Gość: amlam Reklama Ford S-max - ta z klamkami :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.07.06, 20:56 j/w Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: amlam Re: Reklama Ford S-max - ta z klamkami :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.07.06, 22:00 up. no dajcie mo ten kawalek bo mnie przesladuje Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: amlam Re: Reklama Ford S-max - ta z klamkami :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.07.06, 22:54 dobra sam sobie znalazłem Chemical Brothers - Shake Break Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: chrooper Peugeot 207 - biedronki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.07.06, 15:54 gdyby ktoś szukał The Marcels - Heartaches cuuudna Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nowotny Karmi...? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.07.06, 12:11 Czy ktoś wie jaki utwór (jeśli jakiś w ogóle ) został wykorzystany w nowej reklamie Karmi. Tej gdzie jest mowa o dwóch nowych smakach Karmi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kuba Toyota Corolla IP: *.2-0.pl 15.07.06, 10:43 ktoś wie co to za melodia wykorzyatsana w reklamie toyoty?tej z historyjką,że pozbywam się starej corolli dlatego,że kupiłem nową? Odpowiedz Link Zgłoś
asiasia1 i co z tą reklamą beko 16.07.06, 20:16 i jak z tą reklamą beko wie ktoś , bo mnie tez prześladować zaczyna Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Adad Reklama Mentos IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.07.06, 10:52 Szukam piosenki z reklamy mentos gdzie facet chodzi z tymi dłuuugimi sutami. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: carolinascotties Re: i co z tą reklamą beko IP: *.chello.pl 29.09.06, 02:17 tu możecie sciagnac pliki muzyczne z piosenka z reklamy www.beko.com.pl/Pliki,muzyczne,261.html Odpowiedz Link Zgłoś
kolagulka Re: Karmi...? 19.07.06, 21:26 Dreamcatcher - Seventh Heaven to piosenka z reklamy Karmi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pytam Re: IP: *.tktelekom.pl 02.08.06, 20:36 dawno temu była reklama piwa nie pamietam jakiego gdzie facet jedzie cały czas na rowerze z górki wstepuje na do sklepu i jedzie do kumpli KTOS WIE CZYJA JEST MUZYKA?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: qba Re: IP: *.2-0.pl 04.08.06, 13:11 z gościem jadąceym na rowerze to muzyka jest takako minekawa - 'fantastic cat' Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: olek Re: Piosenki Z reklam - jeśli masz pytanie to tu. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.08.06, 12:27 Czy ktos zna piosenke z reklamy Jedz bezpiecznie jak koles jedzie tunelem a pozniej stuka w trumne?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Monia Re: Piosenki Z reklam - jeśli masz pytanie to tu. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.08.06, 16:32 wlasnie tez chetnie bym sie dowiedziala bo lazi za mna ta piosenka to reklama z Tomaszem Kammelem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kod Re: Piosenki Z reklam - jeśli masz pytanie to tu. IP: *.toya.net.pl 05.08.06, 16:41 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=78&w=46061356&a=46247290 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kleo DULUX IP: *.tele2.pl 04.08.06, 20:00 a czy ktos orientuje się, co to za piosenka, która występuje w reklamach Duluxa? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kod Re: DULUX IP: *.toya.net.pl 05.08.06, 16:40 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=22731&w=45679678&a=45972573 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Martuś Pioseeeenkaa !! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.08.06, 23:00 na mtv jest reklama tak tak atak... chyba summer festival .. w tle jest teledysk, tak jakby bajka !! i leci piosenka !! i wlasnie tytułu tej piosenki szukam !! jakby ktoś mógł to prosze o pomoc !! albo na mail : martuniaa_89@wp.pl albo na gg 6470899 !! z gory dziękuje ;** Odpowiedz Link Zgłoś
arwene Snickers 27.08.06, 10:45 kto zna tytuł i wykonawcę piosenki z reklamy smickersa w której ścigają się na jakimś ciężkim sprzęcie w stylu koparki?? to taki jakby punkowy klimacik... Odpowiedz Link Zgłoś
marcin823 jeśli masz pytanie to tu. 07.10.06, 22:02 a może ktoś kojarzy utwór z reklamy nowej telewizji n-hdtv?? ludziska żonglują piłeczkami, nie tylko kolorowymi jak w bravii od sony . elektroniczna muza ale przyjemna Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: patelenka Re: piosenki z reklamy - jeśli masz pytanie to tu. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.10.06, 19:22 nic specjalnego nie ma na tej stronie. szukam piosenki z reklamy fiat grande punto i nic dla tych, którzy chcieliby mi pomóc- kawałek ten, też był w filmie "szesnaście świeczek" z 1984r. dzięx z góry za pomoc Odpowiedz Link Zgłoś
led_a proszek do prania - tyle wiem na pewno... 12.10.06, 22:21 ...a dalej? chyba jakaś ona, która dołem ekranu zapełnia pralkę (firmy nie pmietam)czekając, aż ON dostarczy do niej swój przepocony asortyment wierzchni. I on to robi z bezpruderyjną radością utrzymania czystości stanu domostwa swego, centralnie wypunktowany, rozdziewając się free-wolnie do poziomu spodnium, znaczy się - majtki (chyba) w kwiatki, tańcząc powściągliwie (?) ON - bardzo brzydki. Tańczy - przepięknie! reklama - wieki temu nadawana. Imię i nazwisko Jego, please! ps: wiem, że to nie to forum, ale przeczytałam WSZYSTKIE poprzednie posty. Znacie się przecież na wszystkim a on dla mnie...ech... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Natkuś:* Re: piosenki z reklam - jeśli masz pytanie to tu. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.10.06, 21:41 Reklama Mon Cherri..prosze a jakby co cool2@buziaczek.pl Odpowiedz Link Zgłoś
madzia3041 Era tak tak 15.10.06, 13:35 Jaki tytuł ma piosenka z reklamy ery "Pewne rzeczy robią większe wrazenie gdy sie je pokaze" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ;) Re: Era tak tak IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.10.06, 10:06 No właśnie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mrs.lenka Reklama Ery "królewna z drewna" IP: *.88.inds.pl 29.01.07, 22:46 wiecie co to za muzyka?? pomóżcie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lorka Kawa Jacobs Kronung IP: *.chello.pl 15.10.06, 22:13 Chodzi mi o tę reklamę z obrazami w muzeum...Co to za kawałek? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: madzia re:piosenki z reklam- jeśli masz pytanie to tu. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.10.06, 18:15 jak nazywa sie piosenka z reklamy perfum w ktorej dziewczyna tanczy w deszczu???? Odpowiedz Link Zgłoś
amiwa Volkswagen 28.10.06, 21:04 czy ktoś wie jaki tytuł nosi melodia która jest w podkładzie reklamy volkswagena?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dawid goplana IP: *.smgr.pl 18.11.06, 12:15 reklama czekolady goplany. Taka ładna dziewczyna zajada się czekoladą. Piosenka jest jakiegoś polskiego artysty... Tylko jakiego ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Agnes Re: goplana IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.01.10, 20:21 Ja również szukam muzyki, która leci w tle, ale do takiej gdzie jest ukazane jak konie skaczą nad przepaścią, prosze o link Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ania wazne prosze odp IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.11.06, 14:40 szukam 2tytulow piosenke na www.reklamy.tv nie ma wie1-wsza to z czekoladek mon cheri gdzie babka tanczy taka w czerwonej sukience a druga to z new yorkera odp Odpowiedz Link Zgłoś
gdytyjeszczenamucheptapta Hopsa hopsasa 26.11.06, 17:03 Co to za piosenka w tle (wiem, że niektórym trudno będzie się skupić)? Odpowiedz Link Zgłoś
gdytyjeszczenamucheptapta Re: Hopsa hopsasa 26.11.06, 17:06 www.youtube.com/watch?v=UWkhBGayhXE&mode=related&search= Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Katka podkład muzyczny z reklamy pytanie na śniadanie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.01.07, 23:50 Widział ktoś reklame "pytanie na śniadanie"(ta nowa), które ma prowadzić Alicja Resich-Modlińska...no więc własnie w tle leci taka fajna, przyjemna muzyczka. Wydaje mi się ze to Vanessa Mae..hmm, ale nie znam tytułu. Jeżeli ktoś wie co to jest, to bardzo prosze o podanie wykonawcy i tytulu. Z góry dziekuje Odpowiedz Link Zgłoś
gdytyjeszczenamucheptapta Re: podkład muzyczny z reklamy pytanie na śniadan 02.01.07, 07:47 V. Mae, Classical Gas. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: chris Reklama Provident !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.01.07, 23:57 Zna ktos moze wykonawce muzyki do reklamy Provident'a? Poszukuje takze piosenki do reklamy Vigoru w wersji anglielskiej, polska wersje wykonuje Warsaw - "68". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: luna IKEA-utworek z reklamy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.01.07, 17:10 chodzi o ta reklame jak dziewczyna zatrzymuje stopa, a potem z krzakow wyskakuja goscie i na koniec wszyscy szczesliwei jada maluszkiem-chyba-z zawalonym bagaznikiem z gory dzieki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Makintosh Reklama Biedronki IP: *.gprspla.plusgsm.pl 12.01.07, 00:01 Czy ktos wie jaka piosenka leci w reklamie Biedronki, w ktorej ser rozmawia z cytryna? Jest tam taki tekst: "jestem cudowny, najlepszy, wspaniały..." Odpowiedz Link Zgłoś
sizzla666 Re: piosenki z reklam - jeśli masz pytanie to tu. 12.01.07, 13:51 O!Thx! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: weru reklama SAABa IP: *.master.pl 25.01.07, 15:50 jesli ktokolwiek wie jaki utwor zdobi nowa reklame samochodu saab, zna namiary, tytul albo wie o niej cokolwiek innego, baaardzo prosze o informacje... z gory dzieki... Odpowiedz Link Zgłoś
hovawartka Re: reklama SAABa 26.01.07, 13:32 stawiam, że tytuł piosenki jest "release me", ale też proszę o info. Saab 9.5 kombi jest reklamowany. Szukałam na tych stronach anglojęzycznych, ale nie znalazłam. M. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rexona Re: reklama SAABa IP: *.it-net.pl 29.01.07, 13:26 witam, wie ktos moze jaki jest tytuł utworu z najnowszej reklamy rexony? trudno mi ją opisać, widziałam chyba z 3 razy...kilka luźnych scen, piosentka spokojna, troszke romantyczna. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: madzia raklama 'ERY' IP: *.89.inds.pl 31.01.07, 14:43 mam pytanie dotyczące muzyki z ostatniej reklamy. Co to za utwór? bo nikt mi nie chce odpowiedzieć na koncu jest' i ja królewna z drewna' proszę pomożcie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maxx Re: raklama 'ERY' IP: *.crowley.pl 05.02.07, 19:17 musicsearch.pl/katalog.php?utwor=94 Odpowiedz Link Zgłoś
pigeon23 Re: reklama SAABa 05.02.07, 23:55 wykonawcą tej piosenki jest szwedzki zespół LauraSweden (wokal Frida Ohrn), www.laurasweden.com lub www.myspace.com/laurasweden (tam parę moim zdaniem bardzo udanych utworów); myślę, że w całości będzie można posłuchać piosenki na ich albumie, który aktualnie chyba nagrywają. Odpowiedz Link Zgłoś
hovawartka Re: reklama SAABa 06.02.07, 21:24 dzięki za odpowiedź! lece oglądać te strony Pozdrowienia! M. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mara Starsza reklama H&M IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.02.07, 00:08 Hej, moze ktoś kojarzy kawałek ze starszej już reklamy H&M-u (z zeszłego roku), występuje w niej kilka dziewczyn, huśtają się na huśtawce; śpiewał chyba jakiś czarnoskóry koleś.Pomóżcie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: virrey Piosenka z reklamy Delecta Wraps IP: *.is.net.pl 23.02.07, 12:13 Co za muzyka leci w reklamie Delecta Wraps do potraw meksykańskich? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: justaaa reklama Heyah IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.02.07, 17:00 Czy mozna uzyskac piosenke Heyi? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: brwt warka czerwona IP: *.20.54.194.generacja.pl 27.02.07, 18:56 potrzebuje piosenki z ostaniej reklamy warki czerwonej, tej uznanie na pomorzu. Odpowiedz Link Zgłoś
ewa_mazur NOWA COCA-COLA!! 28.02.07, 15:18 Najnowsza reklama coca-coli. Facet wychodzi z samochodu na ulice, pomaga jakiejs staruszce, a potem wszyscy tancza na ulicy. Ten "ktos" spiewa po polsku! Czy ktos wie???!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kinia88s Re: piosenki z reklamy - jeśli masz pytanie to tu. IP: *.eranet.pl 03.03.07, 12:09 blagam pomóżcie!! Jaki jest tytuł piosenki z reklamy NEOSTRADY nieograniczony transfer??? please! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: madzik Re: piosenki z reklamy - jeśli masz pytanie to tu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.03.07, 20:23 2 unlimited tytul no limit Odpowiedz Link Zgłoś