3? nie moge nigdzie go znaleźć. Byłabym bardzo
          wdzięczna: claire_b@gazeta.pl
          • Gość: aga Re: APART IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.01.06, 18:07
            czy ktoś wie jaki utwór jest wykorzystany-piękna melodia-w reklamie tp?
    • Gość: M MUZYKA Z REKLAMY WHIRPOOLA IP: *.isk.net.pl / *.devs.futuro.pl 08.01.06, 21:00
      NIECH MI KTOŚ POMOŻE, BO NIE MOGE SOBIE PRZYPOMNIEĆ, CO TO ZA UTWÓR LECI W TLE
      OSTATNIO PUSZCZANEJ REKLAMY LODÓWKI CZY PRALKI WHIRPOOLA?!! PLISSS, BO MOJA
      AMNEZJA MI ŻYĆ NIE DAJE....
    • Gość: Nyna Proszę o pomoc IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.01.06, 18:19
      prosze o tytuł piosenki z reklamy Fundacji TVN - niepełnosprawny mężczyzna
      tańczący z kobietą.
      • scribs Re: Proszę o pomoc 18.01.06, 20:58
        Jest to utwor skomponowany wylacznie na potrzebę tej reklamy.
        Więcej informacji tu można znaleźć:
        www.studiospot.pl- strona internetowa studia, gdzie ten utwór powstał.
        Taką informację otrzymałem od "samego" tvn.
    • Gość: aga visa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.01.06, 15:01
      jak piosenka leci w reklamie karty visa?
      • westpoint Telepopmusik - Breathe 24.01.06, 10:47

• Gość: Zaciekawiona Re: PIOSENKI Z REKLAM - jeśli masz pytanie to tu. IP: *.makolab.pl / 193.239.136.* 21.01.06, 20:39
      Czy ktoś zna tytuł piosenki która jest w reklamie nowej toyoty yaris??
      • Gość: Zaciekawiona Re: PIOSENKI Z REKLAM - jeśli masz pytanie to tu. IP: *.makolab.pl / 193.239.136.* 22.01.06, 19:31
        Naprawde nikt nie wie ? sad
        • scribs Re: PIOSENKI Z REKLAM - jeśli masz pytanie to tu. 31.01.06, 21:33
          może

Maurice Williams & The Zodiacs
          "Stay"

www.iplay.pl/muzyka_z_reklam.php?from=6
          • damianmih Re: PIOSENKI Z REKLAM - jeśli masz pytanie to tu. 15.02.06, 17:41
            wie ktoś może jaki tytuł nosi i kto jest wykonawcą piosenki z reklamy mcdonalda
            z pauliną ligocką jak zabierają jej frytki smile
            prosze o pomoc
    • Gość: Jollla Re: PIOSENKI Z REKLAM - jeśli masz pytanie to tu. IP: 195.136.67.* 22.01.06, 17:09
      szukam piosenki ze starej reklamy forda( tą z kibicami i stadionem), ona była
      napisana chyba na Mundial Francja 98. proszę o pomoc.pozdrawiam
      • Gość: filippa Nivea hair care (styling?) IP: *.chello.pl 10.03.06, 17:50
        szukam tytulu utworu do reklamy nivea seria do stylizacji wlosow (3 panny
        modeluja sobie wlosy przed lustrem, a potem pokazan e sa na ulicy jak tancza i
        skacza)...bede wdzieczna za pomoc....
    • Gość: Jolllla stara reklama forda (ta z kibicami i stadionem) IP: 195.136.67.* 22.01.06, 17:27
      poszukuje piosenki z tej własnie reklamy. z tego co wiem, to była napisana na
      mundial Francja 98. z góry dziekuje i pozdrawiamwink
      • scribs Re: stara reklama forda (ta z kibicami i stadione 22.01.06, 18:57
        są dwie możliwości:

Des'ree "You Gotta Be"
        Sister Sledge "Lost In Music"

sprawdż jeszcze tu:

www.commercialbreaksandbeats.co.uk/adv_res.asp?advSearchString=Ford&chCompany=yes&offset=0
        • Gość: jolllla Re: stara reklama forda (ta z kibicami i stadione IP: 195.136.67.* 22.01.06, 19:11
          dzieki serdecznesmile zaraz to sprawdzesmile
    • Gość: MGG Re: PIOSENKI Z REKLAM - jeśli masz pytanie to tu. IP: 82.153.102.* 24.01.06, 01:47
      Witam,

pomóżcie mi rozszyfrować co to za piosenka

piosenke można ściągnąć i usłyszeć tutaj:
      melanze.pl/temp/anyone_know_what's_this_song_called_(question_mark).mp3

Z góry dzięki ogromne za pomoc
      • Gość: n. Re: PIOSENKI Z REKLAM - jeśli masz pytanie to tu. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.01.06, 09:53
        Gość portalu: MGG napisał(a):

