Gość: MIKI IP: 2.4.STABLE* 27.09.02, 16:30 Podoba wam się ? Wedłu mnie jest fajna. Fajnie się jej słucha. Teledysk też jest fajny. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: As Re: NOWA PIOSENKA KASI KOWALSKIEJ IP: *.vline.pl / 172.16.1.* 27.09.02, 16:34 Gość portalu: MIKI napisał(a): > Podoba wam się ? Wedłu mnie jest fajna. Fajnie się jej słucha. Teledysk też > jest fajny. W tym krótkim tekście trzy razy użyłeś określenia "fajnie". Naprawdę niezły rezultat. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MIKI Re: NOWA PIOSENKA KASI KOWALSKIEJ IP: 2.4.STABLE* 27.09.02, 22:26 Gość portalu: As napisał(a): > Gość portalu: MIKI napisał(a): > Podoba wam się ? Wedłu mnie jest fajna. Fajnie się jej słucha. Teledysk też > jest fajny. > W tym krótkim tekście trzy razy użyłeś określenia "fajnie". Naprawdę niezły > rezultat. FAJNY REZULTAT Odpowiedz Link Zgłoś
vulture minimalizm leksykalny 28.09.02, 10:43 Fajnie że zwróciliście w bardzo fajny spośób uwagę na niefajne nadużycie słowa 'fajny', które byłoby fajne, gdyby go tak niefajnie nie eksploatowano. Ponieważ jednak ten fajny wątek jest o fajnej Kasi Kowalskiej i o jej fajnej piosence, powiem tylko, że jak zobaczyłem i usłyszałem, stwierdziłem że zwrot w karierze już wkrótce. Odpowiedz Link Zgłoś
loveletter Re: minimalizm leksykalny 28.09.02, 11:06 Kolejny zwrot w karierze!!?? Ale fajnie)) Odpowiedz Link Zgłoś