jazzpunk 02.11.05, 11:13 Czy ktoś lubi jego płytę "Diaspora Soul". Dostałem właśnie koncert z klubu Tonic z tym materiałem.Czad, nogi same rwą się do tańca.Czy ktoś ma jego inne koncerty(Diaspora Blues,Diaspora Hollywood)? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
pharoah Re: Steven Bernstein 02.11.05, 18:02 tak sie sklada ,ze ja mam troche jego nagran...niezla jest jego plyta z sam rivers trio,pozostale tez sa "grozne"...bardzo lubie jego zespol sex mob.czy ktos pamieta ich koncert na warsaw summer jazz days kilka lat temu? widzialem to w tvp.szczegolnie zapadl mi w pamiec saxman bodajze briggan krause(jesli mnie pamiec nie myli...)panowie zagrali wtedy jeden obledny wrecz kawalek...pamieta ktos ten koncert? Odpowiedz Link Zgłoś
jazzpunk Re: Steven Bernstein 04.11.05, 08:24 Ale czy masz jakieś nagrania koncertowe tych składów? Odpowiedz Link Zgłoś
pharoah Re: Steven Bernstein 04.11.05, 23:57 coz,niestety nie...mam tylko fragment ich warszawskiego koncertu nagrany na kasete magnetofonowa... Odpowiedz Link Zgłoś