verybilingual 01.01.06, 16:36 Jak to możliwe - www.ebay.pl/viItem?ItemId=4814985418. Czy to przypadkiem nie jest jakiś pirat i czy jakieś utwory z nowej płyty krążą po interneciu, jeśli tak, to niestety znów słaba sprzedaż i wielka strata.. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
verybilingual Re: Psychological singlem... 02.01.06, 14:52 Sory, zauważyłem że link nie działa prawidłowo powinno pokazać się zdjęcie z aukcji na której ktoś sprzedaje biały winyl promo z piosenką psychological Odpowiedz Link Zgłoś
verybilingual :( 02.01.06, 18:04 No niestety Psychological i Luna Park są już dostępne w internecie ... Odpowiedz Link Zgłoś
balshoy luna park 03.01.06, 21:26 właśnie ściągnąłem LUNA PARK DEMO A co prawda to tylko fragment trwający 2.20..ale brzmi obiecująco a nawet bardzo ciekawie...bo pierwsze skojarzenia to TASCHENRECHNER Kraftwerk i ... IT'S A SIN, tylko jakieś takie weselsze, nie tak "dystyngowane". no ale w końcu to nagranie nie nazwywa się ROAD TO HELL i nie musi być mroczne Odpowiedz Link Zgłoś
verybilingual Re: luna park 03.01.06, 22:06 Ja chce do ostatniej chwili nie wiedzieć jakie są piosenki na albumie też zobaczyłem luna park (demo) chciałem już ściągnąć ale naszczeście gosc się wyłączył i powstrzymał mnie niestety zaciął się na połowie - Psychological które w takiej wersji intrumental nie spełnia moich oczekiwań zupełnie.. Odpowiedz Link Zgłoś
eliks psychological 15.01.06, 14:24 winyl ktory zobaczyles na aukcji jest prawdziwy - Psychological jest juz dostepny w postaci jednostronnego white-labela tylko dla dj'ow. a jesli chodzi o przebitki, chocby niewielkie w sieci, to nie przejmowalbym sie nimi w ogole. wiadomo ze kazdy z nas kupiu nowy album i ze chcemy miec juz teraz natgychmiast jakies o nim pojecie, ale nie wydaje mi sie aby sciaganie jakiegos fejkowego kwasu z sieci bylo dobrym rozwiazaniem. poczekajmy na oficjalne promo na stronie, tak jak bylo z Miracles. Odpowiedz Link Zgłoś
balshoy Re: psychological 17.01.06, 21:30 a ja pozwoliłem sobie zapolować w sieci na PSYCHOLOGICAL... i od wczoraj go sobie słucham...trwa 4.05... co by tu napisać, hmm..i tak tajemnicy do końca nie zdradzę, bo przecież słowami to niemożliwe... dla mnie w klimacie zbliżonym do HOW I LEARN'D TO HATE R'n'R...ale nie są podobne..powtarzam W KLIMACIE ZBLIŻONYM.. jest motyw przewodni ,który od razu nas wita i potem powtarza się;bez wokalu, ale w tle pojawiają się od samego niemalże początku szepty... tłem jest jeszcze muza, która przywiodła mi na myśl BIOSPHERE; być może skojarzenie dobre..bo jedną z płyt Biosphere Neil wymienił wśród swoich ulubionych..dobrych do słuchania nocą a ponadto psychological świetnie nadawałby się do jakiegoś filmu... Odpowiedz Link Zgłoś
verybilingual Re: Psychological singlem... 18.01.06, 17:10 Jak narazie słuchałem 3 piosenek Demo-Instrumental z nowej płyty i Psychological stawiam chyba na 1 miejsce, trochę odstaje od niego mój faworyt jeśli chodzi o bycie snglem i najlepszą piosenką z płyty - the soddom and gomorrah show a zdecydowanie najbardzij blado wypada luna park (demo a), chociaż demo b jest dość ciekawe..Faktycznie do filmu nadawał by się świetnie, jest też tam trochę Depeche Mode (fragment bardzo podobny do tego z World In My Eyes) i jest to piosenka jak narazie chyba najbardziej zróżnicowana jeśli chodzi o melodie. Odpowiedz Link Zgłoś
eliks demo Minimal... 25.03.06, 19:36 VB - nie wytrzymalem i sciagnalem) brzmi calkiem sympatycznie, szkoda ze bez cienia wokalu, chocby takiego jak z naprawde bardzo fajnym demo do Domino... ale mam nadzieje ze muzyka nie ograniczy sie tylko do tego syntezatorka. Odpowiedz Link Zgłoś