Gość: Woda IP: *.MAN.atcom.net.pl 12.09.02, 17:17 Zaraz uciekam z roboty i lece na Stegny!!!! Kto jeszcze leci????? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
miecio4 Re: Dziś A-ha!!!!!!! 12.09.02, 18:11 Bardzo proszę jakiegoś natchnionego recenzenta o opis koncertu (jak sie juz skończy dla wielkich nieobecnych. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kasia B Y Ł A M !!!!!! IP: *.telkab.pl 12.09.02, 23:15 No i już...Tyle czekania, a potem 1.5 h i koniec. Ale warto było!!! Jak na pierwszy koncert w Polsce zespół ułożył świetny program.Rozpoczęli,oczywiście, hitami z dwóch ostatnich płyt; na początek "Minor earth,major sky", "Lifelines"...Dalej zabrzmiały mi.in. "I've been losing you", "Manhattan skyline", "The swing of things", "Scoundrel days";nie zabrakło "Huntind high and low"...Po raz pierwszy widziałam a-ha na żywo; Morten był uroczy, uśmiechnięty jak za dawnych(?!) czasów, swobodny(może za bardzo, bo cały czas sprawdzał teksty i pytał kolegów "co dalej?"); niestety przyczepić się można do akustyków!!!Świetny Magne!No, muszę ochłonąć...A jak wasze wrażenia? Odpowiedz Link Zgłoś
miecio4 Re: B Y Ł A M !!!!!! 13.09.02, 00:17 Kasiu może wiecej?! Bo ja tak żałuje ze nie byłem(( Co było na bis? A było Velvet??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: spes Re: Dziś A-ha!!!!!!! IP: *.acn.waw.pl 13.09.02, 20:02 nie czytaj recenzji Leszczyńskiego bo się załamiesz... proponuję: www.30ton.pl/aktualnosci/wyswietl.php? O_NEWS=3505963&PHPSESSID=fb709023885e34929a75541e398c894c chociaz napisane jest ze zbytnią emfazą Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kadriana Re: Dziś A-ha!!!!!!! IP: *.acn.pl / *.acn.waw.pl 12.09.02, 21:47 U mnie słychac w mieszkaniu, a mieszkam nie tak blisko Stegien Odpowiedz Link Zgłoś