> Witam,
        >
        > pomóżcie mi rozszyfrować co to za piosenka
        >
        > piosenke można ściągnąć i usłyszeć tutaj:
        > melanze.pl/temp/anyone_know_what's_this_song_called_(question_mark).mp3
        >
        > Z góry dzięki ogromne za pomoc

a może napisz z jakiej to reklamy bo tam nic nie słychać.
        pzdr
        • Gość: MGG Re: PIOSENKI Z REKLAM - jeśli masz pytanie to tu. IP: 82.153.102.* 24.01.06, 10:06
          no właśnie o to chodzi że to nie jest chyba z reklamy, bo nie wiem czy to była
          reklama czy jakaś zapowiedz filmu czy co to było, bo juz na samą końcówke
          trafilem

melanze.pl/temp/anyone_know_what's_this_song_called_(question_mark).mp3
          • Gość: mars Re: PIOSENKI Z REKLAM - jeśli masz pytanie to tu. IP: *.crowley.pl 24.01.06, 10:18
            ratunku!!!jaka piosenka jest w reklamie orange, taka rysunkowa z jakimiś
            ludkami, nowa pomocy!

pozdrawiam
    • bibea silan sensual 24.01.06, 17:30
      piosenka z reklamy tv silanu sensual.
      w tle śpiewa duet.
      na ekranie: kobieta w czerwonej satynowej pościeli a potem w wannie.

pisałam juz do henkela, ale olali sprawę. może ktoś wie? zna? słyszał?
      • Gość: marsplaneta VIGOR IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.01.06, 15:13
        poszukuje piosenki z reklamy tabletek Vigor. facet spiewa tam "so now we trying
        find the rainbow".... prosze miłosmile
        • Gość: krzysiek Re: VIGOR IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.03.06, 22:49
          benedek.pl/video_mp3.php jest tutaj ta piosenka!
    • Gość: BUNCH Re: PIOSENKI Z REKLAM - jeśli masz pytanie to tu. IP: w3cache.* / *.2-0.pl 25.01.06, 15:24
      A michodzi o muzykę (bez słów), często ją słychać w filmach, takie narastajace tempo, nie wiem czy pamiętacie reklamę "Meteo",
      gdzie ludzie chodzą w paskudnej pogodnzie z parasolami, nad nimi pojawiają się burzowe chmurki wtedy to leci, a nastepnie zmienia
      na inną.
    • carolinascotties Dzięki scribs :) 26.01.06, 13:01
      znalazłam duzo- cieszących moje uszka piosenek smile))Pozdrawiam Cię
    • bebe88 Re: PIOSENKI Z REKLAM - jeśli masz pytanie to tu. 27.01.06, 00:30
      Szukam piosenki z reklamy Tymbraka z brzoskwinką.... prosze o szybką odpowiedz,
      kontakt. Z góry dziękuję smile
    • nikusia4 muzyka z animal planet 27.01.06, 19:22
      Witam ! Chodzi mi muzyke z animal planet fragment z dzikimi ptakami. Wydaje mi
      sie ze to Paganini. Jesli ktos wie prosze o pomoc. Z góry dziekuje.

scribs napisał:

>
      > Obejrzałeś reklamę, usłyszałeś piosenkę, utówr, chciałbyś znać tytuł i się
      > dowiedzieć kto jest wykonawcą?
      >
      > Zajrzyj tu: reklamy.tv/
      >
      > i dopiero wtedy -
      > jeśli na stronie reklamy.tv nie ma tego czego szukasz,
      > zapytaj w tym wątku o piosenkę czy melodię z reklamy.
      • nikusia4 Re: muzyka z animal planet 27.01.06, 23:31
        Niestety ale tej muzyki nie ma w bazie reklamy.tv Na Animal Planet jest zwiastun
        programu o dzikich ptakach a w tle muzyka, skrzypce i fortepian. Na moje ucho to
        wariacje na temat.... ale kompozytora i tytułu nie jestemw stanie skojarzyć.
        Jest to napewno którys ze sławnych kompozytorów.
    • Gość: martunia reklama karty visa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.01.06, 22:05
      taka nowa-fajna chill-outowa muzyczka.
      To chyba najnowsza rekalma karty visa.
      pomozcie na stronie nie masad(

help!!!
      • Gość: scribs Re: reklama karty visa IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.01.06, 22:10
        już było,
        patrz wyżej
        Telepopmusic - Breathe
        • Gość: gel Re: reklama karty visa IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.02.07, 22:16
          nie to nie to.zupełnie nie. ta piosenke spiewa facet. zaczyna sie "Oh, what a
          day! A can't describe it." costam dalej idzie "I wanne get away"
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka