miecio4 Re: Humor na forum. 19.11.02, 14:30 Co kobieta robi po seksie? Przeszkadza. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Crotalus Re: Humor na forum. IP: proxy / 213.17.170.* 19.11.02, 14:44 miecio4 napisał: > Co kobieta robi po seksie? > Przeszkadza. A propos humoru. Mallina wklepać mieciowi )) Odpowiedz Link Zgłoś
gregkor Re: Humor na forum. 19.11.02, 14:32 Sorki wysłało mi się za szybko. W związku z tym, że sir Loveletter pokusił się o napisanie dowcipu z lat PRL, proponuję stworzenie postu z dowcipami. A może ktoś zna dowcipy o muzyce? -Niewinny koleś został skazany na 10 lat więzienia. -Jest mały niepozorny. Wchodzi do celi w której ma odbyć kare. -Okazuje się, że w celi siedzi potężny murzyn. -Gdy zobaczył nowego wpółlokatora wstał spojrzał na niego z góry i spytał się - "Ty kurna grypsujesz?" na co koleś przestraszonym głosem odpowiada "Nie no w życiu żadnej gry nie popsułem" Odpowiedz Link Zgłoś
garthanka Re: Humor na forum. 19.11.02, 14:46 Znam jeden ,jedyny ale ze strasznie długą brodą -może ktoś mimo wszystko nie słyszał: Turysta z mapą w ręku dogania mężczyznę niosacego skrzypce i pyta się : -jak dostać sie do Carnegie Hall ? -Cwiczyć ,przede wszystkim dużo ćwiczyć. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: As Re: Humor na forum. IP: *.vline.pl / 172.16.1.* 19.11.02, 14:39 Wchodzi dwóch gości do sklepu muzycznego i pierwszy mówi "poproszę najnowszą płytę zespołu ace piorun dece". A ten drugi do niego "e, ty głupi jesteś, nie mówi się ace piorun dece tylko ejsidisi". Pierwszy kupił, i sprzedawca się pyta drugiego "co dla pana?". A drugi gość mówi "poproszę najwnowszy album zespołu ki dwa pioruny". głupie jak nie wiem co Odpowiedz Link Zgłoś
gregkor Re: Humor na forum. 19.11.02, 14:54 Konkurs na utalentowanego skrzypka. -Pod filharmonię podjeżdza najnowszy Mercedes wysiada z niego jeden z kandydatów do głównej nagrody. Jest elegancko ubrany, ma świetne najwyższej klasy skrzypce. – gra, gra i przegrał. - Pod filharmonię podjeżdza zdezolowany Trabant, wysiada z niego dziadosko ubrany koleś, ma stare dziurawe buty, skrzypce są roztrojone, smyczek pękniety. Zaczął grać- grał, grał i też przegrał. To było z kategorii muzyka Odpowiedz Link Zgłoś
ilhan Re: Humor na forum. 19.11.02, 15:00 Przychodzi baba do lekarza ze studentem w d**ie. - Co pani jest? - pyta lekarz. - Dziekanat))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
homohedonistus Re: Humor na forum. 19.11.02, 15:20 Przychodzi Lancet na forum muzyka... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Crotalus Re: Humor na forum. IP: proxy / 213.17.170.* 19.11.02, 15:28 homohedonistus napisał: > Przychodzi Lancet na forum muzyka... Przychodzi Lancet do lekarza, a tam lekarz czyta fachowe pismo medyczne "Lancet". Czy to nie jest zabawne? Odpowiedz Link Zgłoś
homohedonistus Re: Humor na forum. 19.11.02, 15:33 ))))))))) Leży Lancet na stole operacyjnym, a chirurg mówi: Siostro, Lancet! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Crotalus Re: Humor na forum. IP: proxy / 213.17.170.* 19.11.02, 15:35 homohedonistus napisał: > ))))))))) > > Leży Lancet na stole operacyjnym, a chirurg mówi: Siostro, Lancet! A siostra na to. - Co Lancet? Przeciez leży przed panem. Gupie, a zabawne )) Odpowiedz Link Zgłoś
miecio4 Re: Humor na forum. 19.11.02, 15:34 Lancet mówi do swojego przyjaciela: - Żona mi oznajmiła że mnie zostawi jak nie przestane pić. - No i co teraz? - Nic. Bedzie mi jej brakowało. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Crotalus Re: Humor na forum. IP: proxy / 213.17.170.* 19.11.02, 15:36 miecio4 napisał: > Lancet mówi do swojego przyjaciela: > - Żona mi oznajmiła że mnie zostawi jak nie przestane pić. > - No i co teraz? > - Nic. Bedzie mi jej brakowało. Jacy my jesteśmy niekulturalni ) Odpowiedz Link Zgłoś
miecio4 Re: Humor na forum. 19.11.02, 15:39 Lancet mówi do swojej żony: -Jutro kupie kilka prezerwatyw o różnych smakach a ty po ciemku bedziesz zgadywać jaki to smak. -Dobrze kochanie. Na drugi dzień żona próbuje i mówi: -Serowo-cebulowe!! Lancet: -Głupia! Jeszcze nie założyłem! Odpowiedz Link Zgłoś
munky Re: Humor na forum. 19.11.02, 17:28 ostatnio przeczytałem taki dowcip w playboyu: Przychodzi facet z gadającym kotem do łowcy talentów. Aby zademonstrować zdolności kota zadaje mu pytanie: -Jak nazywa się drobny węgiel? -Miał! Potem facet pyta: -Jaka jest forma czasu przeszłego czasownika "mieć" w trzeciej osobie rodzaju męskiego? Kot znowu odpowiada: -Miał! Mimo to niewzruszony łowca talentów wyrzuca obu na ulicę. Na ulicy kot wstaje, otrzepuje sierść i mówi: -Może, kurwa, mówiłem niewyraźnie??? Odpowiedz Link Zgłoś
gregkor Re: Humor na forum. 20.11.02, 11:17 Rybacy z Władywostoku złowili wieloryba. Zmierzyli go i okazało się, że od ogona do głowy ma 25 m, a od głowy do ogona 30 m. Zwrócili się do instytutu w Moskwie z zapytaniem, dlaczego tak jest. Po pewnym czasie przyszła odpowiedź, że na razie nie wiadomo dlaczego, ale nauka radziecka zna podobne przypadki. Na przykład poniedziałek od piątku dzielą cztery dni, a piątek od poniedziałku tylko trzy. Odpowiedz Link Zgłoś