mameluch 27.01.06, 20:51 ale się cieszę)) żeby tylko dostawał szansę częściej niż Dudek Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
aasiek Re: aaaa!!! Fowler znów w Liverpoolu:DDD 27.01.06, 21:40 Fowlerowi dali szansę, a Jurkowi już nie, buce jedne... Odpowiedz Link Zgłoś
mallina Re: aaaa!!! Fowler znów w Liverpoolu:DDD 27.01.06, 22:17 pan Benitez jest u mnie na "czarnej liscie", o co mu do cholery chodzi?? jak nie chce go wystawiac do gry, to niech mu pozwoli odejsc, poki ma dobry czas i sa chetni. Odpowiedz Link Zgłoś
grimsrund Re: aaaa!!! Fowler znów w Liverpoolu:DDD 27.01.06, 23:07 Bo Cisse przesrał se właśnie ostatecznie, strasząc żonę w ciąży. Benitez będzie miał pretekst, żeby go wreszcie wywalić. A Jurek dzisiaj idzie do Kolonii. Jutro Leverkusen, pojutrze Schalke, a w poniedziałek Herta? Odpowiedz Link Zgłoś
mallina Re: aaaa!!! Fowler znów w Liverpoolu:DDD 27.01.06, 23:29 no tak, czytalam o Cisse. pewnie Benitez w jego miejsce ma juz 10 Hiszpanow o tym, ze Dudek byc moze bedzie gral w Bundeslidze juz od paru dni sie mowi. jesli ma siedziec na trybuni bezczynnie, to lepiej aby juz gral w Koln. ja bym sie cieszyla, byc moze niedlugo tam bede mieszkac) Odpowiedz Link Zgłoś
mameluch Re: aaaa!!! Fowler znów w Liverpoolu:DDD 27.01.06, 23:34 może i wina Beniteza, że Cisse się nie sprawdził, ale w sytuacji kiedy trener zostanie na pewno na parę najbliższych lat, Cisse powinien spróbować odejść. pewnie jemu pozwoli szybciej niż Dudkowi za tę sprawę z żoną powinien jakoś beknąć... ostatnio znów młodego bramkarza kupili, do tego Kirkland ciągle jest ich. gdybym sam miał wybierać, pewnie Reina by grał zamiast Dudka, ale to nadal świetny bramkarz i siedzenie na trybunach musi być cholenie upokarzające ale za sprowdzenie Fowlera Benitez ma u mnie dużego plusa plus duże piwo trzeci prawdziwy charakterny Scouser na pewno się przyda, bo niedobór był ostatnio Odpowiedz Link Zgłoś
mameluch Re: aaaa!!! Fowler znów w Liverpoolu:DDD 31.01.06, 20:06 no i dupa, dalej bruździ cholera, ale co może być powodem trzymaniem Dudka na chama? przecież dostaje ok. 45-50tyś./tyg, a obecnie jest trzecim bramkarzem. Odpowiedz Link Zgłoś
mallina Re: aaaa!!! Fowler znów w Liverpoolu:DDD 31.01.06, 20:11 wredota i paskudny charakter Beniteza Rafy(jak to o nim mowi Szpakowski) Odpowiedz Link Zgłoś
mameluch Re: aaaa!!! Fowler znów w Liverpoolu:DDD 31.01.06, 20:20 niby tak, ale że Parry i reszta zarządu pozwala na takie marnotrawstwo? przecież dołożyć parę mln do tych ok.2, które za Dudka można byłoby dostać, i jakiś względny prawoskrzydłowy by był. pensji wiele wyższej też by na pewno nie dostał. ps. mam 6 odcinek, pewnie w nocy obalę Odpowiedz Link Zgłoś
mallina Re: aaaa!!! Fowler znów w Liverpoolu:DDD 01.02.06, 09:22 dzis wszedzie prawie wywiad z Dzerzym(mam na mysli portale). ciekawe czy takiego Beniteza mozna podac do sadu o blokowanie kariery??przeciez wiadomo, ze u pilkarza liczy sie to ile gra a nie ile dostaje kasy siedzac na lawie Odpowiedz Link Zgłoś
homohedonistus Re: aaaa!!! Fowler znów w Liverpoolu:DDD 01.02.06, 09:43 mallina napisała: > wiadomo, ze u pilkarza liczy sie to ile gra a nie ile dostaje kasy siedzac na > lawie no właśnie na tym tle doszło do drobnego nieporozumienia. Biedny Benitez nie wiedział, że Jurek jest wyjątkiem wśród polskich piłkarzy. a tak w ogóle, to może i dobrze się stało. Nie dla samego Dudka, ale dla reprezentacji. Jakby tylko zaczął grać w klubie, to by go jeszcze Janas zaczął traktować jako pierwszego bramkarza repry, a tak będą grali będący w lepszej formie bramkarze. Odpowiedz Link Zgłoś
grimsrund Jurek na boisku!!!!!! 05.02.06, 18:45 W 82 minucie Reina dał po mordzie Robbenowi i wyleciał z boiska (przy stanie 2:0 dla Chelsea)! Ciekawe, jakie perspektywy dla Jurka się teraz otworzą ) Odpowiedz Link Zgłoś
mallina Re: Jurek na boisku!!!!!! 05.02.06, 18:59 no to swietnie, wrecz zajebiscie..cale 8 min.. az zaluje ze tego nie widzialam Odpowiedz Link Zgłoś
mameluch Re: Jurek na boisku!!!!!! 05.02.06, 19:06 ja oglądałem tylko transmisję w necie z chyba Guandong TV, czy jakoś tak jakość beznadziejna i rwało się często. widziałem tylko wejście Reiny w Gudjohnsena chyba, kiedy ładnie go w narożniku ściął potem chwila zawieszki, a jak się odwiesiło widziałem jakiś kocioł. znów zawieszka i zaraz po niej tablica w górze - 1 wchodzi za 10 z tego co przyuważyłem tylko raz Dżerzi bronił, po nieprzyjemnym strzale z dystansu, poza tym raz Gerrard świetnie komuś wygarnął. przynajmniej w następnym meczu powinien zagrać, a kto wie czy Reina jakiejś dyscyplinarki też nie dostanie?;P ja tam Reine lubię, widać że chłopak się angażuje! Odpowiedz Link Zgłoś
grimsrund Re: Jurek na boisku!!!!!! 05.02.06, 19:31 Jurek zagra trzy następne mecze A z Reiną było tak, że najpierw dostał karciochę za Gudjonssena (chyba niesłuszną), a jak już schodził z boiska, to lutnął jeszcze Robbenowi, który coś mu za plecami dogadywał. Po tym incydencie Robbenowi jakby ktoś w d**** motor zapalił - zaczął sam przeprowadzać akcje indywidualne przeciw Liverpoolowi, i to jemu ledwo Gerrard spod nóg wygarnął Odpowiedz Link Zgłoś
mallina Re: Jurek na boisku!!!!!! 05.02.06, 19:10 news.bbc.co.uk/sport1/hi/football/teams/c/chelsea/live_text/default.stm BBC SPORT | Football | My Club | Chelsea | Live Text Odpowiedz Link Zgłoś
mallina Re: aaaa!!! Fowler znów w Liverpoolu:DDD 07.02.06, 23:55 a odnalazl sie juz Sol Campbell??? Odpowiedz Link Zgłoś
mameluch Re: aaaa!!! Fowler znów w Liverpoolu:DDD 08.02.06, 00:19 a właśnie, też nic nie słyszałem. wcześniej tylko że problemy osobiste. napiszę już od razu tu, 7 odcinek obejrzę dopiero w czwartek w nocy pewnie. mam już ściągnięty, ale teraz egzam czeka, a ja w bardzo głębokim lesie Odpowiedz Link Zgłoś
mameluch Re: aaaa!!! Fowler znów w Liverpoolu:DDD 08.02.06, 22:02 0:2 do przerwy z Charltonem... mimo że jeden gol z karnego, to chyba w meczu z Wigan zobaczymy Carsona Odpowiedz Link Zgłoś
grimsrund I tak to Jurek było... 08.02.06, 22:15 Pierwszy z karnego (Dudek sfaulował (?) szarżującego Benta...) i żółć za pyskowanie. Druga brama - cały Jurek, między nogami... ( Odpowiedz Link Zgłoś
grimsrund Re: I tak to Jurek było... 08.02.06, 22:31 A w II połowie i poprzeczka, i słupek... Benitez, młotku, coś ty zrobił z tą drużyną??? Najwyraźniej brak Gerrarda okazuje się niezwykle dotkliwy. Odpowiedz Link Zgłoś
mameluch Re: I tak to Jurek było... 08.02.06, 22:59 dziś tylko na pisanej relacji live na www.lfc.pl/ polegam, tam pisali że Dudek nawet gościa nie dotknął. ostatnie zdanie,u: 'Na szczęście to już koniec tej żenady. Pozostaje mi tylko pożegnać się z Państwem...' eh, zamiast teraz odskoczyć MU, to oni zadychę złapali czyli pewnie w efekcie zostanie walka o 3 miejsce Odpowiedz Link Zgłoś
mallina Re: I tak to Jurek było... 09.02.06, 00:01 grimsrund napisał: > A w II połowie i poprzeczka, i słupek... Benitez, młotku, coś ty zrobił z tą > drużyną??? > no jak co..jeszcze nie wszyscy sa tam Hiszpanami.. Odpowiedz Link Zgłoś
mallina Re: aaaa!!! Fowler znów w Liverpoolu:DDD 12.02.06, 00:19 prosze, a dzis same dobre opinie po meczu!!! Odpowiedz Link Zgłoś
grimsrund Re: aaaa!!! Fowler znów w Liverpoolu:DDD 12.02.06, 00:24 I do tego Kuszczak się popsuł... Same dobre wieści dla Jurka Odpowiedz Link Zgłoś
mallina Re: aaaa!!! Fowler znów w Liverpoolu:DDD 12.02.06, 00:49 Kuszczak mam nadzieje, ze sie szybko"naprawi", a Jurek nadal bedzie mial dobre mecze)) za to Benitez moglby sobie gdzies pojechac.. Odpowiedz Link Zgłoś
mameluch Re: aaaa!!! Fowler znów w Liverpoolu:DDD 12.02.06, 01:04 jeszcze jeden mecz i Dudek znów na ławę ale żeby taki problem jak z bramkarzami, miał Benitez z napastnikami... co oni robią w ogóle? Fowlera rozgrzeszam, bo chłop dopiero wrócił i na pewno nie jest pierwszym napastnikiem, raczej czwartym... a chyba najlepszego obecnie Sinamę oddali na wypożyczenie Crouch+Moro+Cisse zdobyli w tym sezonie łącznie z 10 bramek? każdy z nich powinien mieć na tym etapie po tyle... dziś Hyypia zachował się jak prawdziwy sęp, mieli szczęście Odpowiedz Link Zgłoś
grimsrund Re: aaaa!!! Fowler znów w Liverpoolu:DDD 12.02.06, 01:21 Taa... Mało brakowało, a byłby sępem podwójnym - prawie walnął samobója Odpowiedz Link Zgłoś
mameluch Re: aaaa!!! Fowler znów w Liverpoolu:DDD 12.02.06, 01:28 o tym tylko słyszałem może poszukam zaraz jakiegoś skrótu, pewnie jest na www.fcliverpool.pl/ albo www.lfc.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś
mallina Re: aaaa!!! Fowler znów w Liverpoolu:DDD 12.02.06, 01:37 o tym niedoszlym samoboju Hyppi to pisali nawet juz na onecie czy tez gazecie, zaznaczajac, ze wlasciwie spisal sie wowczas Dudek Odpowiedz Link Zgłoś
grimsrund Re: aaaa!!! Fowler znów w Liverpoolu:DDD 14.02.06, 21:52 Ktoś powinien odebrać Gerrardowi strzelanie karnych... Wstyd!! (( Arsenal - ani jednego celnego strzału na Jurka w I połowie. Fajnie - ale to wygrać trza!!! Odpowiedz Link Zgłoś
grimsrund Re: aaaa!!! Fowler znów w Liverpoolu:DDD 14.02.06, 23:00 Jeee!! ) Na szczęście weszli Hamann z Garcią i posprzątali. Jurek nie miał wiele roboty, za to Lehmann zwijał się jak w ukropie - ale i tak przegrał ) Ładnie zakończył Jurek swoją karierę w Liverpoolu - wreszcie nie puścił gola Arsenalu! Odpowiedz Link Zgłoś
mallina Re: aaaa!!! Fowler znów w Liverpoolu:DDD 14.02.06, 23:44 tylko czy to da jakies efekty? typu Reina na lawie? Odpowiedz Link Zgłoś
mameluch Re: aaaa!!! Fowler znów w Liverpoolu:DDD 15.02.06, 00:28 no coś Ty)) chyba że Liverpool będzie wygrywał z Benficą w pierwszym meczu, wtedy Reina złapie specjalnie żółtko, żeby konto oczyścić i być gotowym na następną rundę (oby widziałem dziś drugą połowę, z netu, w ogóle się nie cięło w końcu grali naprawdę ładnie, Arsenal w zasadzie nie istniał (w rożnych bodajże 12:1, z czego jedyny dla Arsenalu był w ostatniej minucie), nie spodziewałem się że u nich aż tak słabo obecnie. co do tego rożnego, to aż serducho zadrżało, przypomniał mi się Lehman jeszcze w latach 90 kiedy grał w Schalke i powędrował w ostatniej minucie na pole karne Borussi (drugi mój klub i wbił gola na 2:2 bodajże Odpowiedz Link Zgłoś
ilhan Re: aaaa!!! Fowler znów w Liverpoolu:DDD 15.02.06, 09:48 mameluch napisał: > widziałem dziś drugą połowę, z netu, w ogóle się nie cięło w końcu Dasz jakieś namiary? Odpowiedz Link Zgłoś
mameluch Re: aaaa!!! Fowler znów w Liverpoolu:DDD 21.02.06, 22:48 ale bieda z taką grą to oni nie przeszliby 1/4 Pucharu Polski, a co dopiero LM. niech pomyślę, celnych strzałów oddali bodajże, yyy, zero? Benfica wcale też nie była rewelacyjna, w światło bramki były może ze trzy kopnięcia, z czego jeden można nazwać strzałem, z czego jeden to gol strzelił Luizao, chyba najlepszy piłkarz, bo w obronie też ładnie czyścił. 0:1, czyli tragedii nie ma, ale w Liverpoolu nie ma napadu Fowler niewidoczny, Morientes niby się starał, raz główkował metr nad bramką, ale ogólnie też słabizna, a Cisse osamotniony w końcówce nie wiedział czy gra w ataku czy jako wysunięty pomocnik. świetna metoda - długa piła, a tam Cisse z trzema asystentami rewanżu nie zobaczę prawdopodobnie, chyba że będzie w tvp, może i lepiej. Ilhan, coś próbowałeś kombinować z netowymi transmisjami? Odpowiedz Link Zgłoś
mallina Re: aaaa!!! Fowler znów w Liverpoolu:DDD 21.02.06, 23:54 czyli nie mam co zalowac, ze ogladalam Real-Arsenal, a w przerwie hokej Rosja-USA Odpowiedz Link Zgłoś
mallina Re: aaaa!!! Fowler znów w Liverpoolu:DDD 22.02.06, 00:15 Dudek siedzial na lawce, ale laska ze go na rezerwowej posadzil.. Odpowiedz Link Zgłoś
mameluch Re: aaaa!!! Fowler znów w Liverpoolu:DDD 22.02.06, 00:27 Carson chyba do Sheffield na wypożyczenie miał iść? ale przegapiłem w końcu czy wysłali go tam czy nie. w ogóle, to Liverpool ma na wypożyczeniu już całą jedenastkę do tego napastników którzy gole jednak czasem strzelali, Pongolle - kiedy mógł zagrać dłużej zazwyczaj działał więcej niż standardowa dwójka w ataku; i Mellor, który wrócił po długiej kontuzji. ten chłopak chyba nie ma przyszłości na Anfield, a wielka szkoda. wiadomo że Mellor w pierwszym składzie by nie grał, ale na końcówki mógłby być niezły, tak jak rok temu w meczu z Arsenalem. Pongolle nie dostał nawet szansy w pierwszej jedenastce po meczu z Luton, kiedy wprowadzony w drugiej połowie pyknął dwie naprawdę ładne brameczki. Odpowiedz Link Zgłoś
mallina Re: aaaa!!! Fowler znów w Liverpoolu:DDD 22.02.06, 00:34 dzis podczas meczu Arsenalu z Realem sobie pomyslalam , ze jakby tam w Madrycie gral Liverpool, to chyba byloby wiecej u nich Hiszpanow niz w Realu) wiem, ze przesadzam, ale polityka Beniteza jest dla mnie coraz mniej zrozumiala. sukces Liverpoolu w LM byl mozliwy, bo jeszcze on do konca nie zdazyl uskutecznic tych swoich wizji Odpowiedz Link Zgłoś
mameluch Re: aaaa!!! Fowler znów w Liverpoolu:DDD 22.02.06, 00:45 ale tak naprawdę obecni Hiszpanie (oprócz Morientesa) nie są źli... przecież Josemi out, Nunez out. Reina złym bramkarzem nie jest imho, obiektywnie może i lepszym niż Dudek, co nie zmienia faktu że za to jak potraktował Jurka po zeszłorocznym triumfie, należy się Benitezowi sucha gałąź między nogi poza tym Alonso, jeden z lepszych defensywnych pomocników obecnie i Garcia - piłkarz dzięki któremu w ogóle do zeszłorocznego finału dotarliśmy (choć w lidze słabszy). teraz też niezbyt chętnie powitałbym nowych Hiszpanów (chyba że kogoś z trójki Joaquin-Torres-Villa) czy innych ciepłolubnych (chociaż już na lato zatwierdzony brazylijski obrońca na P wolałbym żeby wrócił np. Danny Murphy, który po odejściu wcale nie został szarym kopaczem, ale ładnie sobie poczynał w Charltonie, a teraz to Kogutów trafił. mi jednak teraz trochę bardziej odpowiada polityka kadrowa Beniteza niż na początku (Agger - jeden z bardziej perspektywicznych środkowych obrońców), tylko niech wymyśli latem jakiegoś prawego pomocnika z prawdziwego zdarzenia Odpowiedz Link Zgłoś
mallina Re: aaaa!!! Fowler znów w Liverpoolu:DDD 22.02.06, 00:59 a ja ostatnio doszlam do pewnych wnioskow, byc moze lepiej jest tak jak obecnie..ale chyba wolalam czasy gdy w danym klubie moglo wystepowac trzech obcokrajowcow(pamietam jak moglo dwoch i potem zmiana na trzech). wtedy klub angielski byl klubem angielskim, zdecydowanie bardziej niz teraz. to pewnie niepopularny poglad ale calkiem glupie to wcale nie bylo Odpowiedz Link Zgłoś
mameluch Re: aaaa!!! Fowler znów w Liverpoolu:DDD 22.02.06, 01:09 ja myślę podobnie, choć limit może podniósłbym do 10 na klub i 5 w składzie meczowym. ciekawe ilu naprawdę zdolnych Anglików tak naprawdę się marnuje? przecież ich liga była jedną z lepszych, a reprezetacja była w czołówce światowej 'od zawsze', a jeszcze kilknaście lat temu obcy piłkarz był raczej wyjątkiem. a teraz? czasem ani jednego Anglika w jedenastce. gdyby byli jeszcze exportowani, jak np. Hiszpanie czy Francuzi, ale na obczyźnie obecenie przyjęli się chyba jedynie Beckham, Woodgate i Hargreaves (który przecież nigdy nawet nie zagrał w żadnej lidze angielskiej). gdzieś pełno talentów musi po prostu przepadać, a z drugiej strony za 16letniego Walcotta Arsenal dał w styczniu kilkanaście mln funtów (z jakimiś klauzulami). do tego wszystkiego dochodzi identyfikacja z klubem. ciekawe jak czują się prawdziwi kibice Chelsea od kilku lat, czy kibice Pogoni (o ile plany Ptaka rzeczywiście weszły w życie)? Odpowiedz Link Zgłoś
mallina Re: aaaa!!! Fowler znów w Liverpoolu:DDD 22.02.06, 01:52 ok to sprecyzuje: 3-4 w skladzie meczowym by starczylo zawsze myslalam, ze angielska liga bedzie ostatnia, ktora wpusci tylu "obcych" ( a taki chocby hiszpanski Real? ma ta swoja szkolke talentow, nawet dzis zagral"wychowanek Realu: jak pan zapowiedzial - ilu takich wychowankow naprawde ma szanse sie tam rozwinac tak, aby miec miejsce w podstawowym skladzie? tam nawet gwiazdy nie moge normalnie pograc..choc dzis wg mnie Beckham byl widoczny. Ronalod jakis przyciezkawy..no dlaczego ja w nim tego geniuszu nie widze???? Odpowiedz Link Zgłoś
mameluch Re: aaaa!!! Fowler znów w Liverpoolu:DDD 22.02.06, 02:23 dokładnie niestety nie da się już na szkółce jechać podobnie w Liverpoolu. w pierwszym składzie dwóch wychowanków, w bezpośredniej rezerwie chyba tylko Warnock, ale Welsh'a (który był kapietanem under20 Anglii, w u21 zagrał już tylko parę razy, pewnie dlatego że w klubie szans nie dostawał i nie miał jak się rozwijać) sprzedali Foy, Raven, Whitbread, Mannix czy inni od małego trenowani w szkółce, nie dostają żadnych szans. z jednej strony chcąc walczyć o mistrzostwo i LM ciężko wystawiać graczy niesprawdzonych, ale teraz nie widać nikogo takiego jak Fowler czy Owen, którzy zaczęli grać (i strzelać mnóstwo bram) w pierwszym składzie jeszcze przed 18 urodzinami. dziwne tylko że sprowadzili Sissoko, gracza 20letniego, który w Valencii grał regularnie i w Liverpoolu teraz też się sprawdza. jakiś czas temu czytałem o planach nowej regulacji, która miała obligować do określonej liczby wychowanków w składzie meczowym, ale jakoś o tym cicho, więc pewnie przepadła Odpowiedz Link Zgłoś
mameluch Re: aaaa!!! Fowler znów w Liverpoolu:DDD 22.02.06, 00:19 zupełnie nie ma czego żałować. tzn. ja żałuję że zżarło mi to sporo mega z mojego nadwyrężonego limitu w neo Odpowiedz Link Zgłoś
grimsrund Re: aaaa!!! Fowler znów w Liverpoolu:DDD 22.02.06, 01:03 W dupe zatem dziś Czerwonym i w dupe TePsie ( Odpowiedz Link Zgłoś
mameluch Re: aaaa!!! Fowler znów w Liverpoolu:DDD 22.02.06, 01:09 a TenPies co dziś nabroił?;> Odpowiedz Link Zgłoś
grimsrund Re: aaaa!!! Fowler znów w Liverpoolu:DDD 22.02.06, 10:34 A za mały limit Neostrady to pies? ) Odpowiedz Link Zgłoś
mameluch Re: aaaa!!! Fowler znów w Liverpoolu:DDD 22.02.06, 11:50 już wykańczasz? ja pewnie też, chociaż od 12.II nie uaktualnili mi strony, wtedy było 5,5gb, ale później ostro poszło łącznie 14 odcinków Losta, kilka 24, kilka filmów, kilka meczów streamem z pełną prędkością, jakieś tam płyty... teraz staram się ograniczać Odpowiedz Link Zgłoś
grimsrund Re: aaaa!!! Fowler znów w Liverpoolu:DDD 22.02.06, 14:44 Pisałem o Twoim Ze swoim nie miałem żadnych problemów od kiedy mi zamontowali (czyli jakieś pół roku). Może dlatego, że żadnych filmów nie ściągam Odpowiedz Link Zgłoś
mameluch Re: aaaa!!! Fowler znów w Liverpoolu:DDD 22.02.06, 16:10 purysta ja nie wiem, filmy ściągnięte oglądam na kinie domowym, lcd 32" i nie widzę jakiejś większej różnicy między divx a dvd chociaż może nie zwracam uwagi na jakieś małe szczegóły Odpowiedz Link Zgłoś
grimsrund Steven Gerrard Superstar 12.03.06, 18:48 No, czegoś takiego nie widuje się na codzień. Steven popisał się przed chwilą kapitalnym podaniem "w uliczkę"... do Henry'ego, za własne plecy. Kilkadziesiąt sekund wcześniej wyleciał z boiska Alonso - za dwie żółte. Cóż, wygląda na to że przegrają dziś na Highbury. I dobrze - macie za Jurka! ( Odpowiedz Link Zgłoś
mameluch Re: Steven Gerrard Superstar 12.03.06, 20:39 chyba jednak dobrze, że musiałem w tym czasie wybyć z domu i nie oglądałem tej katastrofy nie wiem nawet czy mam ochotę ściągać bramki. Odpowiedz Link Zgłoś
mameluch Re: aaaa!!! Fowler znów w Liverpoolu:DDD 21.03.06, 22:22 liverpoolski walec właśnie rozjeżdża Birmingham 5:0 na wyjeździe, a jeszcze kilkanaście minut do końca zostało to będzie już 13 bramek w trzech ostatnich meczach, dwie stracone. no ładnie tylko że dziś żadna chińska telewizja nie chce mi zadziałać i oglądać na żywo nie mogę Odpowiedz Link Zgłoś
mameluch 7:0 :) 21.03.06, 22:37 żeby tylko za pewnie się nie poczuli i w weekend z Evertonem nie dostali Odpowiedz Link Zgłoś
grimsrund Derby! 25.03.06, 14:38 I znów nie ma Jurka!! ( Tak czy owak, ciekawie się rzecz rozwija. Liverpool stracił Gerrarda (czerwień) - w ogóle straszna kopanina jest - i grając już w osłabieniu zdobył bramę do szatni! To znaczy zdobył Phil Neville piękną główką, z tym że nie do tej bramki co trzeba ) Odpowiedz Link Zgłoś
grimsrund Re: Derby! 25.03.06, 15:02 Ale jaja - już 2:0 i Everton zamknięty na własnej połowie... Steven Gerrard miszcz!! ) Jak dobrze, że ten mecz jest rejestrowany Odpowiedz Link Zgłoś
grimsrund Re: Derby! 25.03.06, 16:00 Uff, skończyło się na 3:1 - Kewell dorzucił piękną bombę w okienko. Tak, to był naprawdę dobry mecz... ) Odpowiedz Link Zgłoś
mameluch Re: Derby! 25.03.06, 17:04 udało mi się zmusić końputra do pokazania mi drugiej połowy chociaż z piłkarzy przy normalnym trybie kamery rozpoznawałem tylko Reinę obraz raczej zamazany, ale nieważne gole w 2 połowie świetne, aż nie wiem czy Garcii czy Kewella ładniejszy chociaż Cahill też nieźle to zrobił. 18 goli w 4 meczach. tylko czemu nie zaczęli tak grać od meczu z Benficą? Odpowiedz Link Zgłoś
mameluch Re: aaaa!!! Fowler znów w Liverpoolu:DDD 23.06.06, 00:39 warte choć małej wzmianki w tym całym mundialowym rozgardiaszu: Craig Bellamy w Liverpoolu)) Odpowiedz Link Zgłoś
digsa Re: aaaa!!! Fowler znów w Liverpoolu:DDD 23.06.06, 12:12 ja sie strasznie cieszę )) oby tylko sie odnalazł, w Blackburnie grał fajnie! Odpowiedz Link Zgłoś
grimsrund Re: aaaa!!! Fowler znów w Liverpoolu:DDD 23.06.06, 12:32 Też cholernie gościa lubię, nie ma ten tego. Rozczula mnie zawsze, gdy jak Konik Garbusek kłusuje na bramkę przeciwnika )) Odpowiedz Link Zgłoś
digsa Re: aaaa!!! Fowler znów w Liverpoolu:DDD 23.06.06, 13:10 ) facet jesi świadectwem tego, że bez szyi też można zostać dobrym piłkarzem! ;D Odpowiedz Link Zgłoś