Gość: lala IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.11.05, 17:14 Ktoś słyszał? Warto dać te 40 dychy? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: io Re: nowy HEY - Echosystem IP: *.cust.tele2.ch 18.11.05, 17:25 No ja tylko mam nadzieje ze na plycie beda lepsze rzeczy niz to co uslyszalem na singlu Odpowiedz Link Zgłoś
kubissimo Re: nowy HEY - Echosystem 18.11.05, 17:50 faktycznie singiel taki sobie Odpowiedz Link Zgłoś
zs11 Re: nowy HEY - Echosystem 06.12.05, 00:45 a ja tam myślę, że singiel "Mimo wszystko" (bo o nim chyba mowa?) to jedna z fajniejszych rzeczy, jakie ostatnio słyszałam... ale może ja się nie znam Odpowiedz Link Zgłoś
wojtek200000 Re: nowy HEY - Echosystem 18.11.05, 21:30 podobno singiel w ogóle nie odzwierciedla całej płyty a raczej jest w innym klimacie ni zreszta kompozycji.Nie wiem czy to dobrze czy nie ,bo nie słyszałem. Odpowiedz Link Zgłoś
dzika_rzeka Re: nowy HEY - Echosystem 18.11.05, 23:56 Ja mam całą płytę już - i warto Singiel przy reszcie to mały pikuś jest, wogóle się nim nie sugerujcie. Album jest bardziej gitarowy niż poprzedni music, music, Nosowska przypomniała sobie, że ma przeponę i kawał głosu, teksty jak zwykle celne i niebanalne. Minus to zaskakująca zniżka formy perkusisty - gra w większości schematycznie, przewidywalnie, ogranymi patentami. Całą sekcję ratuje jak zwykle znakomity Chrzanowski. Wróciły też gitary i nieśmiałe próby powrotu solówek Generalnie, po kilku zaledwie przesłuchaniach i wielkich niepokojach po music - Hey dojrzał i nagrał naprawdę dobry album. Odpowiedz Link Zgłoś
dongo Re: nowy HEY - Echosystem 19.11.05, 14:04 o jakim dobrym albumie mówicie. zepół krzywo gra, wokalistka krzywo śpiewa i wdodatku wypluwa dźwięki. Brak im podstawowych umiejętności. Odpowiedz Link Zgłoś
wojtek200000 Re: nowy HEY - Echosystem 19.11.05, 14:23 Własnie obejrzałem teledysk na interii i stwierdzam,że typowa polska płyta. Nie spodziewałem się w sumie nic wielkiego i nie zawiodłem się . Odpowiedz Link Zgłoś
dzika_rzeka Re: nowy HEY - Echosystem 19.11.05, 14:36 wojtek200000 napisał: > Własnie obejrzałem teledysk na interii i stwierdzam,że typowa polska płyta. > Nie spodziewałem się w sumie nic wielkiego i nie zawiodłem się . Obejrzałeś teledysk i dzięki temu możesz ocenić całą płytę? Zazdroszczę zdolności telepatycznych Odpowiedz Link Zgłoś
wojtek200000 Re: nowy HEY - Echosystem 19.11.05, 14:40 Dzięki.Jak ktoś się zna na muzyce,to od rau wie jaki poziom prezentuje płyta. Nie oceniam piosenek,oceniam poziom producji,miksy,aranżacje i inne rzeczy o których nie masz pojęcia! Odpowiedz Link Zgłoś
dzika_rzeka Re: nowy HEY - Echosystem 19.11.05, 15:03 > Dzięki.Jak ktoś się zna na muzyce,to od rau wie jaki poziom prezentuje płyta. > Nie oceniam piosenek,oceniam poziom producji,miksy,aranżacje i inne rzeczy > o których nie masz pojęcia! Gratuluję i na zakończenie - LOL. Odpowiedz Link Zgłoś
mallina Re: nowy HEY - Echosystem 21.11.05, 16:00 podlaczam sie Dzika_Rzeko pod ten LOL Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jacenty Re: nowy HEY - Echosystem IP: *.chello.pl 04.12.05, 22:33 "Dzięki.Jak ktoś się zna na muzyce,to od rau wie jaki poziom prezentuje płyta. Nie oceniam piosenek,oceniam poziom producji,miksy,aranżacje i inne rzeczy o których nie masz pojęcia!" A Ty się znasz woytek? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samotny_strumień Re: nowy HEY - Echosystem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.11.05, 15:00 płyta cieniutka, wokal mdły no i kto to kupi? Odpowiedz Link Zgłoś
