Dodaj do ulubionych

Witam w Saloonie :)

15.11.02, 17:12
Jeszcze pachnie świeżym drewnem i asortyment jest niewielki ale stoję już za
barem. Bar jest długi -stołek czeka na kazdego smile Mamy zimne piwko -na
razie 'Bażanta' ale klient nasz pan i co sobie zażyczy bedziemy sprowadzać.Z
drinków ,kochani 'Pinacolada'-Ryszard zdradził sekret przyrzadzania i całkiem
nieżle się udajesmile

W rogu jak widzicie stoi gigantyczna szafa grajaca i gra po prostu wszystko
(nie tylko country )a żetony w barze za usmiech smile No to ja już sobie
wrzucam "We bury the hatchet " Gartha .Mmmm.
Parkiet do waszej dyspozycji ,tylko mi nie spluwać wink

Urządzam konkurs na nazwę naszego Saloonu -proponuje by typowanie potrwało do
25 listopada a pózniej wszyscy zainteresowani wskażą pod jakim szyldem maja
ochotę przesiadywać.A wygranemu każdy konkursowicz znajdzie jakąś oryginalną
stronkę na miły mu temat .Co wy na to ?

Tymczasem posiedzę tu jeszcze chwilę a pózniej kto wpadnie niech wskakuje za
bar ,chwyta za shakera i opowiada co sie dzieje smile
Obserwuj wątek
    • starshine Re: Witam w Saloonie :) 15.11.02, 17:50
      A ja wrzucam Jimiego Croce'a "Time in a bottle". Za drinkami za bardzo nie
      przepadam, ale jakies dobre winko sie znajdzie, he? Siadam i wdycham zapach
      swiezego drewna... Uwielbaim zapach swiezego drewna...
      A nad nazwa musze jeszcze pomyslec... Smiling cowboy? (Mam nadzieje, ze zadna z
      pan sie nie obrazi...)
      • garthanka Re: Witam w Saloonie :) 15.11.02, 18:24

Oczywiście :afrykańskie ,aromatyczne ,półsłodkie prosto z beczki.Ja też sobie
        zapodam ,bardzo lubię czerwone winko a takie własnie najlepiej wspomninam z
        Krakowa .Ten bar ma tę zaletę ,że jak mnie zmoży zawsze znajdzie się świetny
        barman smile -za co wznosimy toast Starshine ?

Teraz leci "Longneck bottles" Gartha i Steva Warinera -co prawda daleko nam do
        tego stanu ale jak dobrze pójdzie... -noc jest długa smile
        Zapomniałam dodać ,że saloon jest otwarty 24ha -dobrej zabawy smile
        • garthanka Re: Witam w Saloonie :) 16.11.02, 19:13
          No to jestem z powrotem i posiedzę tu dzisiaj z godzinkę.Szafa gra "street life'
          Randy Crawford.

Tak się zastanawiam ,co zrobić z tymi gołymi scianami ale na razie chyba skupię
          się na menu -co dobrego można przekąsić w naszym saloonie ?Może jakąs
          tradycyjną potrawę z czerwonej fasoli na boczku -goraca w sam raz na tę porę
          roku.Dokładka na koszt firmy smile

A 'Pinacolada' rzeczywiscie świetna ,bardzo miło po niej szumi wink
        • starshine Re: Witam w Saloonie :) 17.11.02, 12:39
          Toast za nowy Saloon oczywiscie smile
          A czy Starshine dostanie swoja ulubiona szarlotke (prawie kazda szarlotka jest
          moja ulubiona)?
          A jezeli chodzi o czesc muzyczna, to proponuje teraz "Somebody loves you"
          Crystal Gayle
          • garthanka Re: Witam w Saloonie :) 17.11.02, 13:14
            No to za saloon ,brzdęk...smile

Szarlotkę też uwielbiam ,co powiesz na popołudniową specjalność z grubą
            warstwą kruszonki i bitą śmietaną -dla gości z północy oczywiście podgrzewamy
            ciasto smile
            • starshine Re: Witam w Saloonie :) 18.11.02, 10:16
              az sie rozmarzylam...
              • garthanka Re: Witam w Saloonie :) 18.11.02, 12:10

Cześć Starshine,
                nie wpadaj w rozmarzenie tylko pałaszuj smile))
                A tak serio -masz szansę na takie smakołyki u siebie?

Dzisiaj czas nam umila Randy Crawford w'You might need somebody'
              • chris_45 Re: Witam w Saloonie :) 18.11.02, 12:12
                Mam nadzieję, że nie zakłócę spokoju tego miejsca,
                jeśli włączę "Perfect Strangers" Deep Purple ?
                Spokojnie - nie zrobię specjalnie głośno...
                Jeśli coś do picia - to najchętniej biała wódeczka,
                ale ponieważ właśnie się rozchorowałem i jestem
                na zwolnieniu lekarskim, może być gorąca herbatka(ale to wyjątkowo smile))

Ps. ale mamy tu miłą gospodynię.... mam nadzieję, że pozwoli wysłuchać do
                końca jednego z moich ulubionych kawałków...
                Ps. a Tobie Garthanko jak się podoba to co włączyłem ?
                • garthanka Re: Witam w Saloonie :) 18.11.02, 15:28

Witaj Chris,
                  gorąca herbatka właśnie wjeżdża na stół ,smacznego i wracaj do zdrowia smile

Muzyczka każda dozwolona a tego typu klasyka tym bardziej -głośno nic nie
                  szkodzi smile dla chętnych zatyczki na końcu baru wink

Cieszę się że wpadłeś i dzięki za te miłe słowa- miód na moje serce smile
                  O właśnie to ja może napiję się miodu -trójniaczek też goracy ,bardzo dobra
                  rzecz . Twoje Zdrowie smile
    • mrblue Re: Witam w Saloonie :) 18.11.02, 14:48
      Witam...wpadłem i posiedzę chwilkę...nie wiem co mam tu robić póki co..ale moze
      barmanka mnie obsłuży...czekam. Sądziłem że jest tu jakiś czat i ludzie są na
      bieżąco..ale ok..nei ma to trudno...kto mnei zaznajomi z działaniem tego Baru...
      Pozdrawiam. Wojtek Dudkowski Radio OKO Ostrołęka
      • garthanka Re: Witam w Saloonie :) 18.11.02, 15:21

Witam serdecznie Wojtku !
        Barmanem jest tu każdy kto wpadnie ,bo na razie nikt sie nie zgłosił na pełen
        etat ale kto wie smile Knajpka do Twojej dyspozycji -chwilę jeszcze tu będę i mogę
        podać co sobie zażyczysz smilea pózniej znikam ,bo praca jednak 'zając'i ucieka .
        Bardzo się cieszę ,że dotarłeśsmile
        • czyzunia Re: Witam w Saloonie :) 18.11.02, 17:05
          dla mnie golona, taka no z 1,5kg, muzyka wszystko jedno jaka, bede wybieral
          dopiero po spożyciu tej rozkoszy.pa
          • garthanka Re: Witam w Saloonie :) 18.11.02, 20:32
            Witaj Czyzunia,
            no nareszcie jakieś porządne zamówienie wink
            Zapodaję taką właśnie ze świeżutkim chrzanem ,przyjemności smile

W takim razie muzyczkę sama wybiorę :na rozruszanie '8 second ride'Chris Ledoux.
            Stoję za barem i spędzę tu z półtorej godzinki ,zapraszam smile

Co z nazwą naszego lokalu? -rzucajcie pomysłami .
            • czyzunia Re: Witam w Saloonie :) 18.11.02, 20:49
              a co bedziesz kombinować z nazwą. jest jak jest jest przecież jeszcze kilka lat
              temu nie było country. było COUNTRY AND WESTERN.zreszta w blues brothers do
              którego zawsze wracam barmanka mówi do chłopaków: tu sie gra oba gatunki, i
              country i western.pa
              • garthanka Re: Witam w Saloonie :) 18.11.02, 21:26

Ok. zgłoszoną nazwę zapisuję ,zresztą to niegłupi pomysł -westerny też tu mogą
                być smile
                A blues brothersów koniecznie obejrzę -trochę mnie zainspirowałeś.

Jak goloneczka ? Pewnie jeszcze konsumujesz to puszczę coś co lubisz "Knockin'
                on heavens' door" Dylana.

Dzisiaj z okazji święta kolejka dla każdego gratis i wciąż mam nadzieję ,że
                opowiecie jak poznaliście country.Uwielbiam słuchać takich historii smile
                • czyzunia Re: Witam w Saloonie :) 19.11.02, 09:06
                  z tą golonką to byl żart.
                  niestety jestem na diecie którą sam sobie narzucilem.[ponad 100 kg].katuyję się
                  jak mogę, chodzę głodny, wściekły, a efekty znikome.
                  a bluesbrothersów serdecznie polecam.faceci grają tak, ze w ich muzyce słychać
                  autentyczną frajdę z tego co robią.
                  pa
                  • garthanka Re: Witam w Saloonie :) 19.11.02, 10:48

Oj ,to nie masz lekko. Jedyne rozsadne metody jakie znam to JP lub w skrajnych
                    przypadkach JC czyli jedz połowę/ćwierć smile Ostatnio znajomy wzbudził nowa
                    nadzieję oferując diete cud .Przepis brzmiał :Jedz wszystko co chcesz i to
                    będzie cud jak schudniesz smile

To nie będę Cię kusić nawet wirtualnie .Za to możemy urzadzić wieczór taneczny -
                    to musi pomóc smile

Póki co oferuję herbatkę odchudzającą -bez obawy w handlu nie ma takiej
                    smacznej jak u nas wink

No ,a teraz Cristal Gayle i 'Crazy' a ja jestem na miejscu następne 2
                    godzinki smile
                    • starshine Re: Witam w Saloonie :) 19.11.02, 12:13
                      Crystal Gayle uslyszalm juz z daleka, wiec nie moglam tu nie zajrzec. To ja
                      poprosze szarlotke, jak zwykle (jadlam taka jedna pyszna w niedziele w
                      Fredrikstad... milo mi sie robi na samo wspomnienie). A do tego herbatke z
                      sokiem malinowym. A kiedy juz sie skonczy Crystal Gayle, Barmanka na pewno sie
                      zgodzi na "All kinds of everything" Dany (tej irlandzkiejwink).

A co powiesz Garthanko na uruchamianie baru karaoke raz w tygodniu? Nie spiewam
                      co prawda jak Crystal Gayle ale spiewac lubie bardzo (dodam, ze robie to
                      calkiem na
                      trzezwo wink). Moze inni goscie tez podzielaja moje zamilowanie do spiewu?
                      • garthanka Re: Witam w Saloonie :) 19.11.02, 13:09

Witam serdecznie smile
                        Szarlotka dla Ciebie -świezutka ,przed chwilą wyszła z pieca. A może tym razem
                        z lodami waniliowymi ?Herbatka z sokiem -doskonały wybór smile

Wiesz ,Dana to mnie się kojarzy jedynie z atrakcyjną babką z Eurowizji ,która
                        okazała się nie być babką smile Jak masz chwilkę czasu to oświeć mnie o kogo
                        chodzi a jeśli nie ,załącz sobie ten utworek osobiscie.

Karaoke to ciekawy pomysł .Uważam siebie za twórczą osobę ale tu mnie trochę
                        zawodzi wyobraźnia -przybliż trochę swoja wizję .Też lubię śpiewać a jesli się
                        krepujesz to możemy zacząć w duecie smile-masz jakiś swój kawałek ?Myślisz ,że jak
                        nie wyjdzie goscie będą w nas rzucać puszkami po piwie smile)) ?
                        • czyzunia Re: Witam w Saloonie :) 19.11.02, 19:16
                          koles nadal mi temat, a jest on znawcą tego wszystkiego że my możemy pozwolić
                          by po naszych grzbietach na końwsiadał;;;;;
                          bylo kiedyś[ może nawet całkiem niedawno] p[ismo country "DLIŻANS".
                          nie bardzo wiedział ten moj koleś kto to wyadawał. czy ktoś coś wie?
                          pa
                          • garthanka Re: Witam w Saloonie :) 19.11.02, 20:00
                            Czyzuniu a zobacz tę stronkę : www.smcountry.pl/index.php?
                            tytul=dylizans .(w okienku przewijasz numery -aktualny to 299
                            Stowarzyszenie Muzyki Country na swojej stronie daje informacje o możliwosci
                            zamawiania 'papierowego' wydania ,którego autorem jest Maciej Swiątek ,poza tym
                            istnieje też tam w wersji internetowej.Chyba o ten chodzi ?

Gramy 'Mr.Blue' Gartha ,którego mi dziś przypomniał Wojtek -dziękuję smile
                            Zapraszam smile

Dzisiaj jestem na pewno w pobilżu do 22 i o tej godzinie mam nadzieję odbędzie
                            sie czat country polcountry.prv.pl/ -dopiero się to rozkreca więc
                            jeszcze nie wiem na ile jest realne -zajrzyjcie .
                            • czyzunia Re: Witam w Saloonie :) 19.11.02, 21:42
                              dzięi.
                              adios.pa
                        • starshine Re: Witam w Saloonie :) 20.11.02, 11:07
                          tak, dlatego wlasnie napisalam w nawiasie "tej irlnadzkiej" wink... Ta "moja"
                          Dana tez pojawila sie na "Eurowizji", ale w 70. roku.(tez zreszta wygrala) "All
                          kinds... " to taka slodka wiosenna piosenka, ktora kojarzy mi sie z laka pelna
                          kwiatow. Jak znajde jakas stronke, gdzie mozna jej posluchac piosenki, to Ci
                          podesle.

A co do karaoke, to pomysl zaczerpnelam z lokalnej knajpki tutaj. W tle leci
                          podklad muzyczny, a na ekranie wyswietla sie tekst piosenki, ktora wybiera sam
                          ochotnik. Niektorzy sa naprawde niezli. I chetnie zaspiewam z Toba w duecie.
                          • garthanka Re: Witam w Saloonie :) 20.11.02, 13:35
                            Cześć Starshine smile

Piszę się na tę stronkę -tak czułam ,że to nie ta Dana -chociaż jak na poziom
                            Eurowizji nie radziła sobie źle, prawda ? smile

Starshine dostajesz kartę stałego kilenta smile -dobrze ,że nie pijasz z rana ,bo
                            dzisiaj mogłabyś się juz gorzej czuć wink.Może podpowiesz jak stały kilent
                            chciałby być wyrózniony ? smile

Karaoke -już wiem jak to technicznie zorganizować -tekst piosenki ubarwiony
                            graficznie by słuchacze 'słyszeli' wykonanie smile a potem oklaski smile)) Przy
                            okazji przypomnimy sobie utwory -nie tylko country oczywiście smile Co Wy na to ?

Gramy Marthę and the Vandellas "heat wave" na rozruszanie smile
                            Bouncer za barem ,szkło się skrzy ,trunki kuszą ,zapraszam smile

• garthanka Re: Witam w Saloonie :) 20.11.02, 20:56
                              Kochani bar jest cały czas czynny ,zagladajcie i rzadźcie się jak mnie nie ma
                              również.
                              Na dworku zimno ,dzisiaj rozpaliłam stylowe palenisko i do
                              wyboru :kiełbaska ,szaszłyki i boczek z rusztu ,a jak pachnie -zapraszam smile

Muzyczka nastrojowa Emmylou i Tammy Wynette 'beneath a painted sky'.

Cały czas czekam na propozycje nazwy dla saloonu ,na razie sa :
                              Smiling cowboy
                              Country & Western
                              (nagrody czekają smile)
                            • starshine Re: Witam w Saloonie :) 20.11.02, 21:59
                              Ciesze sie z akrty stalego klienta. I to bardzo. Chociaz wyroznien to mi chyba
                              zadnych nie trzebawink Mam w Saloonie to, czego potrzebuje - ciepla szrlotke,
                              herbatke badz winko i dobra muzyke. No i oczywiscie towarzystwo. I zapach
                              drewna. Czy trzeba czegos wiecejwink?

Teraz sobie (i wszystkim gosciom) wlacze Mamas & Papas "Twelve thirty".

A co do "Eurowizji", to majac lat nascie (czyli dosc niedawmo), zbieralam stare
                              eurowizyjne piosenki. Niektore lubie zreszta do dzisiaj. A teraz planuje
                              manifest do EBU, zeby zlikwidowali wreszcie to cos, co sie pojawia na naszych
                              ekranach raz do roku w maju wink
                              • garthanka Re: Witam w Saloonie :) 20.11.02, 22:35
                                Ależ absolutnie nie trzeba nic wiecej smile

Jak już przygotujesz ten protest chętnie się pod nim podpiszę -to bedzie
                                wirtualny list ?Może zniknie jedna z wielu słabych propozycji muzycznych na
                                małym ekranie.

I za to piję -dzisiaj orzechowy likier smile

• garthanka Re: Witam w Saloonie :) 21.11.02, 20:46

Wpadam na chwilę i włączam Keitha Urbana 'But for the grace of God'.
                                  Nalewam sobie czerwone winko i mam nadzieję ,że znajdzie się też ktoś
                                  spragniony smile
    • andrzej_z_podbeskidzia Re: Witam w Saloonie :) 23.11.02, 16:41
      Cóż tak wszystkich wywiało, chyba wszyscy pojechali do Oczka. Przed chwilą
      wyszedł z Salonu Randy Travis, jeszcze w uszach słyszę dzwieki "Which Way Will
      You Choose". Mówił, że jeszcze wróci i będzie rozdawał płyte Inspirational
      Journey, ale tylko dla tych co nie piją piwa.
      No to zamówiłem szklanke mleka i czekam.
      • garthanka Re: Witam w Saloonie :) 23.11.02, 16:55

Witaj Jędrek ,to chyba Twója pierwsza wizyta w Saloonie .W takim razie dzbanek
        mleka na koszt firmy smile Na pewno nie chcesz niczego mocniejszego -weżmiesz gume
        miętową i Randy się nie pozna wink.

Jędrku mamy konkurs na nazwę Saloonu -na razie zbieramy pomysły potem urzadzimy
        głosowanie a wygranemu wyszukamy ciekawą stronkę na miły mu temat smile
        Zaproponujesz coś ?

Pustawo rzeczywiscie ,moze wczorajszy czat odsypiają albo po nim palce bolą od
        stukania w klawisze smileWłaśnie ,może wpadniesz ? -we wtorek o 22.00 zaczynamy.

Posiedzę dzisiaj dłuzej a w oczekiwaniu na Travis'a puszczam 'All night long'
        Zapraszam smile
        • garthanka Re: Witam w Saloonie :) 23.11.02, 17:02
          Witaj Ryszardzie ,
          jeszcze raz dziekuje za pozdrowienia -ale mnie zaskoczyłeś smile
          Jak sie bawiłeś wczoraj z Rawa Country Band ?

Zapraszam Cię na piwko -Karin też gramy tylko nie wiem co lubisz -puść nam coś
          ciekawego smile
          • felix.lynx Re: Witam w Saloonie :) 23.11.02, 17:20
            garthanka napisała:

> Witaj Ryszardzie ,
            > jeszcze raz dziekuje za pozdrowienia -ale mnie zaskoczyłeś smile
            > Jak sie bawiłeś wczoraj z Rawa Country Band ?
            >
            > Zapraszam Cię na piwko -Karin też gramy tylko nie wiem co lubisz -puść nam
            coś
            > ciekawego smile

Zaproszenie przyjmuje, sęk w tym, jak z niego skorzystać. Piwo przez internet?

Bywa się w tym świecie tu i ówdzie, czasem na koncertach country, częściej
            (ostatnio) na koncertach Karin. I jednych i drugich o wiele za mało.

A z poprzedniego piątku to nie raczysz mnie pamiętać? Też było przez internet,
            ale na fonii (Banks of the Ohio, na wariackich papierach, bez próby!).

By by, wybywam z tej wstętnej kawiarenki internetowej do domu (siedzę tu od 3
            godzin i muszę słuchać jakiejś obszczymurskiej muzyki, którą gówniazre
            puszczają z internetu. Każdy puszcza co innego, ale te "utwory" są niemal
            identyczne, więc mam sourround.

R.J.
            • garthanka Re: Witam w Saloonie :) 23.11.02, 17:48
              Ryszardzie jakim cudem mogłabym Cię pamietać skoro w życiu Cie nie słyszałam
              audio ?Rzeczywiście na czacie zrobiło sie poruszenie ,bo ktoś z zaskoczenia
              zaśpiewał .Tylko nie chcieli mi powiedzieć kto! Ale brzmiałeś
              całkiem ,całkiem smile

Siła Saloonu polega na grze wyobraźni -jak sie wczujesz to nawet uciekajace
              bąbelki z kufla usłyszysz ,gwarantuje smile

[ Mała uwaga -w Saloonie mozna prawie wszystko -umówmy się ,że siedziałeś w
              kafejce internetowej z nieznośną młodzieżą a nie z g... OK ? Albo chociaz
              wykropkuj -nie kazdy chce to czytać a ja -sam wiesz ,co ja będę musiała zrobić ]

Pozdrawiam i chociaz zgodzę się ,że imprez ciągle mało i tak Ci zazdroszczę ,że
              możesz tam na nich być przynajmniej raz na dwa tygodnie.Ech...

• felix.lynx Re: Witam w Saloonie :) 26.11.02, 18:33
                garthanka napisała:

> Ryszardzie jakim cudem mogłabym Cię pamietać skoro w życiu Cie nie słyszałam
                > audio ?Rzeczywiście na czacie zrobiło sie poruszenie ,bo ktoś z zaskoczenia
                > zaśpiewał .Tylko nie chcieli mi powiedzieć kto! Ale brzmiałeś
                > całkiem ,całkiem smile

Żaba zapowiadał parę razy że zaprasza do wspólnego śpiewu "Redaktora". Ponieważ
                jestem dziennikarzem, więc tak mnie nazywają. Ale chyba wymienił także
                nazwisko. Imię w każdym razie na pewno.

>
                > Siła Saloonu polega na grze wyobraźni -jak sie wczujesz to nawet uciekajace
                > bąbelki z kufla usłyszysz ,gwarantuje smile

No i bedzie kac wirtualny. Było już tyle jego odmian, że trudno cos nowego
                wymyśleć. Ale - ja widać da się!

>
                > [ Mała uwaga -w Saloonie mozna prawie wszystko -umówmy się ,że siedziałeś w
                > kafejce internetowej z nieznośną młodzieżą a nie z g... OK ? Albo chociaz
                > wykropkuj -nie kazdy chce to czytać a ja -sam wiesz ,co ja będę musiała
                zrobić

Sorry!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

> Pozdrawiam i chociaz zgodzę się ,że imprez ciągle mało i tak Ci
                zazdroszczę ,że
                >
                > możesz tam na nich być przynajmniej raz na dwa tygodnie.Ech...

Nie masz czego. To są takie imprezy z publką w dawkach homeopatycznych. Serce
                mi się kraje za każdym razem, gdy pomyślę że na świecie country już jakieś 100
                lat temu wyszło z podziemia, a u nas nie może i to dosłownie - bo Oczko mieści
                się... w suterynie!

Pozdrawiam.

R.J.

>
    • starshine Re: Witam w Saloonie :) 24.11.02, 18:23
      Wpadam do saloonu po dlugiej nieobecnosci. Zamawiam swoja szarlotke i jakis
      maly likierek (ale pijam tylko w towarzystwie)I poslucham sobie
      dzisiaj "Yesterday". W nowej wersji (hihi, ona wytlumaczy czemu mnie tka dlugo
      nie bylo)

"Internet, all my troubles seem so far away
      When it’s working we can check our mails
      Oh, I believe in Internet

Suddenly I’m not half the one I used to be
      When I turn on my beloved machine
      Then “Error” is the thing I see

Why it had to go, I don’t know
      Can Snorre know
      Without it life’s hard
      Snorre, please now turn it on

Internet..."

Snorre to jeden z nauczycieli tutaj odpowiedzialnych za komputery.
      Widzisz, Garthanko, takie to piesni powstaja na dalekiej polnocy wink

A tak zupelnie nie a propos, w jaki dzien tygodnia jest w Saloonie karaoke?
      • garthanka Re: Witam w Saloonie :) 24.11.02, 20:39

Starshine witaj !
        jak miło ,że juz jesteś.Musisz wiedzieć ,że szarlotka nazywa się teraz
        Gwiazdka na cześć jej największego wielbiciela smileLikierek wisniowy może być ?

Towarzystwo jest ,pije za Twój jakze miły powrót i życzę dalszych sukcesów w
        tworzeniu tekstów -świetny smile

Co do karaoke Starshine myślę ,że z chęcią byś się tym zajęła ,prawda ?
        Forum do Twojej dyspozycji (gdzieś wcześniej jest mój pomysł co do organizacji -
        może sie przyda )-jak tylko zechcesz służę pomocą i oczywiscie chetnie pośpiewam
        smile

Godzinkę jeszcze jestem w pobliżu a na razie słuchamy Eagles 'new kid in town '.

• garthanka Re: Witam w Saloonie :) 26.11.02, 16:43
          Witam serdecznie po dłuzszej nieobecnosci.
          Zapraszam do częstowania sie -dzisiaj specjalnością jest dwukilogramowy stek
          wspomniany przez Quartera- i na pogaduszkismile

Muzyczka :"Red Strokes" Gartha Brooksa.
          • czyzunia Re: Witam w Saloonie :) 26.11.02, 19:56
            ale t6en dwukilogramowy to na twarz, a nie do podziału?pa
            • garthanka Re: Witam w Saloonie :) 26.11.02, 20:55

To zależy od tego czy nadal jestes na diecie Czyzuniu wink
              To jak bedzie -podać ?,bo na maseczkę chyba nie reflektujesz ,mozna sobie nos
              zmiażdżyć smile

Jestem ciekawa kiedy Quarter sie tu zjawi i pokaże jak walczy sie z takim
              mięsiwem ,bo też mnie troche wyobraźnia zawodzi smile

pozdrawiam
              • garthanka Re: Witam w Saloonie :) 27.11.02, 09:50
                Witam ,
                poranek moze nie jest najpiekniejszy ale u nas gra dobra muzyczka i humor
                powinien się wszystkim poprawić smile :Travis Tritt i Marty Stuart "This ones
                gonna hurt you".

Zapraszam na aromatyczna kawkę smile
                • quarter Re: Witam w Saloonie :) 27.11.02, 10:34
                  Howdee!

No, już jestem, choć tylko na chwilkę. Kawka za mną chodzi, bo dopiero udało mi
                  się wprowadzić do organizmu jedną, i do tego z mlekiem. Jakieś wariactwo, żeby
                  człowiek nie mógł złapać oddechu! Tak więc nalejcie mi czegoś smolistego,
                  pleeeeeaaaaase!

Na mój steak wpadnę później - taki potwór wymaga odpowiedniego poziomu głodu.
                  Gdzieś w Texasie robią właśnie takie zawody: dostajesz potwora (nie pamietam
                  jaka waga ale na pewno ponad 2 funty) i jak go zjesz, to jest gratis, jak nie,
                  to bulisz $50.

Zarzućcie jakieś ostrawe honky-tonk, bo na Północy dziś strasznie "szkocka"
                  pogoda - szaro, zimno i śpiąco.

Pozdrowionka,

Quarter

PS. Hihi, kupiłem sobie nową gitarę...!
    • starshine Re: Witam w Saloonie :) 27.11.02, 21:48
      Wpadam na moment. Tradycyjnie z szarlotka i ciepla herbatka (bo u nas tu juz
      zima). A w sobote bedzie pierwsze karaoke. Totakjezeli ktos ma ochote na
      wirtualne spiewanie wink Podejmuje sie zaspiewac jako pierwsza, zeby dodac innym
      odwagi. Tekstow znac nie trzeba, bo beda wyswietlane na duzym ekranie. Juz
      wiem, ze to bedzie "I'm sorry" Johna Denvera. A reszta piosenek zalezy od wassmile

A tymczasem wlacze sobie Dolly Parton "coats of many colours".
      • garthanka Re: Witam w Saloonie :) 28.11.02, 17:00
        Witam wszystkich,
        dzis śpiewa Garth "Somewhere other then the night" a ja ćwiczę głos przed
        sobotnim wystepem na karaoke wink więc przypominam gosciom ,ze zatyczki są na
        koncu baru ,gdyby była potrzeba smile

Qarter to Ty koniecznie musisz zagrac nam na tej gitarze smile A twój stek czeka
        na Ciebie -tak 1,70 kg dasz radę ? wink

Starshine cudownie czekam na karaoke a porcja Gwiazdki na Ciebie smile
        • garthanka Re: Witam w Saloonie :) 29.11.02, 12:12

Witam serdecznie
          countrowcy jada dziś imprezować do Warszawy ale mam nadziję ,że nie wszyscy i
          ktos tu dzisiaj wpadnie smile
          Gramy "We shall be free " Gartha -Jurku dzieki za odswieżenie tej piosenki.

A co tam ,że wcześnie -czerwone winko sobie wypiję i zapraszam smile
          • czyzunia Re: Witam w Saloonie :) 29.11.02, 20:08
            a starshine nie pilnuje swijego yesterdaya.[ale skarzypyta ze mnie]pa.
            • starshine Re: Witam w Saloonie :) 29.11.02, 20:12
              smile)))))))))
              postaram sie poprawicsmile)
              • garthanka Re: Witam w Saloonie :) 30.11.02, 12:03
                Witam serdecznie ,

Wszystkiego najlepszego Andrzeju z okazji Twoich imienin -jak najwiecej miłych
                chwil przy muzyce Emmylou i spotkania z gwiazdą osobiście smile
                A tort czekoladowy juz na Ciebie czeka -jak znajdziesz chwilę wpadnij smile

Dzisiaj gramy "Nie chcę być aniołem" w wykonaniu Ali Boncol i Fair Play.
    • starshine Re: Witam w Saloonie :) 30.11.02, 18:01
      No to zaczynamy andrzejkowa impreze. Wszystkim Andrzejom zycze oczywiscie
      wszystkiego najlepszego. W Saloonie trunkow i przekasek jest oczywiscie pod
      dostatkiem, a ja tymczasem uroczyscie inauguruje sobotnie karaoke.
      Rozpoczynamy "I'm sorry" Johna Dnvera. A reszta repertuaru zalezy od was smile
      • garthanka Re: Witam w Saloonie :) 30.11.02, 19:33
        Starshine bardzo mi się podobało i brawa za odwagę w końcu byłas pierwsza
        <BRAWA> wink

To może ja tez spróbuję -'Louisiana hot sauce'Sammy Kershaw :

Little Susanna, down in Louisiana
        Pretty as she can be
        All the boys want her, they even say she's gonna
        But she don't want nobody but me

Now I'm a lucky fellow, 'cause they all try to tell her
        Girl you better leave him alone
        But none of them can see, what she sees in me
        She loves me way down to the bone

She'll sit around and tease 'em
        Tell 'em she can please 'em
        But I know that she's taking me home

Well well well
        She's Louisiana Hot Sauce
        Hotter than a fireball
        Smoother than strawberry wine
        She's lookin' good as I've seen
        Strollin' in her tight jeans
        Drivin' me out of my mind
        Believe me there's no other
        That comes in up above her
        She knocks me right down to my knees

Well I know I could never have it any better
        She spins me like a washing machine
        And every time I hold her, man I start to smolder
        When she pours her lovin' on me
        She's Louisiana Hot Sauce ...

( www.lyricscafe.com/k/kershaw_sammy/sammy11.html )
        • starshine Re: Witam w Saloonie :) 30.11.02, 22:03
          wow! Spiewac to Ty umiesz smile
          • andrzej_z_podbeskidzia Re: Witam w Saloonie :) 30.11.02, 22:08
            Siedzę sobie w kąciku, popijam jak zwykle mleko, podziwiam wasze głosy i
            chciałbym się do Was przyłączyć ale ponoć mój głos najlepiej brzmi w chórze
            minimum 100 osobowym. Jędrek
            PS.Garthanko czy to wyżej to było do mnie, nie znam imion wszystkich bywalców.
            • garthanka Re: Witam w Saloonie :) 30.11.02, 22:22

No pewnie Jędrku ,że dla Ciebie smile Wszystkiego najlepszego jeszcze raz.
              Nikt więcej sie do tej pory nie zdradził ,ze ma tak samo na imię wink

To nie siedz w kaciku ,bo jeszcze świeczek nie zdmuchnąłeś -wyjawisz nam swoje
              zyczenie czy moze nie musisz ,bo przypadkiem trafiłam ? smile

Spiewaj proszę -jesli jeszcze nie wiesz ,zatyczki do uszu dla gości są na końcu
              baru więc nikt nie może narzekać winkA ja chętnie posłucham smile
              • andrzej_z_podbeskidzia Re: Witam w Saloonie :) 30.11.02, 22:31
                Dziękuję. Musze Ci powiedzieć że trafiłaś w 10.
                Gdy wszedłem do salonu to sobie cichutko usiadłem ze spuszczonymi oczkami w
                kąciku słuchając jak ładnie ze Starshine śpiewacie i juz miałem Was poprosić o
                zaspiewanie czegoś z repertuaru EH, ale mój wzorok padł wyżej i przeczytałem
                Twóje życzenia.
                Stawiam Wszystkim po szklance mleka... czyżbym usłyszał jakieś tfu?
                No to dla tych co powiedzieli tfu po kufelku piwka, dzisiaj mam gest.
                Jędrek
                • garthanka Re: Witam w Saloonie :) 30.11.02, 22:43

Jak bez kożucha to chetnie też mleko wink

Jedrku to co nam zapodasz z repertuaru EH -może ulubiona
                  piosenkę ,poproszę... smile
                  • andrzej_z_podbeskidzia Re: Witam w Saloonie :) 30.11.02, 23:04
                    Niektórzy( a własciwie niektóre) mówią, że nieźle tańczę więc - "Save The Last
                    Danse For Me"- Jędrek
                    • czyzunia Re: Witam w Saloonie :) 01.12.02, 16:00
                      oj czegoś nie rozumiem w tym SALOONIE. country [to amerykańskie] uparcie
                      kojarzy mi się z piwem, a wy winko, mleczko, no chociażby burbona dużą szklanę.
                      ale i tak milo.pa
                    • starshine Re: Witam w Saloonie :) 01.12.02, 16:30
                      To "So Save the last dance for me" bylo spiewane po tym, jak ja juz opuscilam
                      lokal??? Oj, nie podoba mi sie to, nie podoba ;-(
                      • garthanka Re: Witam w Saloonie :) 01.12.02, 18:08

Witam serdecznie,
                        Szklanka Bourbonu dla Ciebie Czyzuniu -słuszna uwaga ,poprawimy się wink

Starshine -ale brzmiało naprawdę ładnie smile ogólnie kameralnie ale bardzo
                        miło ,na za tydzień też się piszę smile

Gramy Jon Bon Jovi "Cowboy " smile
                        • garthanka Re: Witam w Saloonie :) 02.12.02, 12:07
                          Witam serdecznie ,
                          dzisiaj w Saloonie śpiewa Marty Stuart 'Tempted' a my palimy sporo lampek
                          naftowych ,bo coś dzisiaj szaro.

Sprzęt do Karaoke już zwinięty i czeka na następny tydzień -mam nadzieję ,że
                          zostanie bardziej wyeksploatowany ,bo aż sie o to prosi wink

Zapraszam na kawę z koniakiem smile
                        • starshine Re: Witam w Saloonie :) 03.12.02, 14:32
                          wlasnie o to mi chodzi!!! Bo ja to tak lubie!!! I nie moglam tego uslyszec!!!
                          • garthanka Re: Witam w Saloonie :) 03.12.02, 17:04
                            Dzień dobry wszystkim ,

Z inicjatywy Czyzuni mamy prohibicje na wszelkie trunki bez 'prądu' tak ,że
                            proszę o poważne zamówienia wink (ale bez obawy coś tam sie przemyci smile)

Starshine specjalnie dla ciebie rozwijam ekran i puszczę Ci "So save the last
                            dance for me " z Emmylou audio i wizualnie ,mam nadzieję ,że troszkę poprawię
                            Ci humor smile A za tydzień proponuję mocną reklamę i godziny karaoke ,by było
                            wiadomo kiedy jest odpowiednia liczba publiczności ,by wyrazić sie
                            artystycznie wink Może Andrzej da powtórkę ,oj miło było smile

Jak Emmylou skończy to okupuję szafę grającą przez następne 3 kawałki i
                            wszystkie będą "It don't matter to the sun " Chrisa Gainesa czyli Gartha w
                            specjalnym wydaniu .I mam wielką ochotę zatańczyć -może ktoś też podziela tę
                            chęć smile ?

• czyzunia Re: Witam w Saloonie :) 03.12.02, 20:03
                              dla mnie prawdziwie po kowbojsku: seta śpyrtu tzw harcerskiego 70%. a muzycznie
                              niech bedzie niecountry sunshine of your love creamow[ nie jest chyba grzechem
                              w saloonie country posluchać brawurowego bial;ego bluesa.pa]
                              • garthanka Re: Witam w Saloonie :) 04.12.02, 16:06
                                Witam serdecznie,
                                Skoro ten utworek przebrzmiał załączam "strange brew" też Creamów .Zgadzam się
                                Czyzuniu są naprawdę dobrzy smile

Dzisiaj podajemy lody na przekór pogodzie .Kto się grypy nie boi zapraszam smile

• czyzunia Re: Witam w Saloonie :) 04.12.02, 19:45
                                  za naszą wschodnią rubieżą, oj bład chodzi o moskwę ludkowie jedzą marożienoje
                                  nawet przy -30C. tak wiec nie jest to bład.i nie narzekają na przeziebienia.
                                  ale country, jako kowbojszczyzna, na pewno wymaga silnych trunków.pa
                                  • czyzunia Re: Witam w Saloonie :) 05.12.02, 20:58
                                    dzisiaj kolega maj, przepraszam mann pisal coś o claptonie i creamach.
                                    i tluamaczyl"moją" sunshine oh your love.pa
                                    • garthanka Re: Witam w Saloonie :) 05.12.02, 22:35
                                      Dzieki Czyzuniu na pewno zajrzę smile

Dla odmiany gramy countrowo :Tammy Wynette i 'Stand by your man'

A jutro Mikołajki smilepamietacie ,bo ja sie zorientowałam w ostatnim momencie wink
                                      • garthanka Re: Witam w Saloonie :) 07.12.02, 14:26
                                        Witam,
                                        wszyscy śpia a tu dzisiaj karaoke przecież smile
                                        To ja zacznę z "MrBlue" Gartha -pozwolicie ,że przerobię to na damską wersję
                                        Mrs Blue -Ms powinno być ale nie pasuje cóż wink

Our guardian star lost all its glow
                                        The day that I lost you
                                        It lost all its glitter the day you said no
                                        And its grey skies turned to blue
                                        Like him I am doubtful
                                        That your love is true
                                        So if you decide to call on me
                                        Ask for Mr. Blue
                                        I'm Mr. Blue
                                        When you say you love me
                                        The prove it by goin' out on the sly
                                        Provin' your love is untrue
                                        Call me Mr. Blue
                                        CHORUS
                                        I sleep alone each night
                                        Wait by the phone each night
                                        But you don'T call
                                        And I won't hurt my pride
                                        Call me mister
                                        I won't tell you
                                        WHen you pain the town
                                        A bright red to turn it upside down
                                        I'm painting it too
                                        But I'm painting it blue
                                        CHORUS
                                        I won't tell you
                                        When you paint the town
                                        A bright red to turn it upside down
                                        I'm painting it too
                                        But I'm painting it blue
                                        Call me Mr. Blue
                                        Call me mister
                                        ----------------------------------------------

Zapraszam odważnych -Jędrku Srarshine czeka na Twój popisowy numer smile

Zapraszam do wejścia za bar -bardzo miło jest z drugiej strony i menu gratis wink
                                        a pomoc sie przyda smile
                                        • garthanka Re: Witam w Saloonie :) 09.12.02, 19:36
                                          witam po dłuzszej nieobecnosci ,

miło ,ze jest na forum troche ruchu ale saloon to aż kurzem zarósł smile-Starshine
                                          szefie od karaoke co za huragan wszystkich wywiał w te sobote wink
                                          Miałam nadzieję spotkać Cię na niedzielnym czacie - chyba jestes bardzo
                                          zajeta ,wpadnij jak bedziesz miąła chwilkę -Gwiazdka czeka smile

Gramy "Once upon a Christmas "Kennego -Agnes może skusisz sie na goracą
                                          czekoladę albo cos mocniejszego smile?
                                          • garthanka Re: Witam w Saloonie :) 27.12.02, 02:47
                                            Spać nie mogę ,to trochę chociaż poodkurzam tutaj wink

Nastrój świąteczny trwa alkoholu chyba jeszcze nie podajemy ale kawkę owszem.
                                            Cichutko gra Asleep at the wheel "stay all night" ,pachnie świerkiem i mrozem
                                            kiedy tylko drzwi otworzyc. Świece na stołach i ciasteczka migdałowe -jesli
                                            komuś jeszcze słodkosci nie zbrzydły zapraszam smile

• czyzunia Re: Witam w Saloonie :) 27.12.02, 06:57
                                              znam to tylko z filmów. przy tej muzyce podstawowym napitkiem jest piwo, piwo i
                                              jeszcze raz piwo. chyba nawet cowboye w usa przestali pić whisky.może się mylę,
                                              to mnie sprostujcie.pa
                                              • felix.lynx Re: Witam w Saloonie :) 27.12.02, 12:30
                                                czyzunia napisał:

> znam to tylko z filmów. przy tej muzyce podstawowym napitkiem jest piwo, piwo i
                                                >
                                                > jeszcze raz piwo. chyba nawet cowboye w usa przestali pić whisky.może się mylę
                                                > ,
                                                > to mnie sprostujcie.pa

Cowboye pili głównie whiskey, to wcale nie to samo co za droga dla nich whisky. No i bourbona, a także tequilę (to świństwo gorsze od denaturatu!). Piwo także pijali, ale chyba nie amerykańskie, bo to napój piwopodobny.
                                                R.J.
                                                • czyzunia Re: Witam w Saloonie :) 27.12.02, 21:15
                                                  cowboje pijali przypuszczam jeszcze podlejszą berbeluchę niż whiskey. chodzi
                                                  mi o dzxisiejszy odbiorców. w kilku filmach jakie widziałem z graną tą muzyką w
                                                  tle ludkowie pili piwsko, piwsko i jeszcze raz piwsko.
                                                  nie widzę w tym nic zdrożnegopa
                                                  • garthanka Re: Witam w Saloonie :) 28.12.02, 01:41
                                                    No oczywiscie ,że nic zdrożnego -miałam na mysli tradycję
                                                    bożonarodzeniową ,która jednak rezygnuje z alkoholu .
                                                    Ale dziś juz podajemy wszystko Czyzuniu -piwko też ,zapraszamsmile

Gramy "if tomorrow never comes " GB smile

• czyzunia Re: Witam w Saloonie :) 28.12.02, 08:49
                                                    w polskiej tradycji tylko wigilia [post] jest bezalkoholowa. aświąteczne dni to
                                                    już hulaj dusza piekła nie ma.
                                                    a temacie piwa napisałem li tylko wg mojej wiedzy wynikającej z filmów
                                                    fabularnych. sam nie cierpię tego podłego napitku.pa
                                                  • felix.lynx Re: Witam w Saloonie :) 29.12.02, 13:42
                                                    Właściwie polska tradycja świąteczna jako jedna nie istnieje. Inaczej swięta obchodził gmin, inaczej szlachta i arystokracja. Pili wszyscy, tylko lud w czasie wigilii może trochę mniej. Ostatecznie pasterkę wymyślono po to, żeby ci, którzy zbyt mocno opili się potrawami wigilijnymi, mogli otrzeźwieć przed czekającym ich "upojnym" pierwszym dniem swiąt.

Interesuje mnie za to, jak prawdziwi cowboje obchodzili święta. Zwłaszcza w bardzo południowych stanach, gdzie śnieg raczej nie pojawia się. Wielu z nich wędrowało od miasta do miasta, szukali przypadkowej roboty... Czy oni w ogóle świętowali?

A może ktoś zna jakieś stare (tj. z XIX wieku) kolędy z Dzikiego Zachodu? Gdyby je odświerzyć, byłby niezły numer. Tylko, czy ktoś pozwoliłby je odgrzać?

• czyzunia Re: Witam w Saloonie :) 02.01.03, 17:42
                                                    a że starshine zaniedbuje swój temacik trochę puszczę tutaj. wojtuś mann dziś
                                                    bardzo milutko przypomnia w magazynie laylę dereka.[tzn clptona] oj kawał
                                                    muzyki. i elektryczne i bez prądu też znakomite.pa
                                                  • garthanka Re: Witam w Saloonie :) 02.01.03, 23:44
                                                    Oj to koniecznie musze sprawdzić Czyzuniu -dzieki ,to moja pierwsza nagrana
                                                    osobiście piosenka z radia -tyle sentymentu ,ze na pewno nie pominę smile

No to gramy "Leilę'smile

Whisky czeka na chetnych (szzzz -a jak Czyzunia nie widzi bezalkoholowo tez
                                                    podajemy wink)

• garthanka Re: Witam w Saloonie :) 04.01.03, 23:11
                                                    Witam serdecznie,
                                                    dziś dzień karaoke ale bez Starshine wiec troszkę cichutko ale zaśpiewam Wam
                                                    cos co lubię "A thousand miles from nowhere" Dwighta Yoakama

I'm a thousand miles from nowhere
                                                    Time don't matter to me
                                                    Cause I'm a thousand miles from nowhere
                                                    And there's no place I wanna be

I got heartaches in my pocket
                                                    I got echoes in my head
                                                    And all that I keep hearing
                                                    Are the cruel, cruel things that you said

Time don't matter to me
                                                    'Cause I'm a thousand miles from nowhere

Oh I, oh I, oh I------I, I---I..

Oh I...

I've got bruises on my memories
                                                    I've got tearstains on my hands
                                                    And in the mirror there's a vision
                                                    Of what used to be a man

Time don't matter to me

Time don't matter to me

• magda_spooky Re: Witam w Saloonie :) 08.01.03, 16:50
                                                    Witam!
                                                    Garthanko Saloon rewelacja!! smile
                                                    A sernik podajesz? To ja się piszę - taki polany czekoladą. A z płytek to
                                                    włączam piosenkę Gartha, która z miejsca strasznie mi się spodobała: "Standing
                                                    Outside The Fire" (ciekawe czy szybciej ja się przekonam do Gartha czy Ty do
                                                    Tomka Szweda) wink.
                                                    Magda Spooky
                                                  • garthanka Re: Witam w Saloonie :) 10.01.03, 01:06
                                                    Madziu witam gorąco smile
                                                    sernik z podwójną czekolada dla naszej nowej forumowiczki i gorąca czekolada z
                                                    bita śmietaną smile
                                                    Ta sama piosenka -tym razem w wersji koncertowej wink
                                                    Wpadaj często Madziu

Pozdrawiam zaniedbanych ostatnio troche Forumowiczów - dołącze do Was niedługo
                                                    jak tylko złapię drugi oddech ,piszcie śmiało smile
                                                    G.
    • starshine Re: Witam w Saloonie :) 11.01.03, 13:26
      a ja juz jestem!!! Wrocialm (chociaz patrzac z innej perspektywy, to
      wyjechalamwink) To ja szybciutko poprosze szarlotke. I grzane wino. Chociaz nie,
      grzane wino zostawie sobie na wieczor. No wlasnie. Jak tam? Karaoke dzisiaj
      wieczorem?

Szczesliwego Nowego Roku wszystkim!!!!
      • czyzunia Re: Witam w Saloonie :) 11.01.03, 17:55
        starshinku cóś zaniedbujesz swioje forum.pa
        • starshine Re: Witam w Saloonie :) 11.01.03, 18:03
          bo nie mialam dostepu do netu smile a raczej mialam tylko taki przez tepse. a z
          tepsa jak jest, kazdy wie. O. a teraz wrocilam (wyjechalam). I mam. Internet
          przynajmniej wink
          • czyzunia Re: Witam w Saloonie :) 11.01.03, 21:50
            przepraszam, nie wiedzialem że ty jesteś dziewczyna.[po tej ksywce trudno
            poznać]tera bede grzeczniejszy, jak to do kobitki.pa
            • garthanka Re: Witam w Saloonie :) 12.01.03, 21:53
              Starshine nareszcie -juz zdażyłam sie trochę stesknić a Saloon bez ciebie
              całkiem podupadł wink
              Szarlotka czeka w podgrzewaczu wink winko podam jak tylko nabieresz ochoty .

Gramy Tim Mcgraw 'Indian Outlaw' -skrzypki cudo smile

• starshine Re: Witam w Saloonie :) 13.01.03, 16:18
                jak skrzypki, to na pewno mi sie podoba smile A winko bardzo chetnie. Pora powoli
                zaczyna byc odpowiednia.
                • garthanka Re: Witam w Saloonie :) 13.01.03, 23:52
                  Witam ,
                  gramy 'Mendoncino country line' Nelsona i Womack -cudo po prostu wink

Jeśli nie za późno Starshine zapraszam na winko wink

Czyzuniu proponuję toast za powrót Starshine smile-Whisky oczywiscie ,na koszt
                  firmy. Niech nam pisuje zapamietale wink
                  • garthanka Re: Witam w Saloonie :) 17.01.03, 00:40
                    Dzisiaj gramy Richarda Marxa "Hazard" ,dla wytrwałych przekąski na
                    stołach ,winko gratis a w kominku bucha ogień wink

Starshine -w sobote karaoke mam nadzieję smile? Nie wespre Cie ,bo nie bede miec
                    dostepu do netu ale myslę ze bedziecie dobrze sie bawić .

Pozdrawiam serdecznie.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka