Dodaj do ulubionych

.:: the dandy warhols ::.

20.10.05, 23:14
kto lubi ? smile
Obserwuj wątek
    • student_pierwszego_roku Re: .:: the dandy warhols ::. 21.10.05, 00:30
      Właśnie leci z głośników "You were the last high"

Nie mogę powiedzieć, że jestem wielkim fanem zespołu. Dwa dni temu się na nich
      natknąłem, znam ledwie dwa utwory z czego wyżej wspomniany bardzo do mnie trafia
      i zamierzam bliżej poznać się z ich twórczością. Zapowiada się ciekawie.

pozdrawiam
      • kill_yourself Re: .:: the dandy warhols ::. 21.10.05, 00:36
        są takie zespoły, w których teoretycznie wszystko Ci odpowiada - muzycznie ok,
        ciekawe granie, techniczne, warstwa txtowa przyzwoita, wokal też w porządk - a
        jednak nie możesz się przekonać do zespołu. I DW to jeden z tych zespołów.
        • Gość: marcin Re: .:: the dandy warhols ::. IP: *.geonafta.jaslo.pl / 80.48.103.* 31.10.05, 17:48
          podpisuje sie pod tym postem.
    • zdanka1 Re: .:: the dandy warhols ::. 21.10.05, 00:44
      Jak dla mnie oni brzmią jak mieszanka wczesnego(a raczej sredniego ) REM, The
      Verve i Oasis co razem wzięte niesłychanie mnie męczy. Kojarzą mi sie z
      landrynkami i jedyne co maja ujmujące to nazwę - niestety, przykro mi że nie
      jestem w stanie słuchać takiej muzyki dłużej niz 20 minut, zeby nie mieć dość,,,
    • Gość: Jacenty Re: .:: the dandy warhols ::. IP: *.chello.pl 21.10.05, 09:45
      Według mnie to jedna z najlepszych amerykańskich kapel gitarowych ubiegłej
      dekady. W ostatnich latach niestety jakby się nieco zagubili, może dragi nie
      te wink
    • Gość: kokpit1 Re: .:: the dandy warhols ::. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.10.05, 10:27
      DW to ostatnio jeden z moich ulubionych zespołów.
      Ostatnia płyta utwierdziła mnie w tym przekonaniu.
      Jeżeli ktos nie miał dotychczas okzaji zapoznac się z muzą DW to gorąco polecam.
      Zwłaszcza płyte z bananem.

Pozdro dla wszystkich
    • kate-gun Re: .:: the dandy warhols ::. 21.10.05, 10:39
      ja! ja uwielbiam!!! big_grin
      odkrylam jakies 4 lata temu
      • Gość: warmplay Re: .:: the dandy warhols ::. IP: *.toya.net.pl 21.10.05, 14:57
        kate-gun z jakiego miasta jesteś ?
        • Gość: water Re: .:: the dandy warhols ::. IP: *.infocoig.pl / *.crowley.pl 21.10.05, 16:17
          nie masz szans, ona jest moja
        • kate-gun Re: .:: the dandy warhols ::. 21.10.05, 16:18
          a co, startujesz? big_grin
          z capital city
          • Gość: warmplay Re: .:: the dandy warhols ::. IP: *.toya.net.pl 21.10.05, 16:45
            aha, dzięki big_grin ja jestem z Slabtown big_grin
            • warmplay Re: .:: the dandy warhols ::. 21.10.05, 16:50
              oglądałaś DIG ! ?
              • kate-gun Re: .:: the dandy warhols ::. 21.10.05, 22:12
                nieeeee, nawet nie wiedzialam ze film o nich nakrecili suspicious
                • kate-gun Re: .:: the dandy warhols ::. 21.10.05, 22:14
                  czy to cos w stylu "sex pistols: wściekłości brud"?
                  bo ten byl niezly :]
    • Gość: panna a Re: .:: the dandy warhols ::. IP: *.adsl.inetia.pl 31.10.05, 11:16
      a ja lubie. zaczelam od przebojowych singlowek wieeeki temu, reszta wtedy
      odpadla. od niedawna dopiero. ot 'i am a Scientist', 'get off' i 'godless'.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka