campari.wawa 14.02.06, 20:02 co wy na to? nie znamy jeszcze 7 wykonawców, ale Franz Ferdinand może dać dobry koncert, Pharrell może też... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Milka Re: Franz Ferdinand i Pharrell Williams na Opener IP: *.chello.pl 14.02.06, 20:18 Wow--siedze przy radiowej Trójce i szaleję z radosci.Kocham i Franza i Pharella. W ubiegłym roku tez byłam. .!Jak daleko od centrum Gdyni jest lotnisko ? Odpowiedz Link Zgłoś
anka_h Re: Franz Ferdinand i Pharrell Williams na Opener 15.02.06, 08:47 jak daleko lotnisko od centrum? daleko:] jakies pol godziny jazdy autobusem, ale z tego co wiem ma byc bezplatny transport na teren imprezy... i bedzie, bo zkm gdynia pracuje sprawnie rodowita gdynianka ci to mowi, korzystajaca z tej komunikacji codziennie Odpowiedz Link Zgłoś
anka_h Re: Franz Ferdinand i Pharrell Williams na Opener 14.02.06, 20:44 slucham? franz na openerze? czyzby spotkalo mnie to szczescie? bylam w zeszlym roku, widze ze w tym tez nie moge przegapic Odpowiedz Link Zgłoś
oxygen78 Re: Franz Ferdinand i Pharrell Williams na Opener 15.02.06, 01:45 zapowiada sie bardzo, bardzo ciekawie. Odpowiedz Link Zgłoś
oxygen78 Re: Franz Ferdinand i Pharrell Williams na Opener 15.02.06, 01:46 do franza dorzucilbym jeszcze kasabian Odpowiedz Link Zgłoś
oxygen78 Re: Franz Ferdinand i Pharrell Williams na Opener 15.02.06, 01:47 zreszta, dorzucilbym wiele.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Charles aka Hett Re: Franz Ferdinand i Pharrell Williams na Opener IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.02.06, 15:11 heh a ja bym Pharrella na Maximo Park zamieniła...może nawet Franza bym na Maximo zamieniła Odpowiedz Link Zgłoś
campari.wawa Re: Franz Ferdinand i Pharrell Williams na Opener 15.02.06, 18:47 Gość portalu: Charles aka Hett napisał(a): > heh a ja bym Pharrella na Maximo Park zamieniła...może nawet Franza bym na > Maximo zamieniła pamiętajmy, że nie znamy jeszcze 7 wykonawców Odpowiedz Link Zgłoś
durango_bm Re: Franz Ferdinand i Pharrell Williams na Opener 15.02.06, 19:00 a mnie tam najbardziej odpowiada z tego towarzystwa PLACEBO ;] Odpowiedz Link Zgłoś
campari.wawa Re: Franz Ferdinand i Pharrell Williams na Opener 15.02.06, 19:08 durango_bm napisała: > a mnie tam najbardziej odpowiada z tego towarzystwa PLACEBO ;] no ale Placebo to narazie nieoficjalnie tylko Odpowiedz Link Zgłoś
durango_bm Re: Franz Ferdinand i Pharrell Williams na Opener 15.02.06, 19:09 campari.wawa napisał: > durango_bm napisała: > > > a mnie tam najbardziej odpowiada z tego towarzystwa PLACEBO ;] > > no ale Placebo to narazie nieoficjalnie tylko a własnie, że nie www.placeboworld.co.uk/tour/index.html 6.07.06 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Charlie aka Hett Re: Franz Ferdinand i Pharrell Williams na Opener IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.02.06, 19:29 hmm skoro Placebo maja być to trzeba się poważnie zastanowić... Itak ich zobaczę w tym roku. Pytanie tylko gdzie Może na opener Odpowiedz Link Zgłoś
campari.wawa Re: Franz Ferdinand i Pharrell Williams na Opener 15.02.06, 22:14 durango_bm napisała: > a własnie, że nie www.placeboworld.co.uk/tour/index.html > 6.07.06 wow! no to w takim razie trzeba się na ten Festiwal wybrać, bez dwóch zdań p.s. gratuluje ekskluzywnego przesłuchania "Meds" w siedzibie EMI Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: As Re: Franz Ferdinand i Pharrell Williams na Opener IP: *.vline.pl / *.65.rev.vline.pl 15.02.06, 19:08 Żebym poszedł na koncert Franz Ferdinand, organizatorzy musieliby mi dopłacić i to solidnie ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sweep Re: Franz Ferdinand i Pharrell Williams na Opener IP: *.local4.pl / 80.51.180.* 15.02.06, 19:24 to siedz na dupie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kllly placebo? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.02.06, 22:36 na placebo to bym poleciała, ale czy opłaca sie dać tyle kasy żeby wynudzić się na festiwalu tylko dla 1 zespołu. ile czasu tam dostaną? godzinę?... tym bardziej że podobno mają dać tez zwykły koncert w tym roku w polsce, chociaż moze to tylko plotki? cholera, nie wiem co robić... Odpowiedz Link Zgłoś
campari.wawa Re: placebo? 15.02.06, 22:39 Gość portalu: kllly napisał(a): > na placebo to bym poleciała, ale czy opłaca sie dać tyle kasy żeby wynudzić się > > na festiwalu tylko dla 1 zespołu. ile czasu tam dostaną? godzinę?... tym > bardziej że podobno mają dać tez zwykły koncert w tym roku w polsce, chociaż > moze to tylko plotki? cholera, nie wiem co robić... poczekaj jeszcze jakiś czas i zobaczysz czy reszta wykonawców Ci będzie odpowiadać, a nie znamy jeszcze 6, więc może którys z nich trafi w twój gust Odpowiedz Link Zgłoś
humbak Re: Franz Ferdinand i Pharrell Williams na Opener 16.02.06, 01:26 Trudno powiedzieć jak będzie dalej, ale z tych dwóch możnaby wnioskować, ze impreza jakby słabnie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jacenty Re: Franz Ferdinand i Pharrell Williams na Opener IP: *.chello.pl 16.02.06, 10:05 Może najlepsze na deser chowają. Odpowiedz Link Zgłoś
humbak Re: Franz Ferdinand i Pharrell Williams na Opener 16.02.06, 12:24 Oby, miałem ochotę się w tym roku wybrać Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pani_dj Re: Franz Ferdinand i Pharrell Williams na Opener IP: *.acn.waw.pl 15.02.06, 22:36 aboslutnie umeiram ze szczescia z powodu placebo) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: klly 2 pytania IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.02.06, 15:24 to trwa 2 dni, tak? ile może kosztować bilet tylko na jeden dzień? i ile mniej więcej czasu trwa występ jednego wykonawcy? dzięki Odpowiedz Link Zgłoś
anka_h Re: 2 pytania 16.02.06, 15:59 trwa 3 dni, w zeszlym roku bilet na jeden dzien kosztowal 120 zl, ale czy w tym roku takie sa dostepne to nie wiem :] a wystepy roznie np. w zeszlym roku the white stripes 45 minut rozstawiali sprzet i 45 grali a z kolei fatboy slim wystepowal 2,5h... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: charlie aka hett Re: 2 pytania IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.02.06, 17:29 raczej zawsze można dostać bilety 1 dniowe Ale nie jechałabym specjalnie na festiwal, żeby 1 zespół zobaczyć, bo to nie to samo co "prawdziwy" koncert. Mnie się np Franz Ferdinand nie podobał na festiwalu, bo króko, słabe nagłośnienie i przede wszystkim te tłuuuuumy. Masakra. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lila Re: 2 pytania IP: 80.51.253.* 16.02.06, 17:44 A jak jest z noclegiem tzn. czy sa jakies pola namiotowe w pobliżu bo planuje zabrać namiot i ruszyć z Krakowa.I jak wogóle atmosfera ? Odpowiedz Link Zgłoś
neder Re: 2 pytania 16.02.06, 18:55 > A jak jest z noclegiem tzn. czy sa jakies pola namiotowe plaża jest ;D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Milka Re: 2 pytania IP: 87.207.179.* 16.02.06, 19:40 Agnieszka Szydlowska i Jej gośśc w radiowej Trojce , mowili we wtorek iż : kupując bilety w przedsprzedaży { 199 zł.} ma się zagwarantowane miejsce na polu namiotowym. Przedsprzedaż zaczyna się w nocy z ostatniego dnia lutego - na 1 marca. Ja osobiście nie korzystalam z pola namiotowego. W ubiegłym roku bylam małą paczką przyjacioł i wynajmowaliśmy pokoje w pensjonacie. W tym roku --tez tak zrobimy. A atmosfera ? Wspaniała!. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lila Re: 2 pytania IP: 80.51.253.* 16.02.06, 20:45 Oj to bosko nie moge sie doczekacA noce w spiworku pod golym niebem sluchajac szumu fal to jest to. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lila Re: 2 pytania IP: 80.51.253.* 16.02.06, 20:58 A moglabys podać namiary na ten pensjonat ,czy to w miare blisko centrum i jak z ceną? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kllly Re: 2 pytania IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.02.06, 21:05 "Ale nie jechałabym specjalnie na festiwal, żeby 1 zespół zobaczyć, bo to nie to samo co "prawdziwy" koncert. " a co mam oglądać farela srela williamsa? wolę od razu zwymiotować... franz jest ok, ale za zobaczenie go nie mam zamiaru tyle kasy dawać. a jechać to daleko nie musze, mieszkam w gdańsku Odpowiedz Link Zgłoś
charlie_aka_hett Re: 2 pytania 17.02.06, 15:15 Gość portalu: kllly napisał(a) > >" a co mam oglądać farela srela williamsa? wolę od razu zwymiotować... franz jest > > ok, ale za zobaczenie go nie mam zamiaru tyle kasy dawać. > a jechać to daleko nie musze, mieszkam w gdańsku " No właśnie o to mi chodzi, że nie warto tyle kasy dawać za coś czego się nie lubi. Lepiej dać 100PLN i zobaczyć tylko Placków. Poza tym nie przepadam za wielkimi koncertami na świarzym powietrzu. Ciężko tam o klimat odpowiedni dla muzyki Placebo ;P > Odpowiedz Link Zgłoś
campari.wawa SIGUR ROS? ciiii 17.02.06, 14:36 ...(bardzo mozliwe że wystapią, narazie to tak nieoficjalnie... prowadzone są rozmowy, moze juz skonczone...nie wiem, ale bądźmy dobrej myśli)... Odpowiedz Link Zgłoś
campari.wawa Re: SIGUR ROS? ciiii 29.03.06, 14:41 no i moje przecieki się potwierdziły nie mogę sie na Sigur Ros już doczekać Odpowiedz Link Zgłoś
p.o.box.77 Re: Franz Ferdinand i Pharrell Williams na Opener 17.02.06, 14:52 dla mnie to namiastka zeszłorocznego składu... no ale poczekajmy, zdaje sie ze placebo tez bedzie... ale to tez mnie nie pociesza.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maff1 Re: Franz Ferdinand i Pharrell Williams na Opener IP: *.chello.pl 17.02.06, 16:27 .o.box.77 napisał: > zdaje sie ze > placebo tez bedzie... Będzie na 100% - skoro podają to na swojej stronie www.placeboworld.co.uk/tour/index.html Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: })I({ })I({ Re: Franz Ferdinand i Pharrell Williams na Opener IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.02.06, 13:55 a kiedy bedzie znana pozostała siódemka wykonawców? Odpowiedz Link Zgłoś
campari.wawa Manu Chao 28.02.06, 20:42 ten artysta też wystąpi... za tydzień poznamy kolejnego... Odpowiedz Link Zgłoś
p.o.box.77 Re: Manu Chao 01.03.06, 11:46 no wlasnie. zaczyna to juz jakos wygladac... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bibi Re: Manu Chao IP: *.uje.nat.hnet.pl 01.03.06, 12:34 ja na razie jestem rozczarowana-myślałam,że ten festival będzie raczej zmierzał w stronę bardziej 'klubową' o ile można tak nazwać layo&bushwacka czy fatboy'a...a tutaj placebo,franz eh.Byłam do tej pory 3 razy,ale tym razem na dzień dzisiejszy nie ma dla mnie żadnego 'wow' Odpowiedz Link Zgłoś
humbak Re: Manu Chao 01.03.06, 13:23 Iiii tam.. od klubowej strony są kluby Akurat pod tym wzgędem Polska nie stoi źle, choć oczywiście mogłoby być lepiej. Fatboy to inna kategoria zresztą to jest gwiazda. Faithless czy Layo już prędziej Odpowiedz Link Zgłoś
humbak Re: Manu Chao 01.03.06, 13:26 Chociaż jakby sciągnęli Adama F, Orbitala czy kogo to byłbym co najmniej zadowolony Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jacenty Re: Manu Chao IP: *.chello.pl 01.03.06, 17:16 Oczywiście, że można Fatboya i Layo & Bushwacka nazwać 'klubowymi', co nie zmienia faktu, że nie widzę żadnego powodu, dla którego Open'er miałby zmierzać w tę właśnie stronę. To jedyny tego rodzaju festiwal z prawdziwego zdarzenia (no, może prawie z prawdziwego w naszym kraju i ukierunkowanie go na li tylko muzykę taneczną nie miałoby sensu. Na specjalizację mogą sobie pozwolić organizatorzy mniejszych spędów. Co do artystów, to wciąż czekam na dalsze "propozycje", bo dla samego Manu pół Polski jechał nie będę Odpowiedz Link Zgłoś
babunowa Re: Manu Chao 01.03.06, 18:20 jakby dali jeszcze właśnie takiego orbitala,royksoppa to bym się zastanowiła.Na razie pass,bo jeśli chodzi o kapele,które już zapowiedziały swój występ -to nie jest muzyka mojego życia i podobają mi się poszczególne ich utwóry;/ no,ale jakby zaprosili Air to już bym nie miała żadnych wątów)) tak czy inaczej-i tak dobrze,ze zapraszają kapele,które mają do powiedzenia coś więcej niż 'dziewczyno jak wino uderzasz do głowy...' Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bywalec... Manu Chao IP: *.microchip.net.pl 01.03.06, 20:56 Super! Chociaz faktycznie występ na festiwalu to nie to samo co koncert. Jak kto ma dwie godziny czasu to może sobie tu: www.manuchao.net/real/jai_alai_bruxelles.ram posłuchac koncertu z Brukseli 2004. Poza tym Manu pojawi sie także na Music for People w Czechach. Odpowiedz Link Zgłoś
gabriellka86 Bilety 01.03.06, 22:37 Jak sądzicie, czy jeśli teraz nie kupię biletów, to za jakiś czas znajdę gdzieś oferty kupna? Nie jestem jeszcze pewna czy będę mogła w tym czasie jechać, a szkoda mi wyrzucać 400zł w błoto. z góry dziękuję za odpowiedź. Aha i jeszcze jedno, czy to prawda, że 6tego i 8mego będą grały jakieś marne zespoły, a gwiazdy tylko 7mego? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: babunowa Re: Bilety IP: *.uje.nat.hnet.pl 02.03.06, 02:29 wydaje mi się,że spokojnie z biletami.Lotnisko jest większe niż Skwer,na którym to się odbywało przez ostatnie 3 lata,a zawsze można było bezpośrednio przed festiwalem kupić bilety.(być może dlatego,że były droższe). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pani_dj scissor sisters IP: *.acn.waw.pl 29.03.06, 12:31 czad nad czady, tyle Wam powiem Odpowiedz Link Zgłoś
puchala40 Re: scissor sisters i coldcut 29.03.06, 14:02 Nowe doniesienia: S.RUS, S SISTERS i COLDCUT. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jacenty Re: scissor sisters i coldcut IP: *.chello.pl 30.03.06, 10:00 Cały czas czekam na asa/y z rękawa.. Odpowiedz Link Zgłoś