Dodaj do ulubionych

coldplay/ Crakow Klezmer Band

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.12.05, 18:17
wiem- zestawienie moze dziwic ale ja mam poważny < nie smiwjcie sie> dylemat
Dysponuje ograniczonymi srodkami finansowymi i nie wiem czyja plytke kupic.
stad pytanie zarówno do fanow Coldpley jak i CKB
Chodzi o dylemat pomiędzy "X&Y"a " The Cracow Klezmer Band Plays John Zorn
Sanatorium Under the Sign of the Hourglass: A Tribute to Bruno Schultz "

Piszcie co myslicie
licze na wassmile))
Obserwuj wątek
    • wij_drewniak Re: coldplay/ Crakow Klezmer Band 28.12.05, 18:21
      tego drugiego nie znam, a Coldplaya lubię.
      jakich wrażeń estetycznych poszukujesz?
      • Gość: mimi nie wrazen estetycznych, raczej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.12.05, 18:28
        przezyc emocjonalnychwink))
        czekam na dalsze opinie
        • wij_drewniak Re: nie wrazen estetycznych, raczej 28.12.05, 18:31
          aha
          to coldplay może ci ich dostarczyć- takie ciepłe, gitarowe niedopieszczenie :o)
          • Gość: ziom Re: nie wrazen estetycznych, raczej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.12.05, 18:53
            genialne.

forum muzyka @ gazeta wybiórcza.pl wylęgarnia debili™
        • Gość: mimi nie rozumiem cie ziom no ale trudno... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.12.05, 21:03
          wszystkich zrozumiec nie sposobsmile)
    • ilhan Re: coldplay/ Crakow Klezmer Band 28.12.05, 21:04
      A co, tylko dwie są do wyboru?
      • Gość: mimi tak tylko te dwie ale chyba i tak za duzo:) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.12.05, 21:24
      • Gość: gamoń Re: coldplay/ Crakow Klezmer Band IP: *.chello.pl 28.12.05, 23:10
        wybór nasuwa się sam, masz do wyboru niezłą muzyke klezmerów i gó.. muzyczne,
        nad czym się zastanawiasz...
        • kwiat_paproci Re: coldplay/ Crakow Klezmer Band 28.12.05, 23:30
          Wybierz CKB big_grin Byłam na ich koncercie i myślę, że Coldplay nawet na stadionie
          napakowanym ludźmi takiego czadu nie da wink
        • Gość: KK Re: coldplay/ Crakow Klezmer Band IP: *.chello.pl 29.12.05, 12:05
          masz do wyboru świetny Coldplay i świetnych klezmerów, ale jak gamoń sugeruje
          masz trzecią opcje, np. Dode, Britney ale jakis pop z radia eska, czyli to co
          on kocha
          • Gość: mimi mam jeszcze troche czasu tzn do 7.01 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.12.05, 20:23
            bo wtedy bede na zakupach wiec piszcie
            choc nie ukrywam ze juz nie jest 50/50
            jeden z zespolów jest górą ( powiedzmy te 55%)
            ale nie chce zdradzac
            licze na dlasze komentarze dziekujac za te
            • Gość: KK Re: mam jeszcze troche czasu tzn do 7.01 IP: *.chello.pl 29.12.05, 20:51
              ja Ci gorąco Coldplay polecam smile
              • Gość: mimi chyba zaloze nowy watek bo ten na psy zszedl:( IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.12.05, 21:28
                i jakos OBOK tematu dyskusja trwa, niestety
          • Gość: nie-kumpel gamonia Re: coldplay/ Crakow Klezmer Band IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.12.05, 20:25
            Gość portalu: KK napisał(a):

> masz do wyboru świetny Coldplay i świetnych klezmerów, ale jak gamoń sugeruje
            > masz trzecią opcje, np. Dode, Britney ale jakis pop z radia eska, czyli to co
            > on kocha

a gdzie tępa dziwko napisał o tej trzeciej opcji. jak chcesz komuś pojechać bo
            zjebał twoj ulubiony syf pt coldplay to zrob to intelegentnie chociaz bo tym co
            napisalas tylko sie gnoisz.
            • Gość: KK Re: coldplay/ Crakow Klezmer Band IP: *.chello.pl 29.12.05, 20:32
              Gość portalu: nie-kumpel gamonia napisał(a):

> a gdzie tępa dziwko napisał o tej trzeciej opcji.

mnie nie interesuje twój zawód śmieciu. nigdzie nie napisał i sam sobie
              dopisałem, to była taka, przyznaję gnojowska uwaga, ale to nie powód, żeby mnie
              wyzywać od dziwek, nie każdy tak jak ty nią jest...

> jak chcesz komuś pojechać bo
              > zjebał twoj ulubiony syf pt coldplay

syf to ty masz może zamiast mózgu, lubie ten zespół, a ty nie muszisz nazywać
              go syfem, troche konstruktynwej krytyki i możemy pogadać, może mnie nawet
              przekonasz...

> to zrob to intelegentnie chociaz bo tym co
              > napisalas tylko sie gnoisz.

nastepnym razem sprobuje, nie martw sie kolego i nie bulwersuj...
              • Gość: ajron men [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.12.05, 20:41
                Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka