morel 05.10.02, 22:35 wydadzą w końcu tę płytę?...............cholera, czekam i czekam i nic...........posłuchałoby się jakichś nowych kawałków......... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: gott Re: Jane's.... IP: *.acn.pl / *.acn.waw.pl 05.10.02, 22:44 mysle ze chodzilo Ci o ... Jane's Addiction mam dla Ciebie smutna wiadomosc.. w 1991 sie rozpadli Odpowiedz Link Zgłoś
miecio4 Re: Jane's.... 06.10.02, 00:52 Zespół istnieje i wydaje na dniach płytę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MoleR Re: Jane's.... IP: *.bci.net.pl 07.10.02, 09:02 Gość portalu: gott napisał(a): > mysle ze chodzilo Ci o ... Jane's Addiction > mam dla Ciebie smutna wiadomosc.. w 1991 sie rozpadli hehe...widzę, że kolega ostatnio trochę spał i nie jest na bieżąco...))) Oj, wiele od 1991 roku wydarzyło się na tym świecie...)) Pozdrówka > Odpowiedz Link Zgłoś
jasiek666 Re: Jane's.... 07.10.02, 10:01 morel napisał: > posłuchałoby się jakichś nowych kawałków......... Hm... a nie lepiej posłuchać tych starych ? Odpowiedz Link Zgłoś
munky Re: Jane's.... 07.10.02, 17:59 W sumie to ja juz od jakiegoś czasu przymierzam się do tego zespołu, ale jakos do tej pory to nie nastąpiło. Moglibyscie mi polecić od której płyty zacząć, która jest najlepsza. Jak do tej pory słyszałem tylko pare kawałkow: najbardziej podobał mi się Mountain Song. Z gory dzięki.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Niech Re: Jane's.... IP: 217.197.165.* 07.10.02, 18:50 Studyjne plyty sa dwie: Nothing's Shocking i Ritual de lo Habitual. Obie swietne. Odpowiedz Link Zgłoś
cze67 Re: Jane's.... 08.10.02, 10:09 To moglby byc post do watku najlepsze odejscie. Wedlug mnie ostatnia plyta Janiny czyli Ritual de lo Habitual jest ich najlepsza. Na drugim miejscu postawilbym pierwsza, koncertowa a na trzecim (takze swietna) Nothing Shockin. Odpowiedz Link Zgłoś