Gość: Laik IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 11.10.02, 22:09 Ktoś jeszcze lubi...albo chociaż pamięta? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
miecio4 Re: ŚMIERĆ KLINICZNA! 11.10.02, 22:28 Ja też pamietam ale nie wzruszali mnie za bardzo. Oprócz oczywiscie - "Nienormalny Świat ooooooooooo". Darek Dusza grał pózniej w Shakin Dudi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Laik Re: ŚMIERĆ KLINICZNA! IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 12.10.02, 12:17 miecio4 napisał: > Ja też pamietam ale nie wzruszali mnie za bardzo. Oprócz oczywiscie - > "Nienormalny Świat ooooooooooo". Darek Dusza grał pózniej w Shakin Dudi. A"Standaryzacja...ndaryzacja"?)) Odpowiedz Link Zgłoś
teddy4 Re: ŚMIERĆ KLINICZNA! 12.10.02, 21:30 Pamiętam kilka ich piosenek. Robiły wrażenie. Dobre teksty, fajne aranżacje, świetne wokale i rewelacyjny (niestety) zapomniany basman. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cze67 Re: S´MIERC´ KLINICZNA! IP: *.se.com.pl / 172.16.22.* 13.10.02, 14:31 Gos´c´ portalu: Laik napisa?(a): > A"Standaryzacja...ndaryzacja"?)) A "Edukacja - kopulacja"? Mercik mia? swietny wokal! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kazek Re: ŚMIERĆ KLINICZNA! IP: *.pl / *.gazeta.pl 12.10.02, 22:08 ja pamietam i lubie! swoja drogą - niedawno firma Rocknroller wydała CD z archiwum Śmierci Klinicznej polecam! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JK Re: ŚMIERĆ KLINICZNA! IP: *.pl 13.10.02, 19:43 Ja pamietam i caly czas lubie. I nawet od czasu do czasu slucham tych staroci z jakichs przedwojennych kaset i niedawno wydanego CD (jakosc sie niewiele rozni). A basiste widzialam jakis czas temu w niejakich milionerach w TVN. Nie pamietam ile wygral. A jeszcze obok Smierci wprost uwielbiam ich mutacje czyli RAP (nazwa kapeli, nie mylic z gatunkim muzyki). Nie wiem czy ich znacie. Kapela byla genialna. A moi zagraniczni znajomi nie mogli uwierzyc ze na wokalu sa kolesie z Gliwic a nie murzyni z Jamajki. Delicja !!! Oj, lezka mi sie w oku zakrecila jak mi sie przypomnialy stare czasy... Odpowiedz Link Zgłoś