Gość: MIKI IP: 2.4.STABLE* 07.10.02, 19:55 1. Podajcie przykłady jesli wam się przypomną. 2. Którzy z nich zrobili karierę tylko dzięki sławnym rodzicom ? 1. Natalia Kukulska, Patrycja Markowska, kto jeszcze ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: mallina Re: SŁAWNE DZIECI SŁAWNYCH RODZICÓW IP: *.dip.t-dialin.net 07.10.02, 20:12 Miki jestes mlody wiec pogrzeb troche w starych watkach a cos w tym temacie znajdziesz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MIKI DO MALLINA IP: 2.4.STABLE* 07.10.02, 20:34 A czemu sądzisz że jestem młody ? Odpowiedz Link Zgłoś
mallina Re: DO MALLINA 07.10.02, 21:11 taa coz, wczesniej wzielam Cie za dziewczyne i okazalo sie ze jestes chlopcem, a teraz moze sie okazac ze masz raz wiecej lat niz mysle.. po prostu taki sobie wyciaglam wniosek na podstawie Twoich postow, byc moze mylny a byc moze nie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: As Re: DO MALLINA IP: *.vline.pl / 172.16.1.* 07.10.02, 21:55 mallina napisała: wyciaglam ???? Już gdzieś coś takiego widziałem. Odpowiedz Link Zgłoś
mallina Re: DO MALLINA 07.10.02, 22:37 Asie..nie czepiaj sie) to nie forum "polonistyka" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: As Re: DO MALLINA IP: *.vline.pl / 172.16.1.* 07.10.02, 23:12 mallina napisała: > Asie..nie czepiaj sie) > to nie forum "polonistyka" Już taka moja czepialska natura a jest w ogóle takie forum ? P.S. Zeby było w temacie - np. córki pana Czesława N. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
mallina Re: DO MALLINA 07.10.02, 23:17 Gość portalu: As napisał(a): > mallina napisała: > > > Asie..nie czepiaj sie) > > to nie forum "polonistyka" > > Już taka moja czepialska natura > a jest w ogóle takie forum ? ach to trzeba bylo tak od razu nikt nie jest idealny > > P.S. > Zeby było w temacie - np. córki pana Czesława N. > > > pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
dethe Re: DO MALLINA 08.10.02, 01:24 Zachwyt! A więc to kolejne forum pod hasłem: KącikWzajemnejAdoracjaAJeśliNieJesteśTuOdRokuINieZnaszKrólikaOrazJegoKrewnychTo LepiejSięNieOdzywajLeszczu? "Szanuj ludzi - w ten sposób szanujesz siebie" -Julian Lennon (syn takiego jednego... nieważne, to przecież nie na temat) Odpowiedz Link Zgłoś
mallina Re: DO MALLINA 08.10.02, 01:38 dethe napisał(a): > Zachwyt! A więc to kolejne forum pod hasłem: > KącikWzajemnejAdoracjaAJeśliNieJesteśTuOdRokuINieZnaszKrólikaOrazJegoKrewnychTo > LepiejSięNieOdzywajLeszczu? Kolega/Kolezanka chyba przerazliwiony/a, czy co..? > "Szanuj ludzi - w ten sposób szanujesz siebie" -Julian Lennon (syn takiego > jednego... nieważne, to przecież nie na temat) Odpowiedz Link Zgłoś
remulak Re: SŁAWNE DZIECI SŁAWNYCH RODZICÓW 08.10.02, 01:30 Ozzy Osbourne, do którego miałem zawsze słabośc, która jeszcze się wzmogła po obejrzeniu kilku odcinków "The Osbournes", niestety pozwolił swojej córce nagrać "Like a virgin" Madonny. No good... Odpowiedz Link Zgłoś
vulture Re: SŁAWNE DZIECI SŁAWNYCH RODZICÓW 08.10.02, 05:57 To "Papa DOn't Preach", co nie zmienia faktu, że pawik. Odpowiedz Link Zgłoś
remulak Re: SŁAWNE DZIECI SŁAWNYCH RODZICÓW 08.10.02, 10:50 My fault. Przyznaję się. Paw. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Hatches Re: SŁAWNE DZIECI SŁAWNYCH RODZICÓW IP: 157.158.90.* 08.10.02, 14:08 W kwesti Markowski Tata- Markowska córka, to ten pierwszy ma bardziej płaski brzuch, i w konfontracji wychodzi in plus. Oglądałem wczoraj "Rowerek Błażeja"- wiem co mówię. Pani Patrycja miał nieszczęście mieć przykrótkawą wdzianinkę. Odpowiedz Link Zgłoś