mallina Re: nowy HEY - Echosystem 21.11.05, 16:01 ja kupie i w dodatku w ciemno, tak zreszta kupilam wszystkie inne plyty Hey Odpowiedz Link Zgłoś
dzika_rzeka Re: nowy HEY - Echosystem 21.11.05, 16:27 Malinka - bardzo warto! Słucham płyty od kilku dni i jestem pod wrażeniem, że Hey nagrał tak dobry album mimo, że nic tego nie zapowiadało (np.music, music). Jest mocne uderzenie, są świetne teksty Nosowskiej i znakomite kompozycje, a nawet nieśmiała próba powrotu solówek pozdrawiam serdecznie. Odpowiedz Link Zgłoś
theagata Re: nowy HEY - Echosystem 20.11.05, 00:22 Po pierwszym usłyszeniu od razu dwie piosenki mi się spodobały bardzo za tekst i ostre brzmienie; inne niż singiel. Odpowiedz Link Zgłoś
aasiek Re: nowy HEY - Echosystem 20.11.05, 10:38 Słyszałam wczoraj u Metza - zaskoczenie, moze nie znam tak dobrze muzyki Heya, ale na pewno inne to jest niż na poprzedniej płycie. Ale zrobiło bardzo dobre wrażenie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ran Re: nowy HEY - Echosystem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.11.05, 13:06 Co to za facet śpiewa w jednej z piosenek? Odpowiedz Link Zgłoś
blanqq Re: nowy HEY - Echosystem 25.11.05, 13:35 Paweł Krawczyk, gitarzysta, zastąpił Banacha po jego odejściu. Krawczyk czasem pomaga Kasi w "chórkach", jeśli tak to można nazwac... A co do płyty, to kupiłam ją kilka dni temu, a przedwczoraj byłam na poznańskim koncercie Hey i było po prostu boooosko... Wszystkim polecam i jedno i drugie, ten zespół potrafi stworzyc niezwykłą atmosferę i za to go kocham... Pozdrawiam fanów Hey) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kol Re: nowy HEY - Echosystem IP: *.devs.futuro.pl 27.11.05, 16:21 Podobają mi się szczególnie: Luli Lali, Leżę tu, leżeć chcę i W imieniu dam. Dobra płyta. Odpowiedz Link Zgłoś
mameluch Re: nowy HEY - Echosystem 27.11.05, 17:33 singiel mi się podoba o dziwo (bo jak widzę większość ma przy nim odruchy wymiotne, a całej płyty słuchałem jeszcze za bardzo żeby ocenić w pełni odpowiedzialnie. po takim małym napoczęciu wydaje mi się że jest dobrze, ale co ja tam wiem. Odpowiedz Link Zgłoś
mallina Re: nowy HEY - Echosystem 05.12.05, 13:48 Tez nie bardzo rozumiem dlaczego tyle narzekan na singiel, wpadajacy w ucho, mi sie podoba. Cala reszta plyty tez mi sie podoba. A okladka wywolala u mnie skojarzenie z pewna plyta PJ(skojarzenie, nie podobienstwo). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: soul_to_squeeze Re: nowy HEY - Echosystem IP: *.icpnet.pl 06.12.05, 10:46 > A okladka wywolala u mnie skojarzenie z pewna plyta PJ(skojarzenie, nie > podobienstwo). a nie z ostatnia studyjna czasem ? bo to by nawet o podobienstwo zahaczalo Odpowiedz Link Zgłoś
mallina Re: nowy HEY - Echosystem 06.12.05, 18:52 dzika_rzeka napisała: > Vitalogy raczej dokladnie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: soul_to_squeeze Re: nowy HEY - Echosystem IP: *.icpnet.pl 06.12.05, 20:32 aa- jasne zapomnialam o jej istnieniu, a wszystkie pozostale raczej malo ascetyczne, z wyjatkiem binaural moze. pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
theagata Re: nowy HEY - Echosystem 27.11.05, 23:24 A moja koleżanka zauważyła w Luli lali podobieństwo do QOTSA. I ma rację. Mi się to podoba! pzdr. Odpowiedz Link Zgłoś
mameluch Re: nowy HEY - Echosystem 27.11.05, 23:39 a mi początek 'Całej nocy' z Jet się kojarzy Odpowiedz Link Zgłoś
theagata Re: nowy HEY - Echosystem 28.11.05, 19:41 Jutro Kasia Nosowska ma być w Antyradio. Tomasz Kasprzyk się pochwalił. pzdr. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: paryski bruk Re: nowy HEY - Echosystem IP: *.aster.pl / *.aster.pl 03.12.05, 19:32 warto jak cholera! właśnie przesłuchałem płytkę od dzwonka do dzwonka i muszę przyznać, że i muzyka i teksty prawdziwa rewelacja! No, dobrzy są i tyle. A music music też zacną płytką jest Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sailor Re: nowy HEY - Echosystem IP: *.toya.net.pl 05.12.05, 23:22 sluchalem juz wielokrotnie i nie podoba mi sie. z krawczykiem najbardziej im sie udalo (sic!). na music music bylo troche ciekawych eksperymentow,a na echosystemie hey stoi w miejscu. w ogole nie mam ochoty wracac do tej plyty. Odpowiedz Link Zgłoś
mallina Re: nowy HEY - Echosystem 06.12.05, 00:19 Music Music jak na razie bardziej mi sie podoba, choc nie wiem czy to nie jest kwestia osluchania sie z plyta. Echosystem dopiero poznaje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: io Re: nowy HEY - Echosystem IP: *.cust.tele2.ch 06.12.05, 10:51 Ja ciagle musze czekac plyte bede mial dopiero za jakies 2 tygodnie , ciagle znam tylko ten singiel i nie zmieniam zdania - jest slaby Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mikołaj Re: nowy HEY - Echosystem IP: *.se.com.pl 06.12.05, 16:36 PŁYTA JEST SUPER!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zdanka Re: nowy HEY - Echosystem IP: *.4web.pl 06.12.05, 22:43 Z posłuchań wydębionych od znajomych , pzrerywanych rozmowami i przyjściem "bardzo ważnego człowieka", który mówi co drugie słowo k..a, pytając co to za "gra na pile"? Kupić nie warto, posłuchać warto. Myslę, że nie zachwyci, ale dobrze przy niej zasypiać. Dwie łatne ballady- tytułu nie znam i ładne "to tu". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kalafior Re: nowy HEY - Echosystem IP: *.it-net.pl 10.12.05, 02:42 Ja słyszałem singiel i tyle co na stronie Hey'owej, ale jak zwykle warto oczywiście!!! Odpowiedz Link Zgłoś
e_white Re: nowy HEY - Echosystem 10.12.05, 12:52 Bardzo porządna płyta. Ja wydałem - nie żałuję. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: radek Re: nowy HEY - Echosystem IP: *.bulldogdsl.com 18.02.06, 14:02 swiatna rzecz - kupilem i sie nie zawiodlem, bardzo ciekawa i madra plyta. ale ja kaske kupuje w ciemno wiec moze sie nie znam polecam - MIMO WSZYSTKO. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: polla4 Re: nowy HEY - Echosystem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.02.06, 23:53 Na razie słyszałam "Mimo wszystko" i co tu dużo gadać - piękna piosenka. Jeżeli płyta będzie w podobnym tonie, myślę że mi się spodoba Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ajeto Re: nowy HEY - Echosystem IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.02.06, 10:28 Płyta beznadziejna. Pisze to z zalem, bo jestem starym fanem heya. Poza "Ty, Ty, Ty", zaden kawalek nie zapada na dluzej w pamiec. Gdybym kupil plyte w sklepie to zalowalbym wydanej kasy. Jak dla mnie pogardzany album "Music, music" byl 10 razy lepszy. ajeto Odpowiedz Link Zgłoś
mallina Re: nowy HEY - Echosystem 19.02.06, 13:44 a przez kogo niby Music Music byl pogardzany? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nighthrill Re: nowy HEY - Echosystem IP: *.elsat.net.pl 19.02.06, 11:51 Słucham właśnie, po raz pierwszy uważniej - dobry, stary Hey, płyta zupełnie inna od "Music Music" (świetnego moim zdaniem), ale bardzo dobra. Odpowiedz Link Zgłoś