Dodaj do ulubionych

Dziwne to.

13.12.17, 15:18
Zapisalam sie na kurs tanca dla poczatkujacych drugi raz. Przyszedl tez na niego chlopak , ktory chodzil tez na poprzedni. Obydwoje nie mamy stalych partnerow tanecznych, wiec w sumie po rowno sie prosilismy. Raz jak wracalam metrem, zobaczylam go jak stoi na przystanku , szedl w moim kierunku, patrzyl sie i zawrocil. Potem powtorzyl to samo. W sumie nie wiem czy chcial podejsc , czy tak po prostu krazyl.Ja tak stalam i patrzylam co on robi. Poczym schowal sie za filarem . Jako ze bylo jeszcze 10 min do odjazdu stwierdzilam ze pojde do niego zagadac. Podeszlam i zapytalam gdzie jedzie. Okazalo sie , ze do tej dzielnicy ,gdzie ja mieszkam. Potem gadka szmatka, no i zapytalam sie go czy nie chce zemna na stale tanczyc na tym kursie, bo to wkurzajace za kazdym razem kombinowac z kim sie bedzie tanczyc. Wyraznie sie ucieszyl i zgodzil. Na nastepne zajecie przyszedl usmiechniety , wzial ode mnie nr telefonu. Myslalam , ze zaproponuje zebysmy razem wracali do domu, skoro wracamy w tym samym kierunku, ale nie. Czuje sie frajerka.
Obserwuj wątek
    • six_a Re: Dziwne to. 13.12.17, 15:45
      ma kochankę w innej dzielnicy. o ile skończył 13 lat.
      • zbyfauch Re: Dziwne to. 13.12.17, 15:53
        six_a napisała:

> ma kochankę w innej dzielnicy. o ile skończył 13 lat.

Mówi się "na dzielni".
    • znana.jako.ggigus Re: Dziwne to. 13.12.17, 16:29
      Może szedł tam tylko raz? Może to zła dzielnica wg niego? albo dzielnica snobów?
      Wydaje mi się, że kluczem jest ta dzielnica.
      Np. gdybym mieszkała w Dzielnicy Cudów, jak nazywamy czule w rodzinnym mieście niezbyt dobrą okolicę, to bym się wahała, czy to wyznać.
    • mariuszg2 Re: Dziwne to. 13.12.17, 22:00
      zielona.zielona napisał(a):

> Zapisalam sie na kurs tanca dla poczatkujacych drugi raz.

i to był błąd... na kurs tańca dla początkujących zapisujesz się tylko raz albo wcale.
      • znana.jako.ggigus Re: Dziwne to. 14.12.17, 12:56
        A nie można udawać?I niektorzy mężczyźni, bez obrazy, pozostają cięgle na tym poziomie.
    • derff Re: Dziwne to. 18.12.17, 17:26
      Napisz jak się sprawy mają? Hę....?
      • stokrotka_a Re: Dziwne to. 18.12.17, 18:51
        Jesteś tego ciekaw? Naprawdę??
        • derff Re: Dziwne to. 18.12.17, 20:20
          Wieje nudą na tym forum. A ja taki trochę zdołowany operacją siatkówki to czepiam się wszystkiego. Wczoraj poszedłem na glinianki (Park Mazowsze) w Pruszkowie i trafiłem na wielkie morsowanie. Wytrzymalem 8 min w temp. 2,5 st.
          Zapraszam wszystkich z okolicy najlepiej sobota i niedziela wtedy jest nawiększa frekwencja. Nawet specjalna muzyka i komendy lidera.jak w aerobiku. Super!!!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka