voytecq 26.11.05, 14:05 Czy ktoś słyszał? Jak wam się ten pomysł podoba? www.rmfclassic.pl/index.html?a=gry Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: terry Re: muzyka z gier komputerowych IP: *.aster.pl 26.11.05, 21:17 Dawno, dawno temu, gdzieś na początku lat 90-tych młodym dziecięciem będąc zagrywałem się w gry z serii "Secret Of The Monkey Island". (Pamiętacie głównego bohatera - Guybrusha? . Szczególnie pierwsza część tej gry miała kapitalną muzeykę. Chciałbym tę melodię dziś gdzieś odnaleźć. Anyone knows? Odpowiedz Link Zgłoś
corgan Re: muzyka z gier komputerowych 26.11.05, 21:28 Jeżeli chodzi o muzykę z gier, to moim zdaniem nie ma lepszego radyjka niż slayradio tutaj Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: glebogryzarka Re: muzyka z gier komputerowych IP: *.polskieradio.pl 26.11.05, 22:18 Muzyka z wesji na Amigę jest tu: exotica.fix.no/tunes/unexotica/games/Monkey_Island.html Do jej odegrania będziesz potrzebował Deliplayera: www.deliplayer.com/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: terry Re: muzyka z gier komputerowych IP: *.aster.pl 27.11.05, 00:28 O! Dzięki wielkie za linki do muzyki z Wyspy Małp! Super! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: glebogryzarka i jeszcze raz Monkey Island IP: *.polskieradio.pl 26.11.05, 22:23 istnieje też wersja alternatywna, konwersja z formatu mdat na protracker: www.neophilia.de/MonkeyIsland/mi1mod1.zip www.neophilia.de/MonkeyIsland/mi1mod2.zip z kolei do odegrania tych plików potrzebujesz XMplay: www.un4seen.com/ Odpowiedz Link Zgłoś
tomash8 Re: muzyka z gier komputerowych 26.11.05, 22:27 Najlepsza melodia z gier komputerowych: CANNON FODDER THEME. I pozamiatane Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: glebogryzarka Re: muzyka z gier komputerowych IP: *.polskieradio.pl 26.11.05, 22:51 "war has never been so much fun, go to your brother and kill him with your gun, leave him lying in his uniform, dying in the sun"? tak to szło? Odpowiedz Link Zgłoś