Gość: Useless IP: *.echostar.pl / 212.126.30.* 10.10.02, 13:05 Witamy w fan-clubie Depeche Mode. Ciągle uatrakcyjniamy naszą stronę www - polecamy nowe tapety: dmpoznan.prv.pl/ Wspieramy rozwoj subkultury DM. Publikujemy info o imprezach DM (i nie tylko) Zapraszamy zatem do nas: czat, księga gości, forum Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: As Re: DEPECHE MODE IP: *.vline.pl / 172.16.1.* 14.10.02, 11:42 ihopeyouwilllikeme napisał: > > Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ttt Re: DEPECHE MODE IP: *.pl / 192.168.0.* 14.10.02, 12:58 Właśnie.... o co chodzi ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Hamster Re: DEPECHE MODE IP: 195.117.18.* 15.10.02, 14:14 Gość portalu: As napisał(a): > ihopeyouwilllikeme napisał: > > > > > Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: As Re: DEPECHE MODE IP: *.vline.pl / 172.16.1.* 16.10.02, 10:13 Chyba mnie źle zrozumiałeś. Oczywiście że Cure ma całą masę fanów, podobnie jak każda wartościowa grupa, lecz mi chodzi o to, że nie sądzę aby była subkultura nazwana od tej grupy. Ja pamiętam że w latach '80 były takie subkultury jak:punki, metale, skini no i właśnie depesze. Też mogę powiedzieć że jestem fejtnomorowcem bo to moja ulubiona grupa ale przecież dobrze wiemy że takiej subkultury nie ma. A depesze są - niestety. Niestety, gdyż zjawisko to przybierało czasami dość żałosne i kiczowate formy (nie umniejszając klasy samego zespołu). Odpowiedz Link Zgłoś
nancyboy Re: DEPECHE MODE 14.10.02, 14:30 > Co w tym zespole jest takiego, że masz aż subkulturę...? Posluchaj plyt, moze zobaczysz. > ..don't want to be your slug.. Don't wonna stay the same... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Exciter Re: DEPECHE MODE IP: *.wmc.com.pl 14.10.02, 15:40 Wybierz się na jakiś zlot ew. impreze DM a już się nie będziesz pytać Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maxine Re: DEPECHE MODE IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 14.10.02, 20:39 Czy ja wiem...Barrel of a gun to prosty tekst?pozdrawiam)) Odpowiedz Link Zgłoś
greenblack Re: DEPECHE MODE 14.10.02, 21:02 Gość portalu: maxine napisał(a): > Czy ja wiem...Barrel of a gun to prosty tekst?pozdrawiam)) A gdzie tak napisałem? Właściwie to ten tekst, jak i wiele innych DM można rozumieć na bardzo wiele sposobów. ULTRA i Music.. i SOFAD LIVE to płyty, które przy każdym przesłuchaniu Mną wstrząsają. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maxine Re: DEPECHE MODE IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 14.10.02, 21:28 Nie napisałeś Oni mają dużo tekstów, które są genialną, mroczną poezją, szczególnie na SOFAD i Ultrze. Mój faworyt to Judas- akurat to bardzo prosty tekst, ale piękny.DM są bardzo niedoceniani w kręgu słuchaczy muzyki rockowej.A na trasie Exciter tour głownym instrumentem była gitara))Dla mnie np.SOFAD to jedyna w swoim rodzaju kombinacja, nie wiem jak to nazwać prawie rocka, bluesa i elektroniki.No i ten głos...W ogóle to jestem świeżutkim depeszem.Kiedy wyszło SOFAD miałam 12 lat i strasznie mi się podobało.A dziś na DM przerzuciłam się z Milesa Davisa Odpowiedz Link Zgłoś
greenblack Re: DEPECHE MODE 14.10.02, 21:45 Gość portalu: maxine napisał(a): > Nie napisałeś Oni mają dużo tekstów, które są genialną, mroczną poezją, > szczególnie na SOFAD i Ultrze. > Mój faworyt to Judas- akurat to bardzo prosty tekst, ale piękny. A Mój z SOFAD to "Rush". Ten utwór głośno ryczeć, by oddać jego prawdziwe piękno. A z SOFAD LIVE - "In Your Room" prawie 7 minut absolutnego zatracenia. DM są bardzo > niedoceniani w kręgu słuchaczy muzyki rockowej.A na trasie Exciter tour głownym > > instrumentem była gitara)) Na szczęście są Znawcy, którzy nie pozwalają o Nich zapomnieć, jeżeli to w ogóle możliwe. Dla mnie np.SOFAD to jedyna w swoim rodzaju > kombinacja, nie wiem jak to nazwać prawie rocka, bluesa i elektroniki.No i > ten głos...I jeszcze gospel Nazwij to - "Dzieło Skończone" Jak już poznałaś studyjne SOFAD, to teraz czas na SOFAD LIVE! W ogóle to jestem świeżutkim depeszem.Kiedy wyszło SOFAD miałam 12 > lat i strasznie mi się podobało.A dziś na DM przerzuciłam się z Milesa Davisa Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maxine Re: DEPECHE MODE IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 14.10.02, 22:00 greenblack napisał: A Mój z SOFAD to "Rush". Ten utwór głośno ryczeć, by oddać jego prawdziwe piękno. A z SOFAD LIVE - "In Your Room" prawie 7 minut absolutnego zatracenia. > A ja jednak tradycyjnie wolę Walking in my shoes- tekst i to brzmienie aż ciarki przechodzą( Alan gdzie jesteś) Na szczęście są Znawcy, którzy nie pozwalają o Nich zapomnieć, jeżeli to w ogóle możliwe. > Słusznie prawi Dla mnie np.SOFAD to jedyna w swoim rodzaju > kombinacja, nie wiem jak to nazwać prawie rocka, bluesa i elektroniki.No i ten głos...I jeszcze gospel Nazwij to - "Dzieło Skończone" > Ale nie mogę się zdecydować który album jest best ever.Często jest to Violator i nie zgadzam się że jest komercyjny. Jak już poznałaś studyjne SOFAD, to teraz czas na SOFAD LIVE! > Ha! Oczywiście że znam.Nie jestem jakimś "enjoyem".Znałam ICH od wielu lat tylko teraz nastąpiło olśnienie( przy Freelove, tu się kajam że tak późno) > Mam wszystkie DVD, szczególnie ze względu na A.Corbijna- uwielbiam, vide np.My friends RHCP, czy ostatnio Electrical Storm U2.Klasa! > > > Pozdrawiam I ja również)) Odpowiedz Link Zgłoś
greenblack Re: DEPECHE MODE 14.10.02, 22:38 Gość portalu: maxine napisał(a): Nie zrozum Mnie źle. Ja nie mówię, ze pozostałe są słabe, ale te, które wymieniłem sprawiają , że ciarki przechodzą Mi po plecach. > > Ale nie mogę się zdecydować który album jest best ever.Często jest to > Violator i nie zgadzam się że jest komercyjny. Gdyby na MFTM był tylko "Never..." byłby to i tak najlepszy album. Oprócz takich hitów, jak "Enjoy...,Policy..., Personal...", jest tam jeszcze "Halo", dla którego mam szczególny sentyment z powodu pewnej osoby. > > Ha! Oczywiście że znam.Nie jestem jakimś "enjoyem". Zabawne określenie Znałam ICH od wielu lat > > tylko teraz nastąpiło olśnienie( przy Freelove, tu się kajam że tak późno) A czy zdążyłaś chociaż świętować 40 urodziny Dave'a? To już tyle lat... Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maxine Re: DEPECHE MODE IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 14.10.02, 22:56 Ubijesz mnie na miejscu ale uważam MFM za zbyt popowy- poza NLMDA i Behind the wheel.Strangelove jest dziwny- mnie się podoba, szczególnie ten chórek :"pain will you return it...". To samo tyczy się Black Celebration- mroczny ale nierówny.Wg mnie doskonałość swojego brzmienia osiągnęli dopiero na Violatorze i dalej,te albumy są bardziej aranżacyjnie dopracowane(ble ble ble) Co do świętowania- jakoś mniej więcej w kwietniu/maju oświeciło mnie, więc miałam okazję, choć nie traktuję tego aż tak serio.Fajny taki 40-latek,wygląda lepiej niż jak miał 30. BTW- nie masz wrażenia że DM nie mają umiarkowanych fanów.Albo się ICH kocha albo nie lubi/nie zna. co do enjoyów- tak podobno nazywano nowych fanów po Enjoy the silence.Nie wiem, ale miałam taką śmieszną koleżankę( puszczała mi właśnie SOFAD) i chyba to ten przypadek. Pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
greenblack Re: DEPECHE MODE 15.10.02, 22:20 Gość portalu: maxine napisał(a): > Ubijesz mnie na miejscu ale uważam MFM za zbyt popowy- poza NLMDA i Behind the > wheel. Bluźnisz córko Strangelove jest dziwny- mnie się podoba, szczególnie ten chórek :"pain > will you return it...". > To samo tyczy się Black Celebration- mroczny ale nierówny.Wg mnie doskonałość > swojego brzmienia osiągnęli dopiero na Violatorze i dalej,te albumy są bardziej > > aranżacyjnie dopracowane(ble ble ble) A Ja właśnie uważam, że MFM to najczystsza esencja DM. Jeśli Ich nie znasz to po kupieniu 86ᢚ następna jest Music... > Co do świętowania- jakoś mniej więcej w kwietniu/maju oświeciło mnie, więc > miałam okazję, choć nie traktuję tego aż tak serio.Fajny taki 40- latek,wygląda > lepiej niż jak miał 30. > BTW- nie masz wrażenia że DM nie mają umiarkowanych fanów.Albo się ICH kocha > albo nie lubi/nie zna. Mam takie bardzo mocne wrażenie graniczące z przeświadczeniem. > co do enjoyów- tak podobno nazywano nowych fanów po Enjoy the silence.Nie wiem, > > ale miałam taką śmieszną koleżankę( puszczała mi właśnie SOFAD) i chyba to ten > przypadek. > Pozdr. Również Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maxine Re: DEPECHE MODE IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 15.10.02, 22:33 Witam! Wydaje mi się że się nie rozumiemy.Ja znam WSZYSTKIE płyty DM+ remixy, trochę bootlegów.Zauważyłam że większość ludzi lubi MFM i Black Celebration.Przydarzyło mi się być córką producenta muzycznego i choć jestem wyjątkowo nieuzdolniona w tym kierunku, to zwracam uwagę na instrumenty, aranżacje itd.W ogóle do Black Celebration mam wrażenie że szukając dźwięku walili w dowolne klawisze( tylko nie bij) I tak bardzo mi się to podoba, choć teledyski do 1986 traktuję jako element humorystyczny. Pozdrawiam jeszcze raz max ps. chyba założyliśmy klub forumowej adoracji DM Odpowiedz Link Zgłoś
greenblack Re: DEPECHE MODE 16.10.02, 12:14 Gość portalu: maxine napisał(a): > Witam! > Wydaje mi się że się nie rozumiemy.Ja znam WSZYSTKIE płyty DM+ remixy, trochę > bootlegów.Zauważyłam że większość ludzi lubi MFM i Black > Celebration.Przydarzyło mi się być córką producenta muzycznego Bardzo interesujące. A powiesz, jakich artystów "produkował" Twój papa? i choć jestem > wyjątkowo nieuzdolniona w tym kierunku, to zwracam uwagę na instrumenty, > aranżacje itd.W ogóle do Black Celebration mam wrażenie że szukając dźwięku > walili w dowolne klawisze( tylko nie bij) A "Get The Balance Right", "Pepole Are People", "Master And Servant", "Everything Counts", "Shake The Disease", "Blasphemous Rumours"? Poza tym, nie tylko dopracowany, wymuskany "warsztat" jest ważny. Liczy się, czy artysta ma coś sensownego do powiedzenia i potrafi wzbudzić emocje. I tak bardzo mi się to podoba, choć > > teledyski do 1986 traktuję jako element humorystyczny. Tak, dzisiaj mogą śmieszyć, ale wtedy zupełnie inaczej się je odbierało. > Pozdrawiam jeszcze raz > max > ps. chyba założyliśmy klub forumowej adoracji DM Legitymacja członkowska nr 000 dla Maxine, nr 001 dla Greenblacka Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maxine Re: DEPECHE MODE IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 16.10.02, 12:22 Co do tatusia to wszyscy na tym forum mnie wysmieja i nikt mi nie uwierzy.Akurat teraz nagrywa covery np.Stinga z orkiestrą symfoniczną, ale na pocz.lat 80 zajmował się pewnym polskim zespołem a później pewna wokalistką. W zamian za legitymację członkowską mogę odśpiewać I just can't get enough pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
greenblack Re: DEPECHE MODE 16.10.02, 12:42 Gość portalu: maxine napisał(a): > Co do tatusia to wszyscy na tym forum mnie wysmieja i nikt mi nie > uwierzy.Akurat teraz nagrywa covery np.Stinga z orkiestrą symfoniczną, Robi się coraz bardziej interesująco... ale na > pocz.lat 80 zajmował się pewnym polskim zespołem a później pewna wokalistką. Jaka tajemniczość. > W zamian za legitymację członkowską mogę odśpiewać I just can't get enough > pozdr. I wanna hear You all singing! Everybody!... When I'm with you baby I go out of my head... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maxine Re: DEPECHE MODE IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 16.10.02, 12:57 greenblack napisał: > > Jaka tajemniczość. Mogę powiedzieć jaki zespół to nie jest > > I wanna hear You all singing! > Everybody!... > Uwaga: ...and I just can't get enough, I just can't get enough... może mnie zauważy R.Leszczyński??? a w ogóle jestem na wagarachPP pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
greenblack Re: DEPECHE MODE 16.10.02, 16:30 All the things you do to me And everything you said... Proszę mów jaki to nie jest na pewno zespół: Nie wolno wagarować, bo: You've got to work hard You've got to work hard If you want anything at all Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maxine Re: DEPECHE MODE IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 16.10.02, 16:45 greenblack napisał: > All the things you do to me > And everything you said... > ...and i just can't get enough, I just can't get enough > Proszę mów jaki to nie jest na pewno zespół: Nie jest to budka suflera, nie jest to lady pank, nie jest to kombi PPP > > Nie wolno wagarować, bo: > > You've got to work hard > You've got to work hard > If you want anything at all mam atak megalomanii.po co chodzić na statystykę jak sie wszystko umie All your cutting down to size All my bringing you down All your stupid ideals... > Odpowiedz Link Zgłoś
greenblack Re: DEPECHE MODE 16.10.02, 17:19 We slip and slide as we fall in love And I just can't seem to get enough of We walk together We're walking down the street... No właśnie po co? Megalomanko Nothing comes easy And that's a fact Nothing comes easy But a broken back Nothing comes easy It never will Nothing comes easy But a broken will So work hard Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maxine Re: DEPECHE MODE IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 16.10.02, 17:30 ...and I just can't get enough, I just can't get enough A teraz niespodzianka...będzie coś więcej Every time I think of you I know we have to meet And I just can't get enough, I just can't get enough It's getting hotter, it's our burning love And I just can't seem to get enough Odpowiedz Link Zgłoś
greenblack Re: DEPECHE MODE 16.10.02, 17:49 And when it rains You're shining down for me And I just can't get enough And I just can't get enough... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maxine Re: DEPECHE MODE IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 16.10.02, 18:05 Just like a rainbow you know you set me free And I just can't get enough, I just can't get enough You're like an angel and you give me your love a teraz szansa dla Ciebie Ladies and gentlemen Mr.Greeeenblaaack )) Odpowiedz Link Zgłoś
greenblack Re: DEPECHE MODE 16.10.02, 18:15 The things you do Aren't good for my health The moves you make You make for yourself The means you use Aren't meant to confuse... Odpowiedz Link Zgłoś
maxine Re: DEPECHE MODE 16.10.02, 18:50 See the stars they're shining bright Everything's alright tonight w tym tempie to pobijemy rekord wpisów.może będzie jakaś nagroda?)) Odpowiedz Link Zgłoś
greenblack Re: DEPECHE MODE 16.10.02, 18:58 So walk on barefoot for me Suffer some misery If you want my love If you want my love... A teraz Złotko lecę ogladać mecz, chociaż sam nie wiem po co. Za dwie godziny kontynuacja Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maxine Re: DEPECHE MODE IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 16.10.02, 19:51 You have bound my heart with subtle chains So much pleasure that it feels like pain )) przegramy Odpowiedz Link Zgłoś
greenblack Re: DEPECHE MODE 16.10.02, 21:34 Here, somewhere in the heart of me There is still a part of me That cares And I'll, I'll still take the best you've got Even though I'm sure it's not The best for me... Wygraliśmy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maxine Re: DEPECHE MODE IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 16.10.02, 21:55 I will have faith in man That is hard to understand nie poddajesz się...ale mecz kiepściutki Odpowiedz Link Zgłoś
greenblack Re: DEPECHE MODE 16.10.02, 22:05 Oh Girl Lead me into your darkness When this world is trying it's hardest To leave me unimpressed Just one caress From You and I'm blessed Oj kiepściutki, ale "do przodu". Przeciwnik też bardzo egzotyczny. Why and what should I give up? Odpowiedz Link Zgłoś
maxine Re: DEPECHE MODE 16.10.02, 22:22 nie, dlaczego od razu giving up? Don't say you want me Don't say you need me Don't say you love me It's understood Don't say you're happy Out there without me I know you can't be 'Cause it's no good )) jakbyśmy mieli takich przeciwników na mundialu, to ho ho daleko byśmy zaszli. zbliża się wielkimi krokami 50-ty wpis na tym forum.trzeba to jakoś uczcić.może piosenką)))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
greenblack Re: DEPECHE MODE 16.10.02, 22:41 Sweet little girl I prefer You behind the wheel And me the passenger Drive I'm yours to keep Do what you want I'm going cheap Tonight You're behind the wheel tonight Na Nasze nieszczęście drużyny o takim poziomie, oprócz Nas, nie grają na Mundialu. Odpowiedz Link Zgłoś
maxine Re: DEPECHE MODE 16.10.02, 22:47 a może powinien być mundial dla grających inaczej? bo ja czytałam że mają być mś niskich siatkarzy( tylko nie wiem czy to żart czy serio). I'll make you a believer Take second best Put me to the test Things on your chest You need to confess I will deliver You know I'm a forgiver Reach out and touch faith i tym optymistycznym akcentem mówię dobranoc bo idę czytać teksty ekonomiczne po rosyjsku beeeee Odpowiedz Link Zgłoś
greenblack Re: DEPECHE MODE 16.10.02, 22:55 Tak, co do siatkarzy, to były takie plany. And in the glow of the moon Know my deliverance will come soon There is a sound in the calm Someone is coming to harm I tak się już niczego nie nauczysz. See You next time! Odpowiedz Link Zgłoś
maxine Re: DEPECHE MODE 17.10.02, 10:30 na dzień dobry: There's a new game We like to play you see A game with added reality mam ambicję dociągnąć ten wątek do 100 wpisów.na razie dobrze mi idzie właśnie przetłumaczyłam okropny biznes plan na rosyjskiPPPP Odpowiedz Link Zgłoś
greenblack Re: DEPECHE MODE 17.10.02, 21:49 Tęskniłaś? You treat me like a dog Get me down on my knees We call it master and servant We call it master and servant It's a lot like life This play between sheets With You on top and me underneath... Dobijemy do 100 i dalej zobaczymy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Brunon Re: DEPECHE MODE IP: *.kawo1.RWTH-Aachen.DE 17.10.02, 22:22 celebruje czarna msze mojej samotnosci, przechodniu moj ktory moglbys byc mojim najlepszym przyjacielem, byc proszonym, nigdy nie odchodzic, ode mnie, z powodu rzeczy ktorych nie powiedzialem, najslodszy przedmiocie, ktorem ci probowalem pokazywac swiat ten przepiekny, ruszajac sie w tajemniczym rytmie, czekajac na slodka noc, przeczuwajac rozczarowanie, ktore mnie napotka, od ciebie nosicielko tajemnej informacji, tylko tobie znanego prywatnego Jesusa, ale wiedzac ze to tylko kwestia czasu, zabawialem sie nieistota jej waznosci, rozkoszujac sie cisza, pozbywajac síe chorob, mi nieznanych,, dogorywam w twojej rozkoszy twoich dziel, depeche mode, moim osobistym podzialem czasu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maxine Re: DEPECHE MODE IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 18.10.02, 10:18 brawo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maxine Re: DEPECHE MODE IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 18.10.02, 10:17 No pewnie I am happy That I have you Even though you're not here now I know somewhere You are dreaming Though it's definitely not of me It doesn't matter po setnym wpisie R.Leszczyński zrobi z nami wywiad a potem otworzymy własne forum Odpowiedz Link Zgłoś
greenblack Re: DEPECHE MODE 18.10.02, 17:05 People are people So why should it be You and I should get along so awfully So we're different colours And we're diferent creeds And different poeple have different needs Dzisiaj miałem nieprzyjemność poznać ksenofoba, rasistę i ogólnie bardzo ograniczonego osobnika. Jednym słowem kogoś, o kim trzeba jak najszybciej zapomnieć. Szczęśliwie dla równowagi jesteś jeszcze Ty. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maxine Re: DEPECHE MODE IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 18.10.02, 20:31 Ho ho!Jak mi miłoCzy ksenofob nie lubił DM.A ja dzisiaj w pubie przekonywałam koleżankę metala że SOFAD to naprawdę dobra płyta a dla ksenofoba i rasisty: I can't understand What makes a man Hate another man Help me understand Odpowiedz Link Zgłoś
greenblack Re: DEPECHE MODE 18.10.02, 20:34 Gonić ksenofoba. On dzieli Amerykanów na AMERYKANÓW i leniwe "Murzynki". "Dobra" płyta. Przekonałaś koleżankę? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maxine Re: DEPECHE MODE IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 18.10.02, 20:41 To mi przypomina zajęcia z socjologii na których pewien kolega był łaskaw powiedzieć- nie jestem rasistą, ale czemu Murzyni mają niższy IQ niż biali?!!! Koleżanka, a raczej przyjaciółka jest głupia.Woli Danziga( którego lubię ale tylko 4).I mówi że mam kiepski gust.((( Odpowiedz Link Zgłoś
greenblack Re: DEPECHE MODE 18.10.02, 21:53 W takim razie Ja i "ileśtam" milonów ludzi też ma kiepski gust. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maxine Re: DEPECHE MODE IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 18.10.02, 22:20 Kiepskie gusty wszystkich krajów łaczcie się! A ona ma po prostu zły gust.W każdym razie takie porozumienie osiągnęłyśmy po trzecim piwie.I tak wszyscy mieli nas dosyćPoza tym ona posiada Ultrę, więc nie jest tak źle Odpowiedz Link Zgłoś
greenblack Re: DEPECHE MODE 18.10.02, 23:17 I co Ona myśli o ULTRZE? Oh sister Come for me Embrace me Assure me Hey sister I feel it too Sweet sister Just feel me I'm trembling You heal me Hey sister I feel it too Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maxine Re: DEPECHE MODE IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 19.10.02, 09:44 I'm going to take my time I have all the time in the world ten tekst śpiewałam sobie ostatnio na rosyjskim gdy pan zaczął opowiadac o swoim dzieciństwie cóż,myślę że jej się podoba.zaopatrzyłam ją w dvd singles 86-98 gdy wyznała że jej się podoba teledysk Walking in my shoes.A który najbardziej lubisz?Bo ja NLMDA, Barrel of a gun i Enjoy the silence Odpowiedz Link Zgłoś
greenblack Re: DEPECHE MODE 19.10.02, 12:49 Moje ulubione teledyski: "Policy Of Truth", "Barrel Of A Gun", "Useless", "Only When I Lose Myself" i "It's No Good". Jak kiedyś oglądałem ten ostatni to akurat wszedł Mój kumpel, totalny ignorant w temacie DM, i zapytał biedaczek, czy Ja "naprawdę lubię takich pacanów". Od tamtej chwili Nasze stosunki uległy znacznemu ochłodzeniu. If I lend to You Will You keep it safe for Me I'll lend it to You If You treat it tenderly There's something beating here inside my body And it's called a heart There's a sun shining in the sky But that's not the reason why I'm feeling warm inside... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maxine Re: DEPECHE MODE IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 19.10.02, 14:13 O!Useless i Policy of truth tez lubię.I Personal Jesus.Stąd nauka: nie należy pokazywać nieuświadomionym It's no good.To ulubiona piosenka mojej mamy. BTW moja koleżanka( ta od piwa) powiedziała że panowie z DM to niezbyt wyglądają a szczególnie wokalista SIC!Gdyby nie fakt że to najfajniejsza panna w mojej szkole to nasze stosunki byłyby baaaardzo chłodne. Words like violence Break the silence Come crashing in Into my little world Vows are spoken To be broken Feelings are intense Words are trivial Pleasures remain So does the pain Words are meaningless And forgettable Odpowiedz Link Zgłoś
greenblack Re: DEPECHE MODE 19.10.02, 17:50 Can't You understand Oh my little girl All I ever wanted All I ever needed Is here in my arms Tak, nie należy pokazywać i puszczać "It's No Good" niewtajemniczonym. Najbardziej Mnie śmieszy, jak na przykład na RMF to leci, a ludziki, które nigdy nie słyszały o DM, podśpiewują sobie pod nosem, myśląć, że to taka fajna, prosta pioseneczka o miłości i że to pewnie jakiś nowy zespół. Ta Twoja koleżanka/przyjaciółka coraz mniej Mi się podoba. I właściwie to po co się z Nią trzymasz? Wytyka Ci brak gustu, obraża DM... Mam nadzieję, że stanęłaś w obronie urody chłopaków. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maxine Re: DEPECHE MODE IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 19.10.02, 18:07 Trzymam z nią bo w mojej szacownej uczelni dużo jest dziwnych ludzików którzy a/ dużo się uczą b/nie lubią DM c/niczym się poza szacowną uczelnią nie interesują d/lubią pić piwo na kiepskich imprezachPP. A ona jest całkiem fajna.To nie jest tak że ona nie lubi DM.Lubi okazyjnie. Oczywiście że stanęłam w obronie( wytrzeszczyłam oczy, a z mojego gardła wyrwało się takie "Eeeeeee...??? tłumacz to tak ))- Dave nie wygląda super?To kto wygląda???) It's the dark night of my soul And temptation's taking hold But through the pain and the suffering Through the heartache and trembling I feel loved BTW: kiedyś moja inna kumpela na imprezie puszczała całą noc It's no good.Była bardzo pijana))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
greenblack Re: DEPECHE MODE 19.10.02, 18:34 From the depths of my emptiness Comes a feeling of inner bliss I feel wanted, I feel desired I can feel my soul on fire I feel loved I feel loved Ciężkie jest życie Człowieka wśród stada ludzików. Odpowiedz Link Zgłoś
greenblack Re: DEPECHE MODE 18.10.02, 20:31 If all this shatters Nothing lasts forever But I'm praying That we're staying Together I am warmed By your friendship Even when You're far away And I'm happy In the knowledge We may never see the day When i kiss You And You kiss Me Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maxine Re: DEPECHE MODE IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 18.10.02, 20:37 So open yourself for me Risk your health for me If you want my love If you want my love Odpowiedz Link Zgłoś
