Gość: orange-sucks IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.10.05, 11:11 Sluchajcie, jaki jest tytul tej piosenki Stinga z reklamy orange???znam te piosenke, caly tekst na pamiec, ale nie moge sobie do licha przypomniec tytulu... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
neder Re: reklama orange 04.10.05, 11:13 img139.imageshack.us/img139/9353/dladebili4qo.jpg poza tym podziwiam za lenistwo. Znać cały tekst i nie sprawdzić w google... no no... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: orange-sucks Re: reklama orange IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.10.05, 11:52 dzieki za podpowiedz.. ps. nie jestem debilem. a lenistwo, prawda troche przeze mnie przemawia pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
corrina_f1 Re: reklama orange 04.10.05, 12:33 A ja własnie (niestety) znienawidziłam zarówno piosenkę jak i powoli chyba samego Stinga po ilości spotów tej reklamy, jaka pojawia się każdego dnia. Słowo daję, że chyba jeszcze żadna reklama nie działała na mnie tak źle z tak fatalnym skutkiem Po tym co się jeszcze naczytałam na forach o koncercie, do końca życia Bogu ducha winny Sting będzie mi się kojarzył z Orange !! Odpowiedz Link Zgłoś
neder Re: reklama orange 04.10.05, 14:15 > > ps. nie jestem debilem. screen był robiony wcześniej, więc to nie było adresowane bezpośrednio do Ciebie (ale jak na razie jesteś pierwszy który to zauważył ;P) pzdr Odpowiedz Link Zgłoś