starshine 19.10.02, 22:17 Czy jest ktos, kto wie, gdzie znajde "Dancing queen" (tak, tak, TO Dancing Queen) w wykonaniu U2? Wiem, ze spiewali to na ktoryms koncercie. Chyba w Sztokholmie. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Tomq Re: U2 i Dancing queen IP: *.czestochowa.sdi.tpnet.pl 19.10.02, 23:26 Mam to na krotyms bootlegu.... Jak bede mial chwile czasu to poszukam.. Odpowiedz Link Zgłoś
vulture Re: U2 i Dancing queen 20.10.02, 12:18 To chyba się nawet ukazało oficjalnie jako dodatek do jednego z singli (poszukaj w dyskografii), ale jest na 100% w Kazaa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bono Re: U2 i Dancing queen IP: proxy / *.wp-sa.pl 22.10.02, 16:13 starshine napisała: > Czy jest ktos, kto wie, gdzie znajde "Dancing queen" (tak, tak, TO Dancing > Queen) w wykonaniu U2? Wiem, ze spiewali to na ktoryms koncercie. Chyba w > Sztokholmie. mp3 znajdziesz tu www.u2station.com/sounds/audio/mp3.html Odpowiedz Link Zgłoś
starshine Re: U2 i Dancing queen 22.10.02, 16:33 dzieki! nareszcie uslyszalam to w calosci!!! Nie moglam sie nie usmiechnac )) Odpowiedz Link Zgłoś