Dodaj do ulubionych

Yeah yeah yeahs - "gold lion"

IP: *.toya.net.pl 15.02.06, 20:09
Słyszeliście juz nowa piosenkę yeah yeah yeahs - gold lion?
Mnie osobiście zaskoczyła, jest w całkiem innym klimacie niż poprzednie
dokonania. Zaskoczyła mnie i to bardzo bardzo pozytywnie, mam nadzieje , że
nowa płyta będzie w takim właśnie klimacie. Lepsza ta piosenka jest od całej
poprzedniej płyty.
Obserwuj wątek
    • Gość: up Re: Yeah yeah yeahs - "gold lion" IP: *.toya.net.pl 16.02.06, 17:10
      up
    • Gość: KK Re: Yeah yeah yeahs - "gold lion" IP: *.chello.pl 17.02.06, 19:02
      te 2 poprzednie albumy Yeah Yeah Yeahs były beznadziejne, naprawde nie moglem
      odnaleźć na nich nic ciekawego, a to mi sie rzadko zdarza uncertain

a nowy singiel? tez mnie pozytywnie zaskoczyl, moze nic nadzwyczajnego, ale to
      dobra rockowa piosenka, a moze i cała płytę da sie w końcu przesłuchac? wink
      • Gość: yelo Re: Yeah yeah yeahs - "gold lion" IP: *.toya.net.pl 04.03.06, 11:40
        Też z niecierpliwością czekam na nową płytę i mam nadzieję że będzie tak dobra
        jak singiel "gold lion". W tej piosence słychać że Karen ma bardzo dobre walory
        głosowe, tylko że nie potrafiła ich wcześniej odpowiednio wykorzystać.
    • Gość: scribs Re: Yeah yeah yeahs - "gold lion" IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.03.06, 16:09
      "Gold Lion" jest niezły,
      a i płyta jest nie taka zła po kilku przesłuchaniach.
      Ot, taki rock, niezależny ponoć.
      Ale wokalistka, głosu jednak nie ma, moim zdaniem.
      (Widziałem ich koncert, i dziwie się, że nie poleciały butelki.)
      Choć z drugiej, strony może o to chodzi. Jak w malasrtwie prymitywnym. Warsztat
      nie jest ważny.
    • Gość: Jacenty Re: Yeah yeah yeahs - "gold lion" IP: *.chello.pl 31.03.06, 18:35
      Jak na takie miernoty, nowy singiel jest niezły. Albumu nie miałem jeszcze czasu
      posłuchać.
    • campari.wawa Re: Yeah yeah yeahs - "gold lion" 31.03.06, 22:27
      zaryzykuje i naraże się na krytykę, ale powiem że "Show Your Bones" to jak
      narazie jeden z najlepszych albumów 2006 roku wink Karen O. może i śpiewać nie
      umie, ale na tym albumie radzi sobie naprawdę nieźle smile a i cały zespół gra
      rewelacyjnie...
      • Gość: Jacenty Re: Yeah yeah yeahs - "gold lion" IP: *.chello.pl 31.03.06, 22:30
        Ale się naraziła/eś! Pluton egzekucyjny obetnie Ci uszy!
        • campari.wawa Re: Yeah yeah yeahs - "gold lion" 31.03.06, 22:36
          no cóż, tylko gdzie ten pluton?
          • Gość: Jacenty Re: Yeah yeah yeahs - "gold lion" IP: *.chello.pl 31.03.06, 22:38
            Od razu widać, że nie znasz się na nindzia!
            • campari.wawa Re: Yeah yeah yeahs - "gold lion" 31.03.06, 22:41
              no nie znam się, wole muzyke
        • Gość: scribs Re: Yeah yeah yeahs - "gold lion" IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.03.06, 22:41
          Gość portalu: Jacenty napisał(a):

> Ale się naraziła/eś! Pluton egzekucyjny obetnie Ci uszy!

Już szykuję ostrrrry nóż! wink
          Dalej będę obstawał przy swoim, że Karen O śpiewać nie potrafi.
          Nawet dzisiaj, przez przypadek trafiłem na MTV 2, na akustyczną wersję
          "Gold Lion", i cóż... Ewidentny brak głosu.

Ale oczywiście na płycie tego nie słychać - choć też bez rewelacji.
          • Gość: Jacenty Re: Yeah yeah yeahs - "gold lion" IP: *.chello.pl 31.03.06, 22:44
            Pytanie za 2 punkty: kto z wymienionych bardziej nie potrafi śpiewać: wokalistka
            zespołu Yeah Yeah Yeahs czy wokalista zespołu Negatyw?
            • campari.wawa Re: Yeah yeah yeahs - "gold lion" 31.03.06, 22:45
              w radiu gdańsk leci teraz Negatyw i powiem tak, że śpiewać to nie umie Karen
              O., ale słuchac nie moge Mientala Walusia wink
              • Gość: scribs Re: Yeah yeah yeahs - "gold lion" IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.03.06, 22:50
                campari.wawa napisał:

> w radiu gdańsk leci teraz Negatyw i powiem tak, że śpiewać to nie umie Karen
                > O., ale słuchac nie moge Mientala Walusia wink

obydwoje nie umieją śpiewać, ale ja jednak wolę słuchać panią.

(Choć Waluś, którego miałem okazję poznać osobiście, jest całkiem sympatycznym
                młodym człowiekiem. Przynajmniej takie było moje pierwsze i jedyne wrażenie.)
                • Gość: Jacenty Re: Yeah yeah yeahs - "gold lion" IP: *.chello.pl 31.03.06, 22:54
                  Znam sympatycznego inżyniera, miłą aktorkę, fajnego adwokata. Za ich fachowość
                  nie ręczę.
                  • Gość: scirbs Re: Yeah yeah yeahs - "gold lion" IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.03.06, 23:06
                    No przecież powiedziałem, że nie umie śpiewać Waluś...
                    Ja też znam towarzyskiego elektryka, miłego wykładowcę etc.
                    • Gość: Jacenty Re: Yeah yeah yeahs - "gold lion" IP: *.chello.pl 31.03.06, 23:09
                      Jednym słowem, tudzież zdaniem - mamy wspólnych znajomych.
                      • Gość: scribs Re: Yeah yeah yeahs - "gold lion" IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.03.06, 23:13
                        Eeech, jaki ten świat mały, nawet w sieci...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka