Dodaj do ulubionych

Najlepsze linki do ściagania mp3

14.01.06, 16:43
Czy potraficie mi podać skąd najszybciej i najlepiej mogę ściągać mp3 za
darmo. Kiedyś ściagałam z "mp3 baidu" ale tam teraz tylko po chińsku piszą a
ja niestety nie władam tym językiem i nie za bardzo kapuję o co teraz tam
chodzi. smile)) dzięki
Obserwuj wątek
    • Gość: gamoń Re: Najlepsze linki do ściagania mp3 IP: *.chello.pl 14.01.06, 18:06
      muzykę kupuje sie w sklepie

jakbyś cały dzień zap..ał na budowie,
      a po zakończeniu pracy, ktoś inny przyszedł i wziął twoją wypłatę, to byłbyś
      zadowolony???
    • Gość: kuner Re: Najlepsze linki do ściagania mp3 IP: *.k.pppool.de 14.01.06, 19:19
      dokladnie
      MUZYKE KUPUJE SIE W SKLEPIE lub sie samemu produkuje
      a nie bezplatnie i bezkarnie sciaga z netu
      • Gość: gamoń Re: Najlepsze linki do ściagania mp3 IP: *.chello.pl 14.01.06, 19:36
        kiedyś rozmawiałem z prawnikiem, a on, że kupuje na stadionie płyty. Ja mu na to
        - ty prawnik i tak mówisz, a on- to niech plyty w sklepie kosztuja tyle samo co
        na stadionie, ja mu na to to moze ty bierz prace tylko za zapisywanie na kartce
        sentencji wyrokow, a za wkład intelektualny nie bierz ani grosza, chyba nic do
        niego nie dotarlo...

musi sie zmienic mentalność i swiadomosc ze artysta to taki sam czlowiek jak
        murarz czy wajchowy - za prace nalezy mu sie kasa...
    • Gość: Olo Re: Najlepsze linki do ściagania mp3 IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.01.06, 22:23
      Ale jesteście życzliwi. Czy aby posłuchać danej piosenki konkretnego wykonawcy
      musze lecieć do sklepu kupować album?
      Nie znacie poważniejszych wykroczeń.
      • Gość: gamoń Re: Najlepsze linki do ściagania mp3 IP: *.chello.pl 15.01.06, 00:11
        Problemem jest nie ściaganie /bo sciagnać można sobie wiele rzeczy legalnie/
        tylko podejście, takie że to jest normalne, że nie mam hamulcow i piszę sobie na
        forum że chce to robić...krótko rzecz ujmując takie bezwstydne obnoszenie się z
        chęcia złodziejstwa...

muzycy czy filmowcy maja pecha, bo ich tworczość pada ofiarą kradzieży, jakie
        larum sie robi jak ktos splagiatuje pracę naukową czy gdy ktoś wyda nielegalnie
        czyjś utwór literacki, a kradzież muzyki tak spowszedniała
        • henryczek-czewa Re: Najlepsze linki do ściagania mp3 15.01.06, 01:17
          a może to twoje podejście jest nienormalne?
          pamiętaj że jest taka zasada prawnicza - "Prawo masowo łamane jest prawem niesłusznym" - więc należy je zmienić(przypomnij sobie sprawe obniżenia akcyzy na wódke - o ile wzrosły dochody budżetu z tego tytułu, że nie opłacało sie go okradać przemycając zza granicy)

i nieopowiadaj o biednych artystach
          człowiek zarabiający 800 zł wybierać musi między płytą a jedzeniem
          "okradziony" artysta conajwyżej zamisat jeździć mercedesem z silnikiem v8 kupi sobie v6
          jeżeli kogosniestać na płyte to i tak jej nie kupi, a jak nie ściągnie to przegra ją albo nagra sobie ostatecznie piosenki z radia
          walka z wiatrakami
          • Gość: Carnivore Re: Najlepsze linki do ściagania mp3 IP: 213.78.116.* 15.01.06, 12:02
            A dlaczego ma jezdzic V6 jesli jest dobry i wszyscy chca go sluchac?

Pzdr.
      • mbucz Re: Najlepsze linki do ściagania mp3 15.01.06, 12:12
        lame.sourceforge.net/download/riaa.html
        • kolega.maynard Re: Najlepsze linki do ściagania mp3 15.01.06, 21:34
          O ku.., "wrog narodu zawsze czujny" Reloaded! smile
          • Gość: jingle Re: Najlepsze linki do ściagania mp3 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.01.06, 19:41
            jak ktoś żałuje kasy to jego problem, nie musi słuchać. a oryginalną płytkę
            można kupić na aukcji internetowej za pół ceny. nie trzeba wspierać
            złodziejstwa. nie stać mnie na coś, nie mam czegoś, więc sobie po prostu wezmę,
            tak? bo muzycy pławią się w morzu banknotów i tylko myślą jak tu słuchaczy
            okraść... mają forsę, trochę im zabiorę to krzywda im się nie stanie? jeśli
            kogoś szanujesz, zapłać mu uczciwie za jego ciężką pracę, albo z niej nie
            korzystaj.
            • Gość: nie do końca Re: Najlepsze linki do ściagania mp3 IP: *.tpnet.pl / *.tpnet.pl 17.01.06, 17:14
              co ty gadasz? Jestem ciekaw czy nie masz żadnej mp3 za którą nie płaciłeś na
              kompie czy na płycie, czy za wszystkie programy na kompie też buliłeś kasę. No
              No to musisz być milionerem. Prawda jest taka że płyty sa za drogie w stosunku
              do zarobków przecietnego człowieka
    • Gość: dawid-fen Re: Najlepsze linki do ściagania mp3 IP: 10.10.63.* 16.01.06, 20:50
      Ble,ble,ble prawicie morale o karalnym ściąganiu muzy z netu, a niejeden z was
      ma pirata windola. Może Nie? To też kradzież. Niech każdy moralny kopnie się w
      du... i z ręką na sercu powie,że nigdy nie używał ,kupywał albo przegrywał
      twórczości innych!!!!
    • Gość: dawid-fen Re: Najlepsze linki do ściagania mp3 IP: 10.10.63.* 16.01.06, 20:51
      Ja osobiście używam edonkey. Polecam.
    • Gość: adam Re: Najlepsze linki do ściagania mp3 IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 17.05.23, 17:54
      Dobrą opcją na pobierania muzyki jest
      ulubmp3.eu/
    • aggy88 Re: Najlepsze linki do ściagania mp3 14.06.23, 09:26
      Możesz przejść do sonneriebb.com/, aby pobrać darmową muzykę mp3, wypróbowałem to i jest świetne.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka