Dodaj do ulubionych

eurowizja 2006 wyniki PL

IP: *.devs.futuro.pl 28.01.06, 22:30
1. sam konkurs to trochę obciach i cepelia
2. wyniki eliminacji - żenada, wysyłamy niezrównoważonego czerwonowłosego i
jego byłe/obecne kobity z pretensjonalną, beznadziejną piosneczką
3. Nie wstydzilibyśmy się Cerekwickiej i Uniatowskiego, ale nie wygrali, bo
jesteśmy głusi i głupi.
Obserwuj wątek
    • Gość: :\ Re: eurowizja 2006 wyniki PL IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.01.06, 22:34
      Chcemy wygrać, czy nie chcemy się wstydzić? Bo to dwie różne sprawy....
      • Gość: palant Re: eurowizja 2006 wyniki PL IP: *.devs.futuro.pl 28.01.06, 22:37
        mądra uwaga, ale czy myślisz, że histeryk może wygrać?
      • Gość: Cyc Dody Re: eurowizja 2006 wyniki PL IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.01.06, 22:37
        będziemy się jeszcze bardziej wstydzić jak przegramy
        Przecież ta piosenka nie ma żadnej wartości. to już lepiej było wysłać Dodę, pokreci cyckami i może postanowi tam zostać i nie pojawiać się w Polsce
        • uhu_an Re: eurowizja 2006 wyniki PL 28.01.06, 22:38
          bedziemy sie wstydzic jak WYGRAMY! przeciez to obciach wygrac w tym syfie.
          • Gość: palant Re: eurowizja 2006 wyniki PL IP: *.devs.futuro.pl 28.01.06, 22:40
            za takim założeniem lepiej nie startować myślę.
            ale jeśli już, to chyba lepiej przegrać niz się wstydzić wygraną badziewia.
          • Gość: :\ Re: eurowizja 2006 wyniki PL IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.01.06, 22:44
            Zastanówcie się co to za festiwal. Muzyka lekka, łatwa i przyjemna, nie
            literacka, nie aktorska, a przede wszystkim nie ambitna. Może posłanie tam
            Wiśniewskiego to strzał w dziesiątkę. Przyjrzyjcie się jakie piosenki przede
            wszystkim wygrywały.
            • polla4 Re: eurowizja 2006 wyniki PL 28.01.06, 22:51
              Gość portalu: :\ napisał(a):

> Zastanówcie się co to za festiwal. Muzyka lekka, łatwa i przyjemna, nie
              > literacka, nie aktorska, a przede wszystkim nie ambitna. Może posłanie tam
              > Wiśniewskiego to strzał w dziesiątkę. Przyjrzyjcie się jakie piosenki przede
              > wszystkim wygrywały.

Ale Górniak się udało, choć do "łatwych " nie należy. A Wiśniewski już raz się
              przejechał na Euro i nic nie wskórał przecież
              • Gość: :\ Re: eurowizja 2006 wyniki PL IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.01.06, 22:58
                Do "trudnych" i ambitnych też raczej nie, a Wiśniewski tak mocno znowy się nie
                przejechał ( 7 miejsce to w końcu nie ostatnie, sprawdź, które zajęli Piasek,
                K.Kowalska , M.Szcześniak itd, o ile mnie pamięć nie myli niższe niż 7)
                • Gość: polla4 Re: eurowizja 2006 wyniki PL IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.01.06, 00:17
                  Gość portalu: :\ napisał(a):
                  > Do "trudnych" i ambitnych też raczej nie, a Wiśniewski tak mocno znowy się nie
                  > przejechał ( 7 miejsce to w końcu nie ostatnie, sprawdź, które zajęli Piasek,
                  > K.Kowalska , M.Szcześniak itd, o ile mnie pamięć nie myli niższe niż 7)

Powiedzmy ze jest gdzieś pośrodku, i dobrze, bo np. Jopek, jest już bardziej
                  ambitną artystką, choć zupełnie jak dla mnie nie-festiwalową, i chyba to nie
                  zapewniło jej najlepszych not w rankingu Euro... a Misiek niech jedzie na
                  festiwal, tam darmowa wyżerka, nowe wrqżenia, znajomości nawiąże, może jakieś
                  świeże pomysły mu sie urodzą w głowie (i znowu sąsiedzi będą mnie katować pod
                  oknem, ojeju) smile
              • uhu_an Re: eurowizja 2006 wyniki PL 28.01.06, 23:20
                Gorniak sie udalo, bo byli inne zasady ocenty. wowcza robilo to specjalnie do
                tego celu wybrane jury, a teraz ludzie glosuja.
              • vanity Re: eurowizja 2006 wyniki PL 29.01.06, 21:07
                no Edycie się udało, ale ona przecież zdolna i piosenkę miała bardzo ładną. choć
                ja Ich3 nie trawię, to jednak oni osiągnęli najlepszy wynik ze wszystkich
                wykonawców (7 miejsce jeśli dobrze pamiętam). Edyta zajęła drugie, Ich3 -7
                miejsce, a reszta wykonawców.... przemilczę... choć to nie znaczy, że byli
                beznadziejni. tak naprawdę to nie wiadomo kogo wysyłać. czy ambitnych z
                ambitnymi piosenkami i zajmować niskie miejsca, czy jednorazowe piosenki ale
                takie z lekka tandetne byle tylko wygrać.
        • polla4 Re: eurowizja 2006 wyniki PL 28.01.06, 22:40
          Gość portalu: Cyc Dody napisał(a):

> będziemy się jeszcze bardziej wstydzić jak przegramy
          > Przecież ta piosenka nie ma żadnej wartości. to już lepiej było wysłać Dodę, po
          > kreci cyckami i może postanowi tam zostać i nie pojawiać się w Polsce

Co ty, nie zostawi przecież Radzia
    • Gość: fak Re: eurowizja 2006 wyniki PL IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.01.06, 22:44
      ja tam sie wstydze juz teraz. niech lepiej nikt go tam nie zauwazy, niech
      bedzie na samym koncu, bedzie mniejszy obciach.
    • Gość: palant Re: eurowizja 2006 wyniki PL IP: *.devs.futuro.pl 28.01.06, 22:45
      A jak tu nawet się dziwić można, że wygrywa taki mjusik, jeśli do sejmu wchodzi
      samoobrona. To ten sam elektorat w końcu.
      • Gość: SUPER ŻE ICH 3!!!! Re: eurowizja 2006 wyniki PL IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.01.06, 22:47
        MOherowa koalicja? Widziałem, ze za Wiśiewskim stoi Rydzyk.
        • Gość: kasia Re: eurowizja 2006 wyniki PL IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.01.06, 23:03
          A ja sądze,ze dobrze sie stało!!!
          Ludzie czy Wy kiedyś w życiu widzieliscie ten festiwal???
          I co???Widzicie tam Uniatowskiego i Cerekwicką???
          Ja mam chyba marną wyobrażnie
          • emm.em Re: eurowizja 2006 wyniki PL 28.01.06, 23:13
            Trzeba rozgraniczyć dwie sprawy
            po pierwsze primo, eurowizja jest SHOW, medialnymi igrzyskami, które w
            ostatnich kilkunastu latach bardzo zmniejszyły loty i w tę konwencję doskonale
            wpisuje się Ich Troje. Mają pomysł na siebie, rytmiczną wpadającą w ucho
            piosenkę, która może się spodobać w Rosji czy Izraelu.

po drugie primo, nasz osobisty stosunek do tego co prezentuje M.Wiśniewski nie
            ma tu nic do znaczenia. skoro w głosowaniu ludzie tak powiedzieli, to ok. nikt
            wam nie bronił głosować na innych. Demokracja to najgorszy system, ale nikt nie
            wymyślił lepszego...

nie cieszę się z wyniku, bo nie lubię tego zespołu. jednak przeczuwałam, ze tak
            się stanie.
            liczmy na to, że Ich Troje będzie nas godnie reprezentować. wiem, że to pewna
            sprzeczność smile
            ale może jednak...
            • Gość: polla4 Re: eurowizja 2006 wyniki PL IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.01.06, 00:08
              Jak dla mnie może byc on nawet na szarym końcu, niespecjalnie mi zależy na tym
              "godnym reprezentowaniu". Co to w ogóle znaczy? Nigdy te konkursy nie były dla
              mnie specjalnie wiarygodne, słyszałam o jakichś przekrętach w związku z
              podliczaniem głosów
              • Gość: carolinasc Re: eurowizja 2006 wyniki PL IP: 87.207.49.* 29.01.06, 00:39
                a ja słyszałam, że wynik głosowania jest do kupienia sad
                • Gość: alinka Re: eurowizja 2006 wyniki PL IP: *.tpnet.pl / *.tpnet.pl 29.01.06, 19:50
                  ale najgorsze jest to ze w tym roku był wyjatkowo wysoki poziom, piosenki
                  ciekawe, wokaliści potrafiący śpiewać, ale Polacy sie nigdy nie nauczą i zawsze
                  wybieraja to samo czyli nic ciekawego, ale mam czyste sumienie bo głosowałam na
                  Kto To, chociaz zmarnowałam 2,44 zł. Całuski, cukiereczki, ciasteczka
                  • viator Re: eurowizja 2006 wyniki PL 30.01.06, 12:00
                    Gość portalu: alinka napisał(a):

> ale najgorsze jest to ze w tym roku był wyjatkowo wysoki poziom, piosenki
                    > ciekawe, wokaliści potrafiący śpiewać, .....

wysoki poziom?
                    jaja sobie robisz?
                    prawie wszystko na jedno kopyto a`la britney czy enrique.
                    ludzie kompletnie nie mają pomysłu na coś oryginalnego i na siebie.
                    • hlynur.bjorn Powinniśmy wycofać się z eurowizji 30.01.06, 13:33
                      Choćby jak Czesi...
                      Jest to żenujący szoł. Poza tym, głosowania nie są uczciwe. Nie głosuje się na
                      piosenkę tylko na graj. Niech zgadnę komu Cypr da maksa? A ciekawe na co Grecy
                      zagłosują. Tych przykładów jest sporo.
                      wink

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka