Gość: były członek PZPR IP: *.chello.pl 07.01.06, 18:34 czy ktoś pamieta ten czeski /lub słowacki/ przebój iwie kto go spiewał? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: były członek PZPR Re: uczitielka tanca IP: *.chello.pl 07.01.06, 20:45 to nikt nie wie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pokrak Re: uczitielka tanca IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.01.06, 20:59 A piwo będzie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: były członek PZPR Re: uczitielka tanca IP: *.chello.pl 07.01.06, 21:10 ponieważ to słowak /chyba/ to zlaty bazant Odpowiedz Link Zgłoś
bebiak Re: uczitielka tanca 07.01.06, 21:18 Tak wyrzuca w Googlach: www.google.com/search?sourceid=navclient&ie=UTF-8&rls=DVXA,DVXA:2005- 31,DVXA:en&q=%22Uczitelka+tanca%22 Odpowiedz Link Zgłoś
bebiak Re: uczitielka tanca 07.01.06, 21:20 Eee, coś mi się źle link wkleił - wpisałam do wyszukiwarki w Googlach "Uczitelka tanca". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: iva Re: uczitielka tanca IP: *.aster.pl 24.01.06, 10:25 Jaki Hamel????????? hahahahahaha To byl tanczacy i stepujacy blondyn z Czechoslowacji i nazywal sie Jizi Korn !/nie wiem czy poprawnie napisalam/ www.scootertechno.pl Odpowiedz Link Zgłoś
bebiak Re: uczitielka tanca 24.01.06, 11:08 Gość portalu: iva napisał(a): > Jaki Hamel????????? hahahahahaha > To byl tanczacy i stepujacy blondyn z Czechoslowacji i nazywal sie Jizi Korn > !/nie wiem czy poprawnie napisalam/ To bardzo ładnie z Twojej strony, że pamietasz nawet Jizi Korna, ale w przypadku utworu "Uczitelka tanca" to akurat Pavel Hamel - tutaj link gdzie możesz o tym poczytać: radiopolska.pl/portal/article.php?story=20041206213052382&mode=print I fragment ze strony Radia Eska: "Kiedy zaprezentowaliśmy słuchaczom piosenkę "Uczitelka tanca" Pawla Hamela, po jednej emisji dostaliśmy bardzo dużo telefonów, zwłaszcza od słuchaczek. Dziękowały nam, bo nigdzie tego utworu nie można było wcześniej usłyszeć - dodaje Paweł Piszczek" Tak siędziewnie złożyło, że należe juz do nieco straszego pokolenia i akurat czasy popularności tego utworu pamiętam nie najgorzej. Pozdrowienia - cieszę się, że Pavel Hamel tak Ci nastrój poprawia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: iva Re: uczitielka tanca IP: *.aster.pl 24.01.06, 11:35 ja nie naleze do starszego pokolenia i patrz, pamietam nawet Elwisa Presleya i Roya Orbisona i Johana Straussa - moze Pawel Hamel napisal ten utwor, ale spiewal go na pewno JIZI KORN pozdrawiam - www.scootertechno.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: iva Re: uczitielka tanca IP: *.aster.pl 24.01.06, 11:50 zerknij w google lub "zapytaj Mamy, zapytaj Taty" - Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: iva Re: uczitielka tanca IP: *.aster.pl 24.01.06, 12:49 wiesz juz nie jestem pewna, wydaje mi sie, ze pamietam te pioseneczke w wykonaniu Jizi Korna, ale moze w oryginale to ten Pawel - poplatales mi wszystko-juz "glowy nie dam" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pokrak Re: uczitielka tanca IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.01.06, 21:20 supermusic.sk/skupina.php?action=piesen&idpiesne=295 tu masz nawet z akordami tego Hammela. Dzięki za piwo Odpowiedz Link Zgłoś
bebiak Re: uczitielka tanca 07.01.06, 21:24 Gość portalu: Pokrak napisał(a): > Dzięki za piwo Jak rozumiem to piwo ma być dla mnie Źle myślę??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pokrak Re: uczitielka tanca IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.01.06, 21:35 eeee, że niby to tam tego ... No, to ja załatwiłem to piwo ... Odpowiedz Link Zgłoś
bebiak Re: uczitielka tanca 07.01.06, 21:42 Gość portalu: Pokrak napisał(a): > eeee, że niby to tam tego ... > No, to ja załatwiłem to piwo ... Ja tego wcale nie kwestionuję, żeś je załatwił, ale kto pierwszy napisał o Hamelu, co? A za co niby miało być to piwo, co?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pokrak Re: uczitielka tanca IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.01.06, 21:52 Znowu się dałem wyc... Trudno, znowu będzie tylko herbatka. Gratuluję Odpowiedz Link Zgłoś
bebiak Re: uczitielka tanca 07.01.06, 21:55 Gość portalu: Pokrak napisał(a): > Znowu się dałem wyc... > Trudno, znowu będzie tylko herbatka. > Gratuluję Gratulację przyjmuję hi hi Za sprowokowanie autora wątku do nagrody w postaci piwa - bardzo dziękuję Hmm, niepokoi mnie jednak fakt, że autor wątku jakoś z tym piwem wcale nie przybiega Proponuję (jak już przybiegnie i żeby wszyscy byli happy) wypicie przez nas tego piwa po połowie Pozdrowienia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: były członek PZPR Re: uczitielka tanca IP: *.chello.pl 07.01.06, 22:06 Zaproszę was na reakywowanie PPR i piwo postawie, przy okazji zapiszecie się do tej partii. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: były członek PZPR Re: uczitielka tanca IP: *.chello.pl 07.01.06, 22:25 nie mogę tego znaleźć w sieci w posatci mp3 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: iva Re: uczitielka tanca IP: *.aster.pl 24.01.06, 10:26 i nie znajdziesz bo to byl JIZI KORN !!!!!!!!!!! www.scootertechno.pl Odpowiedz Link Zgłoś