Dodaj do ulubionych

Franz Ferdinand i Pharrell Williams na Opener

14.02.06, 20:02
co wy na to? nie znamy jeszcze 7 wykonawców, ale Franz Ferdinand może dać
dobry koncert, Pharrell może też...
Obserwuj wątek
    • Gość: Milka Re: Franz Ferdinand i Pharrell Williams na Opener IP: *.chello.pl 14.02.06, 20:18
      Wow--siedze przy radiowej Trójce i szaleję z radosci.Kocham i Franza i
      Pharella. W ubiegłym roku tez byłam. .!Jak daleko od centrum Gdyni jest
      lotnisko ?
      • anka_h Re: Franz Ferdinand i Pharrell Williams na Opener 15.02.06, 08:47
        jak daleko lotnisko od centrum? daleko:] jakies pol godziny jazdy autobusem,
        ale z tego co wiem ma byc bezplatny transport na teren imprezy... i bedzie, bo
        zkm gdynia pracuje sprawniewink rodowita gdynianka ci to mowi, korzystajaca z tej
        komunikacji codziennie wink
    • anka_h Re: Franz Ferdinand i Pharrell Williams na Opener 14.02.06, 20:44
      slucham? franz na openerze? czyzby spotkalo mnie to szczescie?big_grin bylam w
      zeszlym roku, widze ze w tym tez nie moge przegapic big_grin
    • oxygen78 Re: Franz Ferdinand i Pharrell Williams na Opener 15.02.06, 01:45
      zapowiada sie bardzo, bardzo ciekawie.
    • oxygen78 Re: Franz Ferdinand i Pharrell Williams na Opener 15.02.06, 01:46
      do franza dorzucilbym jeszcze kasabiansmile
      • oxygen78 Re: Franz Ferdinand i Pharrell Williams na Opener 15.02.06, 01:47
        zreszta, dorzucilbym wiele..
        • Gość: Charles aka Hett Re: Franz Ferdinand i Pharrell Williams na Opener IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.02.06, 15:11
          heh a ja bym Pharrella na Maximo Park zamieniła...może nawet Franza bym na
          Maximo zamieniła tongue_out
          • campari.wawa Re: Franz Ferdinand i Pharrell Williams na Opener 15.02.06, 18:47
            Gość portalu: Charles aka Hett napisał(a):

> heh a ja bym Pharrella na Maximo Park zamieniła...może nawet Franza bym na
            > Maximo zamieniła tongue_out

pamiętajmy, że nie znamy jeszcze 7 wykonawców wink
            • durango_bm Re: Franz Ferdinand i Pharrell Williams na Opener 15.02.06, 19:00
              a mnie tam najbardziej odpowiada z tego towarzystwa PLACEBO ;]
              • campari.wawa Re: Franz Ferdinand i Pharrell Williams na Opener 15.02.06, 19:08
                durango_bm napisała:

> a mnie tam najbardziej odpowiada z tego towarzystwa PLACEBO ;]

no ale Placebo to narazie nieoficjalnie tylko wink
                • durango_bm Re: Franz Ferdinand i Pharrell Williams na Opener 15.02.06, 19:09
                  campari.wawa napisał:

> durango_bm napisała:
                  >
                  > > a mnie tam najbardziej odpowiada z tego towarzystwa PLACEBO ;]
                  >
                  > no ale Placebo to narazie nieoficjalnie tylko wink

a własnie, że nie tongue_out www.placeboworld.co.uk/tour/index.html
                  6.07.06 tongue_out
                  • Gość: Charlie aka Hett Re: Franz Ferdinand i Pharrell Williams na Opener IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.02.06, 19:29
                    hmm skoro Placebo maja być to trzeba się poważnie zastanowić...
                    Itak ich zobaczę w tym roku. Pytanie tylko gdzie tongue_out Może na opener tongue_out
                  • campari.wawa Re: Franz Ferdinand i Pharrell Williams na Opener 15.02.06, 22:14
                    durango_bm napisała:

> a własnie, że nie tongue_out www.placeboworld.co.uk/tour/index.html
                    > 6.07.06 tongue_out

wow! no to w takim razie trzeba się na ten Festiwal wybrać, bez dwóch zdań smile

p.s. gratuluje ekskluzywnego przesłuchania "Meds" w siedzibie EMI wink
    • Gość: As Re: Franz Ferdinand i Pharrell Williams na Opener IP: *.vline.pl / *.65.rev.vline.pl 15.02.06, 19:08
      Żebym poszedł na koncert Franz Ferdinand, organizatorzy musieliby mi dopłacić i
      to solidnie ...
      • Gość: sweep Re: Franz Ferdinand i Pharrell Williams na Opener IP: *.local4.pl / 80.51.180.* 15.02.06, 19:24
        to siedz na dupie.
        • Gość: kllly placebo? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.02.06, 22:36
          na placebo to bym poleciała, ale czy opłaca sie dać tyle kasy żeby wynudzić się
          na festiwalu tylko dla 1 zespołu. ile czasu tam dostaną? godzinę?... tym
          bardziej że podobno mają dać tez zwykły koncert w tym roku w polsce, chociaż
          moze to tylko plotki? cholera, nie wiem co robić...
          • campari.wawa Re: placebo? 15.02.06, 22:39
            Gość portalu: kllly napisał(a):

> na placebo to bym poleciała, ale czy opłaca sie dać tyle kasy żeby wynudzić
            się
            >
            > na festiwalu tylko dla 1 zespołu. ile czasu tam dostaną? godzinę?... tym
            > bardziej że podobno mają dać tez zwykły koncert w tym roku w polsce, chociaż
            > moze to tylko plotki? cholera, nie wiem co robić...

poczekaj jeszcze jakiś czas i zobaczysz czy reszta wykonawców Ci będzie
            odpowiadać, a nie znamy jeszcze 6, więc może którys z nich trafi w twój gust
      • humbak Re: Franz Ferdinand i Pharrell Williams na Opener 16.02.06, 01:26
        Trudno powiedzieć jak będzie dalej, ale z tych dwóch możnaby wnioskować, ze
        impreza jakby słabnie...
        • Gość: Jacenty Re: Franz Ferdinand i Pharrell Williams na Opener IP: *.chello.pl 16.02.06, 10:05
          Może najlepsze na deser chowają.
          • humbak Re: Franz Ferdinand i Pharrell Williams na Opener 16.02.06, 12:24
            Oby, miałem ochotę się w tym roku wybraćsmile
    • Gość: pani_dj Re: Franz Ferdinand i Pharrell Williams na Opener IP: *.acn.waw.pl 15.02.06, 22:36
      aboslutnie umeiram ze szczescia z powodu placebosmile)
    • misiak38 No i Placebo :) (n/t) 16.02.06, 13:47

• Gość: klly 2 pytania IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.02.06, 15:24
        to trwa 2 dni, tak? ile może kosztować bilet tylko na jeden dzień? i ile mniej
        więcej czasu trwa występ jednego wykonawcy?
        dzięki
        • anka_h Re: 2 pytania 16.02.06, 15:59
          trwa 3 dni, w zeszlym roku bilet na jeden dzien kosztowal 120 zl, ale czy w tym
          roku takie sa dostepne to nie wiem :] a wystepy roznie np. w zeszlym roku the
          white stripes 45 minut rozstawiali sprzet i 45 grali wink a z kolei fatboy slim
          wystepowal 2,5h...
        • Gość: charlie aka hett Re: 2 pytania IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.02.06, 17:29
          raczej zawsze można dostać bilety 1 dniowe smile Ale nie jechałabym specjalnie na
          festiwal, żeby 1 zespół zobaczyć, bo to nie to samo co "prawdziwy" tongue_out koncert.
          Mnie się np Franz Ferdinand nie podobał na festiwalu, bo króko, słabe
          nagłośnienie i przede wszystkim te tłuuuuumy. Masakra.
          • Gość: Lila Re: 2 pytania IP: 80.51.253.* 16.02.06, 17:44
            A jak jest z noclegiem tzn. czy sa jakies pola namiotowe w pobliżu bo planuje
            zabrać namiot i ruszyć z Krakowa.I jak wogóle atmosfera ?
            • neder Re: 2 pytania 16.02.06, 18:55
              > A jak jest z noclegiem tzn. czy sa jakies pola namiotowe

plaża jest ;D
            • Gość: Milka Re: 2 pytania IP: 87.207.179.* 16.02.06, 19:40
              Agnieszka Szydlowska i Jej gośśc w radiowej Trojce , mowili we wtorek iż :
              kupując bilety w przedsprzedaży { 199 zł.} ma się zagwarantowane miejsce na
              polu namiotowym. Przedsprzedaż zaczyna się w nocy z ostatniego dnia lutego -
              na 1 marca. Ja osobiście nie korzystalam z pola namiotowego. W ubiegłym roku
              bylam małą paczką przyjacioł i wynajmowaliśmy pokoje w pensjonacie.
              W tym roku --tez tak zrobimy. A atmosfera ? Wspaniała!.
              • Gość: Lila Re: 2 pytania IP: 80.51.253.* 16.02.06, 20:45
                Oj to bosko nie moge sie doczekacsmileA noce w spiworku pod golym niebem sluchajac
                szumu fal to jest to.
                • Gość: Lila Re: 2 pytania IP: 80.51.253.* 16.02.06, 20:58
                  A moglabys podać namiary na ten pensjonat ,czy to w miare blisko centrum i jak
                  z ceną?
          • Gość: kllly Re: 2 pytania IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.02.06, 21:05
            "Ale nie jechałabym specjalnie na
            festiwal, żeby 1 zespół zobaczyć, bo to nie to samo co "prawdziwy" tongue_out koncert. "

a co mam oglądać farela srela williamsa? wolę od razu zwymiotować... franz jest
            ok, ale za zobaczenie go nie mam zamiaru tyle kasy dawać.
            a jechać to daleko nie musze, mieszkam w gdańsku smile

• charlie_aka_hett Re: 2 pytania 17.02.06, 15:15
              Gość portalu: kllly napisał(a)
              >
              >" a co mam oglądać farela srela williamsa? wolę od razu zwymiotować... franz
              jest
              >
              > ok, ale za zobaczenie go nie mam zamiaru tyle kasy dawać.
              > a jechać to daleko nie musze, mieszkam w gdańsku smile"

No właśnie o to mi chodzi, że nie warto tyle kasy dawać za coś czego się nie
              lubi. Lepiej dać 100PLN i zobaczyć tylko Placków. Poza tym nie przepadam za
              wielkimi koncertami na świarzym powietrzu. Ciężko tam o klimat odpowiedni dla
              muzyki Placebo ;P
              >
    • campari.wawa SIGUR ROS? ciiii 17.02.06, 14:36
      ...(bardzo mozliwe że wystapią, narazie to tak nieoficjalnie... prowadzone są
      rozmowy, moze juz skonczone...nie wiem, ale bądźmy dobrej myśli)...
      • campari.wawa Re: SIGUR ROS? ciiii 29.03.06, 14:41
        no i moje przecieki się potwierdziły smile nie mogę sie na Sigur Ros już doczekać
    • p.o.box.77 Re: Franz Ferdinand i Pharrell Williams na Opener 17.02.06, 14:52
      dla mnie to namiastka zeszłorocznego składu... no ale poczekajmy, zdaje sie ze
      placebo tez bedzie... ale to tez mnie nie pociesza..
      • Gość: maff1 Re: Franz Ferdinand i Pharrell Williams na Opener IP: *.chello.pl 17.02.06, 16:27
        .o.box.77 napisał:
        > zdaje sie ze
        > placebo tez bedzie...

Będzie na 100% - skoro podają to na swojej stronie
        www.placeboworld.co.uk/tour/index.html
        • Gość: })I({ })I({ Re: Franz Ferdinand i Pharrell Williams na Opener IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.02.06, 13:55
          a kiedy bedzie znana pozostała siódemka wykonawców?
    • campari.wawa Manu Chao 28.02.06, 20:42
      ten artysta też wystąpi... za tydzień poznamy kolejnego...
      • humbak Re: Manu Chao 01.03.06, 11:24
        No... to już cośsmile
        • p.o.box.77 Re: Manu Chao 01.03.06, 11:46
          no wlasnie. zaczyna to juz jakos wygladac...
          • Gość: bibi Re: Manu Chao IP: *.uje.nat.hnet.pl 01.03.06, 12:34
            ja na razie jestem rozczarowana-myślałam,że ten festival będzie raczej zmierzał
            w stronę bardziej 'klubową' o ile można tak nazwać layo&bushwacka czy
            fatboy'a...a tutaj placebo,franz eh.Byłam do tej pory 3 razy,ale tym razem na
            dzień dzisiejszy nie ma dla mnie żadnego 'wow'sad
            • humbak Re: Manu Chao 01.03.06, 13:23
              Iiii tam.. od klubowej strony są klubysmile Akurat pod tym wzgędem Polska nie stoi źle, choć oczywiście mogłoby być lepiej. Fatboy to inna kategoria zresztą to jest gwiazda. Faithless czy Layo już prędziejsmile
            • humbak Re: Manu Chao 01.03.06, 13:26
              Chociaż jakby sciągnęli Adama F, Orbitala czy kogo to byłbym co najmniej zadowolonysmile
            • Gość: Jacenty Re: Manu Chao IP: *.chello.pl 01.03.06, 17:16
              Oczywiście, że można Fatboya i Layo & Bushwacka nazwać 'klubowymi', co nie
              zmienia faktu, że nie widzę żadnego powodu, dla którego Open'er miałby zmierzać
              w tę właśnie stronę. To jedyny tego rodzaju festiwal z prawdziwego zdarzenia
              (no, może prawie z prawdziwegowink w naszym kraju i ukierunkowanie go na li tylko
              muzykę taneczną nie miałoby sensu. Na specjalizację mogą sobie pozwolić
              organizatorzy mniejszych spędów.

Co do artystów, to wciąż czekam na dalsze "propozycje", bo dla samego Manu pół
              Polski jechał nie będę wink
              • babunowa Re: Manu Chao 01.03.06, 18:20
                jakby dali jeszcze właśnie takiego orbitala,royksoppa to bym się zastanowiła.Na
                razie pass,bo jeśli chodzi o kapele,które już zapowiedziały swój występ -to nie
                jest muzyka mojego życia i podobają mi się poszczególne ich utwóry;/
                no,ale jakby zaprosili Air to już bym nie miała żadnych wątówwink))
                tak czy inaczej-i tak dobrze,ze zapraszają kapele,które mają do powiedzenia coś
                więcej niż 'dziewczyno jak wino uderzasz do głowy...'wink
    • Gość: bywalec... Manu Chao IP: *.microchip.net.pl 01.03.06, 20:56
      Super! Chociaz faktycznie występ na festiwalu to nie to samo co koncert.
      Jak kto ma dwie godziny czasu to może sobie tu:
      www.manuchao.net/real/jai_alai_bruxelles.ram
      posłuchac koncertu z Brukseli 2004.
      Poza tym Manu pojawi sie także na Music for People w Czechach.
    • gabriellka86 Bilety 01.03.06, 22:37
      Jak sądzicie, czy jeśli teraz nie kupię biletów, to za jakiś czas znajdę gdzieś
      oferty kupna? Nie jestem jeszcze pewna czy będę mogła w tym czasie jechać, a
      szkoda mi wyrzucać 400zł w błoto. z góry dziękuję za odpowiedź. Aha i jeszcze
      jedno, czy to prawda, że 6tego i 8mego będą grały jakieś marne zespoły, a
      gwiazdy tylko 7mego?
      • Gość: babunowa Re: Bilety IP: *.uje.nat.hnet.pl 02.03.06, 02:29
        wydaje mi się,że spokojnie z biletami.Lotnisko jest większe niż Skwer,na którym
        to się odbywało przez ostatnie 3 lata,a zawsze można było bezpośrednio przed
        festiwalem kupić bilety.(być może dlatego,że były droższe).
        • Gość: N. Re: Opener IP: *.aster.pl / *.aster.pl 28.03.06, 23:47
          Sigur Ros!
    • Gość: pani_dj scissor sisters IP: *.acn.waw.pl 29.03.06, 12:31
      czad nad czady, tyle Wam powiem big_grin
      • puchala40 Re: scissor sisters i coldcut 29.03.06, 14:02
        Nowe doniesienia: S.RUS, S SISTERS i COLDCUT.
        • Gość: Jacenty Re: scissor sisters i coldcut IP: *.chello.pl 30.03.06, 10:00
          Cały czas czekam na asa/y z rękawa..
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka