iwa47 14.01.06, 16:43 Czy potraficie mi podać skąd najszybciej i najlepiej mogę ściągać mp3 za darmo. Kiedyś ściagałam z "mp3 baidu" ale tam teraz tylko po chińsku piszą a ja niestety nie władam tym językiem i nie za bardzo kapuję o co teraz tam chodzi. )) dzięki Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: gamoń Re: Najlepsze linki do ściagania mp3 IP: *.chello.pl 14.01.06, 18:06 muzykę kupuje sie w sklepie jakbyś cały dzień zap..ał na budowie, a po zakończeniu pracy, ktoś inny przyszedł i wziął twoją wypłatę, to byłbyś zadowolony??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kuner Re: Najlepsze linki do ściagania mp3 IP: *.k.pppool.de 14.01.06, 19:19 dokladnie MUZYKE KUPUJE SIE W SKLEPIE lub sie samemu produkuje a nie bezplatnie i bezkarnie sciaga z netu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gamoń Re: Najlepsze linki do ściagania mp3 IP: *.chello.pl 14.01.06, 19:36 kiedyś rozmawiałem z prawnikiem, a on, że kupuje na stadionie płyty. Ja mu na to - ty prawnik i tak mówisz, a on- to niech plyty w sklepie kosztuja tyle samo co na stadionie, ja mu na to to moze ty bierz prace tylko za zapisywanie na kartce sentencji wyrokow, a za wkład intelektualny nie bierz ani grosza, chyba nic do niego nie dotarlo... musi sie zmienic mentalność i swiadomosc ze artysta to taki sam czlowiek jak murarz czy wajchowy - za prace nalezy mu sie kasa... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Olo Re: Najlepsze linki do ściagania mp3 IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.01.06, 22:23 Ale jesteście życzliwi. Czy aby posłuchać danej piosenki konkretnego wykonawcy musze lecieć do sklepu kupować album? Nie znacie poważniejszych wykroczeń. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gamoń Re: Najlepsze linki do ściagania mp3 IP: *.chello.pl 15.01.06, 00:11 Problemem jest nie ściaganie /bo sciagnać można sobie wiele rzeczy legalnie/ tylko podejście, takie że to jest normalne, że nie mam hamulcow i piszę sobie na forum że chce to robić...krótko rzecz ujmując takie bezwstydne obnoszenie się z chęcia złodziejstwa... muzycy czy filmowcy maja pecha, bo ich tworczość pada ofiarą kradzieży, jakie larum sie robi jak ktos splagiatuje pracę naukową czy gdy ktoś wyda nielegalnie czyjś utwór literacki, a kradzież muzyki tak spowszedniała Odpowiedz Link Zgłoś
henryczek-czewa Re: Najlepsze linki do ściagania mp3 15.01.06, 01:17 a może to twoje podejście jest nienormalne? pamiętaj że jest taka zasada prawnicza - "Prawo masowo łamane jest prawem niesłusznym" - więc należy je zmienić(przypomnij sobie sprawe obniżenia akcyzy na wódke - o ile wzrosły dochody budżetu z tego tytułu, że nie opłacało sie go okradać przemycając zza granicy) i nieopowiadaj o biednych artystach człowiek zarabiający 800 zł wybierać musi między płytą a jedzeniem "okradziony" artysta conajwyżej zamisat jeździć mercedesem z silnikiem v8 kupi sobie v6 jeżeli kogosniestać na płyte to i tak jej nie kupi, a jak nie ściągnie to przegra ją albo nagra sobie ostatecznie piosenki z radia walka z wiatrakami Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Carnivore Re: Najlepsze linki do ściagania mp3 IP: 213.78.116.* 15.01.06, 12:02 A dlaczego ma jezdzic V6 jesli jest dobry i wszyscy chca go sluchac? Pzdr. Odpowiedz Link Zgłoś
mbucz Re: Najlepsze linki do ściagania mp3 15.01.06, 12:12 lame.sourceforge.net/download/riaa.html Odpowiedz Link Zgłoś
kolega.maynard Re: Najlepsze linki do ściagania mp3 15.01.06, 21:34 O ku.., "wrog narodu zawsze czujny" Reloaded! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jingle Re: Najlepsze linki do ściagania mp3 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.01.06, 19:41 jak ktoś żałuje kasy to jego problem, nie musi słuchać. a oryginalną płytkę można kupić na aukcji internetowej za pół ceny. nie trzeba wspierać złodziejstwa. nie stać mnie na coś, nie mam czegoś, więc sobie po prostu wezmę, tak? bo muzycy pławią się w morzu banknotów i tylko myślą jak tu słuchaczy okraść... mają forsę, trochę im zabiorę to krzywda im się nie stanie? jeśli kogoś szanujesz, zapłać mu uczciwie za jego ciężką pracę, albo z niej nie korzystaj. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nie do końca Re: Najlepsze linki do ściagania mp3 IP: *.tpnet.pl / *.tpnet.pl 17.01.06, 17:14 co ty gadasz? Jestem ciekaw czy nie masz żadnej mp3 za którą nie płaciłeś na kompie czy na płycie, czy za wszystkie programy na kompie też buliłeś kasę. No No to musisz być milionerem. Prawda jest taka że płyty sa za drogie w stosunku do zarobków przecietnego człowieka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dawid-fen Re: Najlepsze linki do ściagania mp3 IP: 10.10.63.* 16.01.06, 20:50 Ble,ble,ble prawicie morale o karalnym ściąganiu muzy z netu, a niejeden z was ma pirata windola. Może Nie? To też kradzież. Niech każdy moralny kopnie się w du... i z ręką na sercu powie,że nigdy nie używał ,kupywał albo przegrywał twórczości innych!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dawid-fen Re: Najlepsze linki do ściagania mp3 IP: 10.10.63.* 16.01.06, 20:51 Ja osobiście używam edonkey. Polecam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: adam Re: Najlepsze linki do ściagania mp3 IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 17.05.23, 17:54 Dobrą opcją na pobierania muzyki jest ulubmp3.eu/ Odpowiedz Link Zgłoś
aggy88 Re: Najlepsze linki do ściagania mp3 14.06.23, 09:26 Możesz przejść do sonneriebb.com/, aby pobrać darmową muzykę mp3, wypróbowałem to i jest świetne. Odpowiedz Link Zgłoś
hoodselina Re: Najlepsze linki do ściagania mp3 31.01.24, 04:40 Mój eksport to tondeapel.info/muzica-internationala, jest wiele dobrych piosenek w formacie mp3, które można pobrać za darmo. Odpowiedz Link Zgłoś
rozcally59479 Re: Najlepsze linki do ściagania mp3 10.12.24, 05:25 Widzę, że na bruitagegratuit.com/ jest wiele dobrych i ciekawych piosenek. Jeśli chcesz, możesz tam wejść, żeby posłuchać i pobrać. Odpowiedz Link Zgłoś
al.1 Re: Najlepsze linki do ściagania mp3 30.01.25, 13:20 Za darmochę można ściągać: siewcyprawdy.tv -> DO POBRANIA -> pobierz audio-video Odpowiedz Link Zgłoś