kfiatuszekasia 20.10.05, 15:45 taaak jedna z najlepszych muz świata. I choć mam już 4GB muzyczki to wciąż mi mało. Niestety, a może stety, głównie są to sety z ulubionych klubów. Często po prostu nie wiem, jak nazywa się fajowa piosenka więc moze ktos mi podpowie?? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: teddy boe Re: techno:D IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.10.05, 18:11 mam wrazenie, ze trafiłaś na złe forum, tu sie raczej techon NIE słucha... spróbuj na forum bravo, jeśli takie coś w ogóle istnieje... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pegasus Re: techno:D IP: 80.51.147.* 20.10.05, 21:25 hehe z tym bravo to niezle strzeliles, dziewczyna z takim postem napewno sie tam nadaje, ale z techno sie pomyliles raczej blizej do bravo to ma muzycznie to forum niz muzyka techno... choc to i tak bardzo dalekie drogi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: modrzew Re: techno:D IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.10.05, 22:43 kfiatuszekasia napisała: >Często > po prostu nie wiem, jak nazywa się fajowa piosenka więc moze ktos mi > podpowie?? A o ktora piosenke ci konkretnie chodzi ?? Odpowiedz Link Zgłoś
p.o.box.77 Re: techno:D 21.10.05, 14:31 ... no ja tez od 34 minuty do 123 minuty tego setu odpadam za kazdym razem, a potem się budzę i nie wiem gdzie jestem ... one love ... Odpowiedz Link Zgłoś