greenblack Re: DEPECHE MODE 18.10.02, 20:41 Open your sensitive mouth Hold out your delicate hands With such a sensitive mouth I'm easy to see through When I come up When I rush I rush for You Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc portalu Re: DEPECHE MODE IP: *.pl / *.darkstar.pl 19.10.02, 19:33 green i maxine przestancie juz wklejac te txty bo stajecie sie smieszni Odpowiedz Link Zgłoś
greenblack Re: DEPECHE MODE 19.10.02, 20:15 Gość portalu: gosc portalu napisał(a): > green i maxine przestancie juz wklejac te txty bo stajecie sie smieszni Accusations Lies Hand me my sentence I'll show nor repentance I'll suffer with pride If for honesty You want apologies I don't sympathize... ... If you see purity As immaturity Well it's no surprise If for kidness You substitute blindness Please open your eyes Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maxine Re: DEPECHE MODE IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 19.10.02, 20:32 ale my się dobrze bawimy Odpowiedz Link Zgłoś
greenblack Re: DEPECHE MODE 19.10.02, 20:42 Zabawa jest przednia tylko niektórym tynk leci z sufitu We've had enough of this blind's man's bluff You've kept us in the dark for long enough This is more than a party More than a party Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maxine Re: DEPECHE MODE IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 19.10.02, 20:59 ??? Odpowiedz Link Zgłoś
greenblack Re: DEPECHE MODE 19.10.02, 21:05 Working week's come to it's end Party time is here again Everyone can come if they want to If you want to be with me If you want to ne with me You can come with me if you want to Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Exciter Re: DEPECHE MODE IP: *.wmc.com.pl 14.10.02, 20:39 lepiej tego nie mogłeś ująć zgadzam się z tobą siłą DM są też koncerty Jestem pod wrażeniem tego co zagrali w W-wie Odpowiedz Link Zgłoś
greenblack Re: DEPECHE MODE 14.10.02, 21:04 DM w studio i DM live to czasami bardzo odległe zespoły. Na żywo Dave pokazuj całego Siebie. Jest uczuciowo nagi na scenie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Exciter Re: DEPECHE MODE IP: *.wmc.com.pl 14.10.02, 21:25 Tak to prawda. DVD koncert z Paryża też mnie zniszczył,dlatego koniecznie musze 9 listopada jechać do Poznania w multikinie będzie projekcja.Na wielkim ekranie i z super nagłośnieniem to dopiero będzie coś Odpowiedz Link Zgłoś
greenblack Re: DEPECHE MODE 14.10.02, 21:31 "Ladies and Gentelmen, Mister Martin L. Gooooooooooooooore!!!!!!!" Odpowiedz Link Zgłoś
cze67 Re: DEPECHE MODE 15.10.02, 14:17 A w latach osiemdziesiatych w miescie Augustowie slynne byly mecze pilki noznej - depesze kontra metale. Odpowiedz Link Zgłoś
greenblack Re: DEPECHE MODE 15.10.02, 22:21 cze67 napisał: > A w latach osiemdziesiatych w miescie Augustowie slynne byly mecze pilki noznej > > - depesze kontra metale. I kto wygrywał? Odpowiedz Link Zgłoś
cze67 Re: DEPECHE MODE 16.10.02, 12:43 greenblack napisa?: > I kto wygrywa?? Raz ci, raz tamci... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ttt Re: DEPECHE MODE IP: *.pl / 192.168.0.* 16.10.02, 15:59 Hmmm... to fani The Cure ( albo U2, hej Ihope! ) nie są wartościowi ? Ludzie zróbcie coś ! Odpowiedz Link Zgłoś
greenblack Re: DEPECHE MODE 16.10.02, 16:33 Gość portalu: ttt napisał(a): > Hmmm... to fani The Cure ( albo U2, hej Ihope! ) nie są wartościowi ? Ludzie > zróbcie coś ! A czy mówiłem, że nie są wartościowi! Przecież nikt wam nie zakazywał tworzenia własnej subkultury. Odpowiedz Link Zgłoś