Dodaj do ulubionych

Właśnie zamontowałam WinMX

IP: *.acn.pl / *.acn.waw.pl 12.11.02, 01:36
i zaczęłam ściągać mp3. Jest to mój "pierwszy raz"wink jeśli chodzi o
ściąganie mp3 a wybrałam ten program bo był najlepiej oceniany na stronach
typu Tucows czy download.com. Poza tym szukałam freeware'u wolnego od
szpiegów. Niestety, strona z pomocą jest zamknięta więc nie mogę się
dzowiedzieć nic o tym jak ściągać, jak najlepiej go skonfigurować itp. Czy
wiecie coś na temat tego programu? Może jego użytkownicy mogliby podzielić
się swoimi refleksjami? A może ktoś wie coś o jego wadach. HELP.
Obserwuj wątek
    • Gość: Niech Re: Właśnie zamontowałam WinMX IP: 217.197.165.* 12.11.02, 17:39
      WinMx nie podaje helpu na swojej stronie chyba od wersji 2.6. Ale jest niezla
      strona homepage.ntlworld.com/j.buchanan/index.html . Poczytaj, poszukaj.
      • Gość: renatka Re: Właśnie zamontowałam WinMX IP: *.acn.pl / *.acn.waw.pl 12.11.02, 21:51
        Dzięki za adres. A czy Kazaa jest lepszy od WinMX czy to tylko kwestia
        preferencji?
        • Gość: Niech Re: Właśnie zamontowałam WinMX IP: 217.197.165.* 13.11.02, 16:57
          Po pierwsze WinMx to glownie muzyka, Kazaa nie tylko. Z tych rzeczy, ktorych
          szukalem (raczej rzadkie) Kazaa lapala 20% tego, co WinMx. Poza tym nowa wersja
          WinMxa jednak jest duzo przyjazniejsza i rozbudowana niz Kazaa.
          • Gość: renatka Re: Właśnie zamontowałam WinMX IP: *.acn.pl / *.acn.waw.pl 13.11.02, 22:31
            Niech dzięki za konkretne odpowiedzi. Właśnie odkrywam nowe opcje WinMX. Ale
            mam pewnie problemy związane z tym co przeczytałam na stronie o WinMX. Czy to
            prawda że jak ktoś ściąga od nas i nie ma plików do dzielenia się to jest to
            tzw. sęp i powinniśmy go odciąć czy nie zawracać sobie głowy? Czy jest jakiś
            limit plików którymi powinniśmy się dzielić np. co najmniej 50 czy dajemy co
            możemy? Pozdrawiam smile.
            • Gość: portal Re: Właśnie zamontowałam WinMX IP: *.client.attbi.com 08.01.03, 06:22
              niewidzialem niebieskiego tla smierci do momentu jak zamontowalem WinMX na
              WindowsME

-------
              na laptopie dziala OK (win XP)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka